güle güle canımm..lütfen tadını cıkar hamişliğinn....bacular ben kaçtımmm....fatoşcumm sağol canım..öptüm seni...
hoşgeldin gökcemmmm...gusellerım naber nasılsınızzzz
benımm karnımm baya buyudu yaaaa
taş gbı bole anlatamamm
hayatım aslında olumlu düşünüyorum genelde..ama tabi araada pimpiriklenmedende duramıyorummm...kaynatıyonuzmu bakim sizzzz...
eliff bu kadar ince düşünme canımm inşallah meleğin seni bırakmıcak pıt pıtları duycaz hepberaber sen yeterki rahat ol biraz..
gececek gececek inşallah sonra bu hallerini düşünüp gülcen
hayatım aslında olumlu düşünüyorum genelde..ama tabi araada pimpiriklenmedende duramıyorummm...
ama şunu çok iyy biliyorumm..kaderimde bu bebek varsa gelecek...yoksa bi tarafımı yırtsam nafilee...
Allaha tevekkül ediyorumm..
Rabbim bana ve eşime sağlık versinn..bu olmazsa sonraki olur diyorumm..
ama olursada başımızın üstünee......
böyle zaman geçmediğinde diyorumki önceki devam etseydi 4 aylık olacaktı..farkettimmi zaman nasıl geçti..yada kürtaj olduğumu düşünüyorumm..2 ay oldu..anladımmı zaman nasıl geçti..buda geçecek..hayırlısıya hayırlı haberlerle devam edicem inşallahh...
Bende kaçim artık dizim başladı sonrada accık kitap okuyim bu ara saldım iyice kitap yuzune baktıgım yok ki bi dünya almıştım temmuzda daha 1 tanesi bitti bebek gelince hiç okuyamam şimdi bol bol doyimmm
güle güle canımm..lütfen tadını cıkar hamişliğinn....
hoşgeldin gökcemmmm...
ee artık son iki ayındasın canım en cok bu aylarda büyüyo zaten...sağlıkla gelsin mertimiz inş.
elif güle güle canımmm
gokçe hoşgeldinnnn
gökcee kızz senin resmini hiç görmedim ben koysana resimleine bakalım...
bende kacıyom kızlarrrr..:80:annelere ayıp oldu cok kaldım pc başındaa..başş başşş..:79:
doğum günümü kutlayan arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimama dedim kötü bi doğum günü oldu sabahtan fena kapıştık koçiş olasıcayla haylada tık yok çok kırgınım ama bıraktım doğum gününü kırdığı için bile ki öyle böyle değil hiç adım atmıyor ama çok kararlıyım ayrı yatacak bugün öyle hemende affetmiyeceğim acısını çıkartıcağım ama içim acıyor
mutlu yıllar şekerrr... aman ne kadar kızarsan o kadar yanına kar kalıyor inan. anlamaz erkek kısmı kalp kırmaktan falan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?