Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlarrr yemeginizi yedinizmi bakimmm:))

fatoşummm bebegim çok geçmiş olsun tatlım ya( kendinede o kadar iyi baktıgın halde bi türlü toparlayamamışsın doktorada gidememişsin..bence canım biran önce doktora gitmelisin...inşallah çabucak iyileşirsin canım ya...

selam kızlar men geldimm nolmuş yine burda bakimm :81:

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrr

emoşumm salla yaaaa yine aylin 20 vakası DDDD

canımmm çokk geçmiş olsunnn umarım kısa sürede atlatırsın.müsait oldugunda doktora git ama ilaç falan verir hiç degilse bazen ilaçsız atlatılmıyo çünkü:2:

emoşumm salla yaaaa yine aylin 20 vakası DDDD

neden bahsettiğini bilmiyorum ama konuyu daha sevimsizleştiriyorsun!kötü niyetli olmayabilirsin ama fazla ağır yazmışsın bende bundan hoşnut olmadığımı yazdım!ayrıca sorduğum insanlar gayet medeni bi şekilde cevap verdiler sen neden rahatsız oldun onu anlmadım ?

fatoşcum geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bide yatmadan önce limonu kabuğuyla beraber ince ince doğra acı fa lan deme ye yat sabaha inşallah hiç bişiyin kamaz bildiğim en iyi en etkili ilaç bu cnm

evet canm çok haklısınnn arkadşaımda önerdi bana soğan kürünü yapalım diyee bakarız dedimmm bendee ığğ nasıl içcem bilemiyorum yanii soğanı zor yerim normaldeee...bakalım elifçim hayırlısı olsunnn bu ay takmadım aslında diyeiblirimmm rabbim çok geciktirmez inş..

olayı sevimsizleştiren birisi varsa oda sensin ben degil agır falan bişide yazmadım yazdıgım şey gayet açık ve ortada sorununun olup olmadıgını bilmiyorum sonuçta ve bunu biraz takılarak sordum sana.sorunundan utanıyomusunki direk agır konuştun bilmem ne diye saldırıyosun.aynı zamanda bu yazıdan hoşnut olmadıgını kırıcı konuşmak istemiyorum diye yazarakmı belirtiyosun yani normal bi şekilde ya yeliz ben biraz rahatsız oldum diyebilirdin.vede arkadaşlarım beni tanıdıkları için sana takıldıgımı yazmışlar gayet açık ve net şekilde onlara bile bana takılma gibi gelmedi yazmışsın sen beni ne kadar tanıyosunki böyle bişiy söylüyebiliyosun.aylin 20 olayına gelince oda senin gibi topigimizdeki arkadaşlarımızı tanımadan etmeden en ufak bi takılmada üzerimize saldıran birisi.

KIZ ÇÖP KUTUSUNDAN GERİMİ ALDIIIIIIIIIIIIINNNNN...
KARASU BAYA BELİRGİN BUUUUU.......
ALLAHIMM RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN CÜMLEMİZE..İLK DUAM BU..
SAĞLIKLI SIHHATLİ ALALIM KUCAĞIMIZAAA...
AYYY...

Ya kalbini duyana kadar kimseye söylemicem demiştim ama dayanamicam valla, size söyliyim başkasına söylemem olma mııııııı

Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

kızlar tamam uzatmayınnn biz kimin ne demek istediğini biliyoruzz lütfennn sorun yapmayınnn

Ayyy çook mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Allahım nolur yarıda kalmasın sevinçlerimizzz..
Sabrımızın mükafatını verr....

tebriklerrrr şerocum sonunda olduu bacımmm oldu çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…