Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bacular ben kaçtımmm....fatoşcumm sağol canım..öptüm seni...
güle güle canımm..lütfen tadını cıkar hamişliğinn....
gusellerım naber nasılsınızzzz

benımm karnımm baya buyudu yaaaa

taş gbı bole anlatamamm
hoşgeldin gökcemmmm...
ee artık son iki ayındasın canım en cok bu aylarda büyüyo zaten...sağlıkla gelsin mertimiz inş.

kaynatıyonuzmu bakim sizzzz...
eliff bu kadar ince düşünme canımm inşallah meleğin seni bırakmıcak pıt pıtları duycaz hepberaber sen yeterki rahat ol biraz..
hayatım aslında olumlu düşünüyorum genelde..ama tabi araada pimpiriklenmedende duramıyorummm...
ama şunu çok iyy biliyorumm..kaderimde bu bebek varsa gelecek...yoksa bi tarafımı yırtsam nafilee...
Allaha tevekkül ediyorumm..
Rabbim bana ve eşime sağlık versinn..bu olmazsa sonraki olur diyorumm..
ama olursada başımızın üstünee....

gececek gececek inşallah sonra bu hallerini düşünüp gülcen

böyle zaman geçmediğinde diyorumki önceki devam etseydi 4 aylık olacaktı..farkettimmi zaman nasıl geçti..yada kürtaj olduğumu düşünüyorumm..2 ay oldu..anladımmı zaman nasıl geçti..buda geçecek..hayırlısıya hayırlı haberlerle devam edicem inşallahh...

Son düzenleme:
Bende kaçim artık dizim başladı sonrada accık kitap okuyim bu ara saldım iyice kitap yuzune baktıgım yok ki bi dünya almıştım temmuzda daha 1 tanesi bitti bebek gelince hiç okuyamam şimdi bol bol doyimmm

inşallahh canımm allahım bebişine kan can versin..
hele olsun gör bak büyünce başından aşağı inicekmi..

Yaaa bak gördünmüüüü zaman aslında cabuk geçiyor bak bize sanki dün gibi buraya hamileym yazdım yada tinkera bak dogdu egemu 3 aylık oldu görüyormusun

bende kacıyom kızlarrrr..:80:annelere ayıp oldu cok kaldım pc başındaa..başş başşş..:79:

güle güle canımm..lütfen tadını cıkar hamişliğinn....

hoşgeldin gökcemmmm...
ee artık son iki ayındasın canım en cok bu aylarda büyüyo zaten...sağlıkla gelsin mertimiz inş.

hoşbulduk bıtanemmm
ayy ınş. sağlıklı sıhhatlı doğar butun hamış arkadaşlarım içinde de benn
yarın dr a kntrole gıdeceğimmm bebeğim bıraz zorluyor benıı aşağıya baya ındı gbıme geldıı zatenn bıraz aşağıdaydı bılıyorsunuz kıı bakalım yarın dr ne dıyecekk kaldıkı ayakustu bı görüşmüştuk kendısıuylee bu şekılde yola ızın vermem demişti bana o yuzden doğumu ıst da yamayacağız .. trbzonda özel karadenız hastahanesı varmış sanırımm eşim araştırdıı dr bır kaç arkadaşıyla görüştü bakalımm sanırım salı gunu de gıdıp orayı ayarlayacağızzzz hayırlısı her şeyın yaaa

elif güle güle canımmm
gokçe hoşgeldinnnn

hoşbulduk fatoşcum nasılsınn
kızımız buyıyor maşallahhh yaaa

gökcee kızz senin resmini hiç görmedim ben koysana resimleine bakalım...

hatçem benım eşim ızın vermıyor yaaaa

bende kacıyom kızlarrrr..:80:annelere ayıp oldu cok kaldım pc başındaa..başş başşş..:79:

ayy hepiciğinız kaçtınızzzz neyse yarın görüşürz artıkınnn

elifim yavyumm benımm sakın olumsuz düşünme meleğin senınleeee hıç pimpiriklenme hemde allahın ıznıyleee rabbım korur onuu

doğum günümü kutlayan arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama dedim kötü bi doğum günü oldu sabahtan fena kapıştık koçiş olasıcayla haylada tık yok çok kırgınım ama bıraktım doğum gününü kırdığı için bile ki öyle böyle değil hiç adım atmıyor ama çok kararlıyım ayrı yatacak bugün öyle hemende affetmiyeceğim acısını çıkartıcağım ama içim acıyor

mutlu yıllar şekerrr... aman ne kadar kızarsan o kadar yanına kar kalıyor inan. anlamaz erkek kısmı kalp kırmaktan falan,

Kızlar hayırlı akşamlar...
Yatmadan önce bir uğramak istedim.

Haticemmm canım çıkmışsın ama yazmak istedim. İnşallah görürde okursun. Bugün doktora gitmişsin ve doktor yine kesenin boş olduğunu söylemiş. Sanırım salı günüde kürtaj olacakmışsın. Çok üzüldüm bu habere canım ama sendeki gücü görünce de inan tebrik ediyorum seni ya maşallah Ne kadarda güzel düşünüyorsun içindeki tevekkül gücüne de maşallah gerçekten Çok haklısın ki Allah'ım herşeyin hayırlısını bilir ve zamanı gelince gönderir.Ve ben inanıyorum ki tüp bebek denemesinde nurtopu gibi bir bebeğiniz olacak inşallah...Dualarım her zaman seninle biliyorsun seni çok seviyorum hayatım!

ay bugün ewde oturayım dedim ama... öyle sıkıldım kiiiiii anlatamam. burdada kimsecikler yokkk çatlıycam şimdiiii

Kadser arkadaşım doğum günün kutlu mutlu olsun inşallah daha nice güzel yaşlar görmen dileklerimle....
Bu arada erkekler biliyorsun ki hiç bir zaman bizim gibi ince düşünemiyorlar işte.Ben de kızdığım zaman çok inatçı oluyorum elimde değil... İnşallah aranız düzelir canım aranız...

Atladığım bişiler varsa özür kızlar.Yarın yine gelicem inşallah...Sizleri seviyorum!Hepinize hayırlı geceler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…