Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımcım hayırdır neden kotu aranız.her evlılıkte olan seyler.yardım edeblecegımız bır konu var mı,anlatmıssındır gercı ama

yavyum elıfım canım cıgerparem yenı ogrendım ben de..yenı yasın hayırlı olsun..yenı yasında bak allah sana anne olmayı nasıp ettı ne guzel..

canım benim dün kutladımmı bilmiyorumm.kutlamadıysam kusuruma bakma nolurr...
sanada nice nice güzel yııllar yaşlar dilerimm..
eşin naptıda senş bukadar kızdırdı yaa...

benim eşim bişey yapmadı hayatımm.biz aynı şehirde değilizz yaa..
yapacağı en fazla aramak...
bana en güzel doğum günü hediyesi kan sonucumun güzel çıkması olurr canımm...
hayırlsıı inşallahhh...

heyecan yok mu adamda?yoksa şokunda mı hala?annelere soyledınız mı?

yavyum elıfım canım cıgerparem yenı ogrendım ben de..yenı yasın hayırlı olsun..yenı yasında bak allah sana anne olmayı nasıp ettı ne guzel..

ayyy ipeeeeeekk ağzından bal damlıyoooo....
çok teşekkür ederiiimmmmm....
bak kanda verdimm bugünn.hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallahhh.... :97:
öptüm seni çok...

ayyy ipeeeeeekk ağzından bal damlıyoooo....
çok teşekkür ederiiimmmmm....
bak kanda verdimm bugünn.hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallahhh.... :97:
öptüm seni çok...

inşallah canım.bı de senın 3 adet emeklılıgı gelmıs bunak hala calısmakta ısrarlı mı?:92:

inş. canım hayırlısı ile değerin katlamıştır sen yalnızmı kalıyorsun peki ?bize gelince boşver ya ne bilim yani sorunun ne olduğu önemli değil ama çok kırıyor artık üstelikte hiç rahatsız değil bu konudan askere gidip gelince baya değişmişti ilgi problemi vardı 5 aylık ayrılık işe yaradı dedim ama çok sürmedi malesef hatta nerdeyse artık onu sevmediğimi bile düşünüyorum korkuyorum kendimden :85:

heyecan yok mu adamda?yoksa şokunda mı hala?annelere soyledınız mı?

ne biliyim ipek yaa...
ilkinde beni görseydinn...aksilikler başlamadan..
sabahları gözümü bi açtımmı bidaha uyuyamazdım heyecandann...
yememe içmeme dikkat ediyodumm.karnımla konuşuyodumm...
kendi kendime gülüyodum bazennn....

ama bunda heyecan hiç olmadı..
test yaptığımda falann...
eşime söylediğimdede hem sevindi hem üzüldü yalnızım diye..
ikimizede sürpriz oldu...
ilki bizi çok etkiledi...kötü sonuçlanması...
şimdi temkinliyizz.
kalp atışını duymadan oh diyemiycez sanırım..
kimse bilmiyorr..
bi eşim bi sizz...
büyüklere söylemedikk..en az iki ay söylemeye niyetim yok...
kalp atışını duymadan sevinemiycez sanırımm...

bunalrı düşünme elifcim bak biz yay burcları için ne güzel şeler yamzışlar eheueheu

GENEL ÖZELLİKLERİ:
Kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan, becerikliliklerinin de katkısı ile, ele aldıkları her işte, özellikle ciddi işlerde ve felsefe konularında başarılı olurlar. Bu nedenle Yay Burcunu tanımlayan sözcük 'Görüyorum'dur. Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler bu burçtan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık(işte ben:) derecesinde pratik insanlardır. Yay'ların yaşam çerçeveleri herhangi bir şekilde kısıtlandığı zaman içsel bir biçimde alt üst olurlar. Akılsızca risklere atılırlar. Yayların hayatı yeniliklere olan merakları ile karakterize edilebilir. Bilmedikleri şeyleri araştırıp, keşfetmeyi severler. Yaylar çok yönlü ve aynı anda ilgilenebilecekleri birkaç konu olduğunda mutlu olan kişilerdir. Kendilerini yorgun hissediyorlarsa o konudan sıkılmışlar demektir. Özgürlüğüne düşkün ve bağımsız Yay insanları ile anlaşmak kolay değildir. Hayata bakış açısı farklı olduğu için ütopik düşüncelerin insanı olmakla suçlanabilir. Oysa onun kadar 'yaşam felsefesi' tutarlı insana az rastlanır. Tek suçu her şeyi kolay öğrenmek ve hızla pratiğe geçirmektir. Onun yanında hep geri kaldığınızı hissederek suçlama gafletine düşerseniz vay halinize... Özgüveni yüksek yaylarla bir arada yaşamak oldukça zevklidir.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Uzun boy, ince ve yağsız beden, çekici bir yüz, kahverengi saçlar, pembe-beyaz tenleri vardır. Kendilerine daima güvenen Yay'ların iyimser yüzleri bakışlarına yansımıştır. Parlak ve çekici bir gülümseyişleri vardır. Sıra dışı ve farklı giyinmekten hoşlandıkları için onları fark etmemek mümkün değildir. Çocuksu yapıları nedeniyle asla büyümezle

