ayse.. nanem.. karasu.. melojj. ipek.. gökce ... kızlar nasılsınız. iyi haftaalr.....
günaydın ayşemm..
cumartesi başka bir dr. gittik o dr. aynı şeyi söyledi canım kese boş ve keseyle gebelik haftası tutmuyomuş..bizde yarın kendi dr. gidip kürtaj olucaz..alınıcak yanii başka caresi yok bu işin keşke elimde sihirli bir değneyim olsada kesenin içine bebek koyabilsem..
sağol meloşummm alah razı olsun..
günaydın kızlaaar
kızlar bısey sorcammmm..ben hala adet olmadım.25 ınden bu yana beklıyorum.dun test yaptım evde allahtan hamıle degılım.ama sag kasıgıma bole ıgne batıyo gıbı oluyo. bunu yasayan var mı 3-5 gundur boyle.acaba bı sorun mu var da bundan hasta olmadım dıyorum.
İŞİN SIRRI DEFActoda değil canım bende...ayy o da kötü ya sen ugras ugras bekle 2 tane olsun sonrada hamile kalmaktan kork:))
onlardamı defacto ceket almışlar
yavyum noldu hersey yoldunda demı
ÖZEL MESAJ ATACAKTIM İLKİN...Zuhahahahahaözel msj at bari, meraklandım şimcik
ben busuru şey yazdım kımse benımle ılgılenıp de bır şey yazmadıııı
herkes meşgul sanırımm
herkese ıyı muhabbetlerrrr (aşırı gergınım bı cumlenız rahatlatacak benı ama... neyse )
görüşürz kızlar bye bye
günaydın kızlarrrrr....ben geldimm nasılsınız bakalım bu sabah..
eliff canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı uzun yıllara bebişinle bebraber inş. seneye bebenle beraber gecrimek nasip olur doğum gününü cok öpüyorum canım...
kızlarr yarın kürtaj için randevumu aldım sabah 9,da gel dedi..bakalım ne olucak cok heyecanlı ve korku içindeyim allahım yar ve yardımcım olsun..
kızlar bısey sorcammmm..ben hala adet olmadım.25 ınden bu yana beklıyorum.dun test yaptım evde allahtan hamıle degılım.ama sag kasıgıma bole ıgne batıyo gıbı oluyo. bunu yasayan var mı 3-5 gundur boyle.acaba bı sorun mu var da bundan hasta olmadım dıyorum.
ipektosum ben şimdi istanbuldayım ama persembe gidiyom annemin yanına eskişhire 10 gün kalacam. kısmetse görşelim hafta sonu. ben sna özelden yazayım bilgileri
TAMAM CANIM.bır de nasıl gecmıs zaman ya hayret valla.nasıl gectı hamılelık.kac kılo aldın ne kadar verdın sımdıye kadar ?kac kılosun sımdı.
ben kıloya taktım da.
kızlar benim oglan uyandı . bana yol göründü. birazdan gelirim . öpüyorum hepinizi..
ehuehu bende kiloya takmış durumdayımmm sen hamilelikte ne kdr aldın doğumdan sonra ne kdrı gitti şimdi kaç kilosun ??
ben 63 le hamile kaldım şimdi taaaammm 80efem ben 55le başladım doguma gırken 75 tım.tam 20 kılooooo.dogumdan cıkınca dırek 65 oldum.Sonra 63oldum sonra 64.sut yok zaten bende hafıf dıyet yapıyorum.suan 61 ım galıba tartılmadım uzun zamandır.daha cok vermem lazım cok.pekı sen?
ben 63 le hamile kaldım şimdi taaaammm 80doğuma kdr da bilmiorm 2-3 daha alırmıyım ama almam herhalde çünkü geçen ayda 80 dim bu ayda 80
ay son ay cok alınıyo bebek buyuyo ııce.ben gece kalkıp yemek yerdım karnım nasıl acıkırdı.ama sımdı olsa daha bılınclı olurum sankı ama bılemıyorum.aman onlar saglıklı olsun da bı sekılde gıder zor da olsa gıder.ama evet zor bıraz.almak kolay ama vermek zor zor.ıc camasırımın kalcalarımın ıcıne gomuldugunu gormek cok acı verıcı.dıkkat edıyorum ama cok zor gıdıyo.benım esım de hıc sevmez kıloyu yaa
valla bu sefer biraz ciddi durum :44: ayrı uyuduk sabahta bilerek uyandırmadım azcık işe geç kaldıiyi akşamlar canım erkekler öyledir biraz bizim düşündüğümüz gibi düşünmezler hiçbirzaman, onlarıda öyle kabullenmeliyiz ama tabii her konuda diğil ama inşallah probleminiz aşılmıycak gibi diildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?