Hadi bakalım kuşum, güsel haberlerle gel inşallaho da seni öslemiştir annecisiiiiiiiiii
Günaydın ana kraliçem
ben busuru şey yazdım kımse benımle ılgılenıp de bır şey yazmadıııı
herkes meşgul sanırımm
herkese ıyı muhabbetlerrrr (aşırı gergınım bı cumlenız rahatlatacak benı ama... neyse )
görüşürz kızlar bye bye
Ah kuşum beniiiiiiiiiiiimmmm, dövem mi kocişininanemi üzmek neymiş görsün eşşek sıpasının eşşek babasııııııııııııı
yavyu kuslarım gunaydın.
herkes meşgul sanırımm
herkese ıyı muhabbetlerrrr (aşırı gergınım bı cumlenız rahatlatacak benı ama... neyse )
görüşürz kızlar bye bye
döv onu döv:))
dövme dövme ne kadar kızsamda kıyamam ona ama bunun acısı cıkıcak ondan :))
günaydınnnnn ipekcimmm canım benim hoşgeldinnn
herkes meşgul sanırımm
görüşürz kızlar bye bye
sen de hos geldın pıtırların en kucugu
nasılsınızz gusellerımmm
ben bugunn dr a gıdeceğimmm dun akşam yazmıltım bılmıorum okudunuzmu ?
burdakı dr um yolculuk ozellıkle uzun yolculuk şu aşamada sana önermıyorum dedıı.. erken doğum durumu olabılırmışş tabıkı olacak dıye bşey yok dıoo ama tettıklerr gbı bir şeylerden bahsettıı
ıstdakı dr umu aaradık durumu anlattık. o da kesınlıkle burdakı drumuza gore hareket etmemızı onerdıı ...ozellıkle 34.haftaya kadarkı herşeyden elını eteğını çek ve dınlen dedıı. çnku 34.haftadan önce doğarsa kuvez olayı oluyormuş, 34.haftadan sonra normal bır şekılde hayatına devam edıyormuş melek
neyse işte bugun gıdeceğim kan tahlıllerım falan yapılacak ultrasona gıreceğim yarın da trabzon a gdeceğiz orada bır dr varmış özel karadenız hastahanesınde..eşimın dr ark onerdı.bakalım yarın da trabzonda olacağızzz orada doğumu düşünüyorummm zaten kesınlıkle sezeryan düşünduğum için bır gun onceden yatarım hastahanye sabahtan da inş. doğururummm
bugun heyecanlıyım açıkcasııı bebeğim nasıl ne yapıyorrr kaç kılo oldu vb dıyeee dua edın banaa öğleden sonra gıdeceğimm
damam o zamann şeker portakalımmmmmmmmm
ben yazayımmm toplamm 6.5 ekleyeceksın bana bugunnnn
yaaa ablaaa bu arada benim kumbaramdaki paramı sıfırlaaaa geçen hastaneye gittiğimde onlarıda harcadım vedalaştıkk
şimdi 5 tl attım
herkes meşgul sanırımm
görüşürz kızlar bye bye
günaydın kızlarrrrr....ben geldimm nasılsınız bakalım bu sabah..
eliff canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı uzun yıllara bebişinle bebraber inş. seneye bebenle beraber gecrimek nasip olur doğum gününü cok öpüyorum canım...
kızlarr yarın kürtaj için randevumu aldım sabah 9,da gel dedi..bakalım ne olucak cok heyecanlı ve korku içindeyim allahım yar ve yardımcım olsun..
eliff canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı uzun yıllara bebişinle bebraber inş. seneye bebenle beraber gecrimek nasip olur doğum gününü cok öpüyorum canım...
kızlarr yarın kürtaj için randevumu aldım sabah 9,da gel dedi..bakalım ne olucak cok heyecanlı ve korku içindeyim allahım yar ve yardımcım olsun..
ayse.. nanem.. karasu.. melojj. ipek.. gökce ... kızlar nasılsınız. iyi haftaalr.....
hatcem nasılsın. canım allah yardımcın olsun. seni kocaman öpüyoreum
ayse.. nanem.. karasu.. melojj. ipek.. gökce ... kızlar nasılsınız. iyi haftaalr.....
günaydın ayşemm..gamzelim günaydınnn
ne kürtajı yaa ne oldu ki alıncak mı şimdi
haticee allah yardımcın olsunn
Hoşgeldin bitanem, sen çok güçlü bi kızsın, hiç korkma bunu da atlatacaksın ve çok yakında bebeğin sağlıkla gelecek inşallah, hakkınızda hayırlısı olsun balım benim, Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?