Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:))) bende sana şimdi stemlerimi belirtecektim hiç pas vermiyon diye sekerim.
2 aylık oldu oglum teyzesi. iyi çok sükür. senin kızcen nasıl bakalım. bu hafta esk deyim bulusalım mı.??

ayse.. nanem.. karasu.. melojj. ipek.. gökce ... kızlar nasılsınız. iyi haftaalr.....

hamdolsun şekerim sen naıslsın :)

tatlım hakkında hayırlısı olsun ınsallah çok üzme kendını n'olur
inşallah Rabbim tekrar yaşatmasın böle şeyler bi dahakine sağlıkla gelsin inşallah

Kısmet Ederse Mevla; El getirir, Yel getirir, Sel getirir.. Kısmet Etmezse Mevla; El götürür, Yel götürür, Sel götürür.

kızlar bısey sorcammmm..ben hala adet olmadım.25 ınden bu yana beklıyorum.dun test yaptım evde allahtan hamıle degılım.ama sag kasıgıma bole ıgne batıyo gıbı oluyo. bunu yasayan var mı 3-5 gundur boyle.acaba bı sorun mu var da bundan hasta olmadım dıyorum.

ipektosum ben şimdi istanbuldayım ama persembe gidiyom annemin yanına eskişhire 10 gün kalacam. kısmetse görşelim hafta sonu. ben sna özelden yazayım bilgileri

valla bilemicem ama kasıkta batmalar hamilelik belirtsi die biliyorum ama daha detaylı bilgi verenler olur

ayy o da kötü ya sen ugras ugras bekle 2 tane olsun sonrada hamile kalmaktan kork:))
onlardamı defacto ceket almışlar
İŞİN SIRRI DEFActoda değil canım bende... DERSİME ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYORUMM...

yavyum noldu hersey yoldunda demı

VALLA BİŞEY DİYEMİYCEMKİ GÜLÜM...
BUGÜN KAN VERDİMM.TEE YARIN BELLİ OLACAK..
KAN SONUCU GİDİŞAT HAKKINDA AZ BİRAZ BİLGİ VERİR..
İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR... :97:
Zuhahahahaha özel msj at bari, meraklandım şimcik
ÖZEL MESAJ ATACAKTIM İLKİN...
ODA AÇILMADI HEMEN..
NEYSE ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİLDİ..

CANIMBENİM..ÇIKMIŞTIM BEN.SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM.ŞİMDİ GELDİMM.ALINMA NOLUR YAAA...

GÜNAYDIN CANIMM.TEŞEKKÜR EDERİMM.SAĞOLASINN.
KÜRTAJIDA DUALARLA ATLATICAKSIN İNŞALLAHH.BENDE ÇOK STRES YAPMIŞTIM.
RABBİM YARDIMCIN OLSUNN...

BENDE SANA ONU SORACAKTIMM...
VALLA BENDEDE ARA ARA KASIĞIMDA BATMALAR OLUYO..NE DERSİNN..BERABERMİ DOĞURCAZ...

kızlar benim oglan uyandı . bana yol göründü. birazdan gelirim . öpüyorum hepinizi..

ipektosum ben şimdi istanbuldayım ama persembe gidiyom annemin yanına eskişhire 10 gün kalacam. kısmetse görşelim hafta sonu. ben sna özelden yazayım bilgileri

TAMAM CANIM.bır de nasıl gecmıs zaman ya hayret valla.nasıl gectı hamılelık.kac kılo aldın ne kadar verdın sımdıye kadar ?kac kılosun sımdı.
ben kıloya taktım da.

TAMAM CANIM.bır de nasıl gecmıs zaman ya hayret valla.nasıl gectı hamılelık.kac kılo aldın ne kadar verdın sımdıye kadar ?kac kılosun sımdı.
ben kıloya taktım da.

ehuehu bende kiloya takmış durumdayımmm sen hamilelikte ne kdr aldın doğumdan sonra ne kdrı gitti şimdi kaç kilosun ??

kızlar benim oglan uyandı . bana yol göründü. birazdan gelirim . öpüyorum hepinizi..

yok anacım Allah korusun.25 ınde regl olmam lazımdı olmadım korktum. ama bazı belırtıler vardı bazıları yoktu.mesela agda yaparken cok canın yanar hamıleyken denedım yanmadı.ama muthıs kabızdım ve batmalar vardı ve berbat akıntı cok korktum dun aksam test yaptım tek cızgı sukurler olsun 1 kere oldu zaten korunmasız.onda da tutcak degıl ya yıne de korkuyo ınsan tabı.bı de olsam rahatlasam.senın sımdıye kadar olmadıgına gore sorun yoktur canım ıcını ferah tut.

ehuehu bende kiloya takmış durumdayımmm sen hamilelikte ne kdr aldın doğumdan sonra ne kdrı gitti şimdi kaç kilosun ??

efem ben 55le başladım doguma gırken 75 tım.tam 20 kılooooo.dogumdan cıkınca dırek 65 oldum.Sonra 63oldum sonra 64.sut yok zaten bende hafıf dıyet yapıyorum.suan 61 ım galıba tartılmadım uzun zamandır.daha cok vermem lazım cok.pekı sen?

ben 63 le hamile kaldım şimdi taaaammm 80 doğuma kdr da bilmiorm 2-3 daha alırmıyım ama almam herhalde çünkü geçen ayda 80 dim bu ayda 80

ben 63 le hamile kaldım şimdi taaaammm 80 doğuma kdr da bilmiorm 2-3 daha alırmıyım ama almam herhalde çünkü geçen ayda 80 dim bu ayda 80

ay son ay cok alınıyo bebek buyuyo ııce.ben gece kalkıp yemek yerdım karnım nasıl acıkırdı.ama sımdı olsa daha bılınclı olurum sankı ama bılemıyorum.aman onlar saglıklı olsun da bı sekılde gıder zor da olsa gıder.ama evet zor bıraz.almak kolay ama vermek zor zor.ıc camasırımın kalcalarımın ıcıne gomuldugunu gormek cok acı verıcı.dıkkat edıyorum ama cok zor gıdıyo.benım esım de hıc sevmez kıloyu yaa

yaa şimdi olsa bilinçli olurum dio insanda olmuyo ben evlendikten sonraa çok kilo almıştım 80 e geldim bide benim hipotiroidi rahatsızlığım var onunda etkisi oldu ama 80 i gördüm neticede sonra diyetisyenle kilo vermeye başladım 17 kg verdimmm zönkkk hamile kaldımmm o zmn diyodumm ben şimdi beslenmeyi öğrendim yediğim aburcuburların fazlalıkların bebeğe bi faydası olmııcanı biliyorum yemem öle habire diyodum ama olmuyoo can bu çekiyo :26::26:

valla bu sefer biraz ciddi durum :44: ayrı uyuduk sabahta bilerek uyandırmadım azcık işe geç kaldı çıkarkende sadece çıkıyorum ben dedi cevap vermedim tabi şaka maka gerçekten çok sinirlerim bozuk ya
# Yavyum seninde doğum gününmüş sanırım nice yaşlara umarım seninki güzel geçer :) senin eşin ne yaptı yada yapıcak sence ?

gamzelım sana yazıcam bı yazamadım valla.ne desem bos aslında da kesın mı sımdı kurtaj olayı.allah hayırlısını versın canım be.mutlak bıldıgı bısey vardır boyle oluyorsa.lutfen umudunu yıtırme ve ısyan etme ınsallah en kısa zamanda yasarsın annelıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…