ayyy canım benimmm...çoook teşekkür ederimm bu güzel sözler içinn..allah razı olsunn..
Içimi açtınn...
Face e girmedim daha..işyerinde girilmiyorr...
canımmm çook teşekkür ederimm.sağolasınnn...
inşallah herşey çok daha güzel olurrr...
:90:anaaammmm ben sanki gitmiicem dedim hastaneye ömeri bekliodum beklemedim kendim gittim ısrarınızla
canım benım gunaydınnnn
hayırlısı olur senın için ınş.ee bızım paraları kım takıp edecekkk
wouwwwww duyan duymayan kalmasın işin sırrı defacto ceketteymiş
günaydınnn canım benimmm...hayırlı olsun şimdiden inşallah orayı daha çok seversin..
bizi sakın unutma hee girmeye çalış kaçamak kaçamak:))
artık elifler önünün alamazlarmış korunma yöntemleri fln :d
yengemin abisininde çocuğu olmuyodu bayaa uğraştılar 6-7 sene fln galiba tüp bebek yaptırdılar ikinciye normal olarak hamile kaldı şimdide hamile kalmaktan korkuyomuş
hoşbulduk tatlım benimmmm sevgi kelebegim sabah şekerimmmmm güzeller güzelim tontiş yanaklım:)
ben sana bunu yazdım ama görmedin
artık elifler önünün alamazlarmış korunma yöntemleri fln
yengemin abisininde çocuğu olmuyodu bayaa uğraştılar 6-7 sene fln galiba tüp bebek yaptırdılar ikinciye normal olarak hamile kaldı şimdide hamile kalmaktan korkuyomuş
iyi iyi ağrısınnn...
ayy hatırlatmaa...
Tamam tamam kızmadımm....
Ay dalga geçmeyin yaaa...
Iyiki bi kaza olduuu...:78:
inşallah canım inşallahh :) topiğede girerim ya :)
:78:
:)
evde internetıöm var canım ordan girip hallederim ben :)
İnşallah nanem bakalım orda işler naısl olcak :)
iyi iyi ağrısınnn...
bugün biraz alınganlıgım üzerimde olabilir çünkü kocişle aram yok
nazımı siz çekin:))
Karasu tel.yanındamı..mesaj gelecekkk..dıt dıtt... ???
Aaa salak yaa..telefonumu kapatmışlarr.faturayı ödediğim haldeee...
Ayy çok sinirlendim yaaa...
Zuhahahahahaözel msj at bari, meraklandım şimcik
nasılsınızz gusellerımmm
ben bugunn dr a gıdeceğimmm dun akşam yazmıltım bılmıorum okudunuzmu ?
burdakı dr um yolculuk ozellıkle uzun yolculuk şu aşamada sana önermıyorum dedıı.. erken doğum durumu olabılırmışş tabıkı olacak dıye bşey yok dıoo ama tettıklerr gbı bir şeylerden bahsettıı
ıstdakı dr umu aaradık durumu anlattık. o da kesınlıkle burdakı drumuza gore hareket etmemızı onerdıı ...ozellıkle 34.haftaya kadarkı herşeyden elını eteğını çek ve dınlen dedıı. çnku 34.haftadan önce doğarsa kuvez olayı oluyormuş, 34.haftadan sonra normal bır şekılde hayatına devam edıyormuş melek
neyse işte bugun gıdeceğim kan tahlıllerım falan yapılacak ultrasona gıreceğim yarın da trabzon a gdeceğiz orada bır dr varmış özel karadenız hastahanesınde..eşimın dr ark onerdı.bakalım yarın da trabzonda olacağızzz orada doğumu düşünüyorummm zaten kesınlıkle sezeryan düşünduğum için bır gun onceden yatarım hastahanye sabahtan da inş. doğururummm
bugun heyecanlıyım açıkcasııı bebeğim nasıl ne yapıyorrr kaç kılo oldu vb dıyeee dua edın banaa öğleden sonra gıdeceğimm
yavyu kuslarım gunaydın.
Oy oy oyy yesin seni tontiş yanaklın
nasılsınızz gusellerımmm
ben bugunn dr a gıdeceğimmm dun akşam yazmıltım bılmıorum okudunuzmu ?
burdakı dr um yolculuk ozellıkle uzun yolculuk şu aşamada sana önermıyorum dedıı.. erken doğum durumu olabılırmışş tabıkı olacak dıye bşey yok dıoo ama tettıklerr gbı bir şeylerden bahsettıı
ıstdakı dr umu aaradık durumu anlattık. o da kesınlıkle burdakı drumuza gore hareket etmemızı onerdıı ...ozellıkle 34.haftaya kadarkı herşeyden elını eteğını çek ve dınlen dedıı. çnku 34.haftadan önce doğarsa kuvez olayı oluyormuş, 34.haftadan sonra normal bır şekılde hayatına devam edıyormuş melek
neyse işte bugun gıdeceğim kan tahlıllerım falan yapılacak ultrasona gıreceğim yarın da trabzon a gdeceğiz orada bır dr varmış özel karadenız hastahanesınde..eşimın dr ark onerdı.bakalım yarın da trabzonda olacağızzz orada doğumu düşünüyorummm zaten kesınlıkle sezeryan düşünduğum için bır gun onceden yatarım hastahanye sabahtan da inş. doğururummm
bugun heyecanlıyım açıkcasııı bebeğim nasıl ne yapıyorrr kaç kılo oldu vb dıyeee dua edın banaa öğleden sonra gıdeceğimm
gızlı gızlı ne konusuyonuz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?