Son düzenleme:

ay yapma canım yaaa...
ne diyeceğimi bilemiyorumm..
ama aranızdaki sorunu çözmeden çocuk düşünmeyin olurmu..
çünkü çocuk oldumu hayat bambaşka yöne akıp gidiyorr..
geri dönüşü olmuyor bazı şeylerinn...
tecrübeli değilim ama..böyle düşünüyorumm..
ben yalnız kalıyorum canım evettt...

hangi site kız bunları yazan bende bakiyim burcumaa

Son düzenleme:
aynı beni anlatıyor

Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar.
iyimser olayım dimi..... MUTLUYUZ DİMİ AYŞEEE...???

harikayızzzz :)))

kozmik alemin en muhteşem burcuyuz eheueheue

ukala olduugmuzu yazmayı unutmuşlarrr

zaten hamile değilim şu an biliyorsun zaten bu psikolojiyle kalamamda eminim hepsini geçtik sorun halledilecek gibi değil yani değil birlikte olmak onu görmek bile istemiyorum annemlere gideyim bari evde kafayı yiyeceğim ama şimdi aramadan gidersem iyice büyücek bende aramam tabi napıyim sizce ya valla delirdi delirecem nerden evlendim yaaaa

kac yıllık evlısın canım sen.senınle pek konusmadık bız ben baya eskıyım burda ama sen sonradan gelınce tanısmadık bıle.neyse evlılıklerde olabılıyor bılıyorsun.erkekler kadınlar kadar derın ınsalar degıl maalesef bu da bızı yıpratıyor bızım gıbı dusunmelerını ıstıyoruz ama olmuyor ıste...onlar da bızden sıkayetcı bı de onları dınle bıtmez yanı.....kadın erkek farkı ıste....duz dusunuyorlar...ınsallah atlatırsınız guzelım.ama ayrı yatma bence ne olursa olsun.

idil nerlerde yaaa dün gelmiş yok henüz doğurmadım maalesef demiş ama doğurmadıysa buraya gelsee bariii ama belkide bugün doğurur

eytt allahım yoruma bakkk ne biçim oldu neyse idare edin

Son düzenleme:

şekercım sana cok uzuluyorum ama herseyın bır bendelı var canım benım bılıyorsun.sen memur olmayı sectın kadrolu hemı deee.yerınde olmak ısteyen mılyonlarca kısı sınava gırıyor her yıl.yuvanıza bır melek gelıyo emın ol hayır getırecek boyle yasanması gerekıyormus demek kı allaha emanet hersey

başak

GENEL ÖZELLİKLERİ:
Yönetici gezegeninden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle Başak burcunu tanımlayan sözcük "İncelerim"dir.(kesinlikle :) Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu İş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar(aynen:). Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir. Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Başaklar, genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir(aynen:). İçli-dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır. (katılıyorum:)

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ:
Başak burcunun tipik fiziksel özellikleri: Uzun bir boy, ince bir bel,(hiç sanmıorm :) yüzü pembe beyaz veya esmerdir. Saçları koyu renk ve genelde uzun olur. Sağlıklı saç tellerine sahiptirler.(hiç sağlıklı sçaları olan başak görmedım:) Gözleri insanın içini okur gibi baktığı için de hemen onun etkisinde kalırsınız. Farklı bir karizması vardır(buna katılıyorum kesınlıkle:). Sistemli ve kuralcı yapıları dış görünüşlerine de yansır. Onları asla dağınık ve gelişigüzel göremezsiniz.(buna eşim dahıl değil çunku çok dağınık:) Kıyafetleri klasik fakat etkileyicidir. Daima kaliteli yaşamaktan hoşlandıkları için,(bunada katılıyorum:) bütçelerini yansıtan hoş kıyafetleri kullanırlar, fakat abartıya kaçmamak şartıyla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…