Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Aşk olsun yaa ben hiçkimse miyim yani ben yazmıştım ama

canımcım sabah bır de ptesı sabahı herkes bı gergın.senın dogum yaklastı sen ııce gergın ve alıngan.normal.ınsallah bebısın soyle sana el sallar ıcerden de rahatlarsın ekrada gorunce.sen kac kılo oldun buarada.kacla basladın

canım hemen neye darılıyon bakem sekerim :)) muckkkk

işallah şekerim hayırlısıyla oglunu kucagına al. bence bu son haftalar cok riskli doktorun söledikleri kesinlikle dogru ama ben 36 hafta dogurdum.36 haftada bile küveze alınanlar vardı yani akciger gelişimine göre lınıyo galiba canım.
yolculuk olayına gelince beninm doktorum 2 saatlik yolculugu bile önermiyodu..dikkatli ol canım.

günaydın kızlarrrrr....ben geldimm nasılsınız bakalım bu sabah..
eliff canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı uzun yıllara bebişinle bebraber inş. seneye bebenle beraber gecrimek nasip olur doğum gününü cok öpüyorum canım...

kızlarr yarın kürtaj için randevumu aldım sabah 9,da gel dedi..bakalım ne olucak cok heyecanlı ve korku içindeyim allahım yar ve yardımcım olsun..

hatcem nasılsın. canım allah yardımcın olsun. seni kocaman öpüyoreum

canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah sen doktorunun dediklerini dikkate al
inşallah bi sorun cıkmaz :))

damam o zamann şeker portakalımmmmmmmmm

ben yazayımmm toplamm 6.5 ekleyeceksın bana bugunnnn

tamam canım :)

yaaa ablaaa bu arada benim kumbaramdaki paramı sıfırlaaaa geçen hastaneye gittiğimde onlarıda harcadım vedalaştıkk
şimdi 5 tl attım

okiş şeker öle yapaım :)

aaa ama yani gökçe aşk olsun

gamzelim günaydınnn
ne kürtajı yaa ne oldu ki alıncak mı şimdi

ayse.. nanem.. karasu.. melojj. ipek.. gökce ... kızlar nasılsınız. iyi haftaalr.....

haticee allah yardımcın olsunn

Hoşgeldin bitanem, sen çok güçlü bi kızsın, hiç korkma bunu da atlatacaksın ve çok yakında bebeğin sağlıkla gelecek inşallah, hakkınızda hayırlısı olsun balım benim, Allah yardımcınız olsun

ayse.. nanem.. karasu.. melojj. ipek.. gökce ... kızlar nasılsınız. iyi haftaalr.....

Hoşgeldin tatlişkom ben kendi adıma iyiyim, baş ağrım dışında

gamzelim günaydınnn
ne kürtajı yaa ne oldu ki alıncak mı şimdi
günaydın ayşemm..
cumartesi başka bir dr. gittik o dr. aynı şeyi söyledi canım kese boş ve keseyle gebelik haftası tutmuyomuş..bizde yarın kendi dr. gidip kürtaj olucaz..alınıcak yanii başka caresi yok bu işin keşke elimde sihirli bir değneyim olsada kesenin içine bebek koyabilsem..

haticee allah yardımcın olsunn

sağol meloşummm alah razı olsun..

hoşbuldum şerommm...
evet bende atlatıcama eminim ama biraz zor olucak zaten şu tüp bebek olayı olmamış olsaydı biraz toparlardım..
inşallahh canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese..aminn aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…