selam kızlar men geldimm nolmuş yine burda bakimm :81:
slm kızlarrr yemeginizi yedinizmi bakimmm:))
fatoşummm bebegim çok geçmiş olsun tatlım ya( kendinede o kadar iyi baktıgın halde bi türlü toparlayamamışsın doktorada gidememişsin..bence canım biran önce doktora gitmelisin...inşallah çabucak iyileşirsin canım ya...
Yavrum canm tebrik ederim sonucun çok güzel çıkmış inşAllah saglıkla kucagınıda alırsın hep birlikte kutlarız o günde
Ben çok hastayım kızlar nasıl atlatacagımı bilmiyorum bol bol nane limon kaynatıyorum mandalina portakal yiyorum ama banamısın demiyor bugunde doktora gidemiyorum
İnşallah cabucak gecer çok zormuş yaa
emoşumm salla yaaaa yine aylin 20 vakasıDDDD
inşaşşahh canım benimm...bugün az biraz bi oh dedim ama tabi kalp atışlarını duyana kadar yine acabamı diycemmm...
Huyum kurusunn napiiimmm..
Ama merak etmeyin bu sefer daha sakin, sabırlıyım..ve olumlu düüşünmeye çalışıyorumm..
takma canım kesnlikle takmaa...bak bana ben ikisindede kafama takmadımm...
Bu ayda hiç düşünmedikk..
öünümzdeki aya odaklanmıştım ben..hazırlıklara bile başlamıştımm.arı sütü bal polen aldımm..
Kırmızılar gelince klomen yazdırcaktımm...
Adetimin bitimine yakın soğan suyu içecektim bi kaç günn...
Ama bak hiç ummadığım ay hamile kaldım(inşallah:))))
sakın kafanıza takmayınn..
Biz kadınlar için zor kafaya takmamak ama yapılacak bişey yokk...
neden bahsettiğini bilmiyorum ama konuyu daha sevimsizleştiriyorsun!kötü niyetli olmayabilirsin ama fazla ağır yazmışsın bende bundan hoşnut olmadığımı yazdım!ayrıca sorduğum insanlar gayet medeni bi şekilde cevap verdiler sen neden rahatsız oldun onu anlmadım ?
teyzeleri bebişimle tanışınEki Görüntüle 112714
Teyzeleri bebişimle tanışınEki Görüntüle 112714
olayı sevimsizleştiren birisi varsa oda sensin ben degil agır falan bişide yazmadım yazdıgım şey gayet açık ve ortada sorununun olup olmadıgını bilmiyorum sonuçta ve bunu biraz takılarak sordum sana.sorunundan utanıyomusunki direk agır konuştun bilmem ne diye saldırıyosun.aynı zamanda bu yazıdan hoşnut olmadıgını kırıcı konuşmak istemiyorum diye yazarakmı belirtiyosun yani normal bi şekilde ya yeliz ben biraz rahatsız oldum diyebilirdin.vede arkadaşlarım beni tanıdıkları için sana takıldıgımı yazmışlar gayet açık ve net şekilde onlara bile bana takılma gibi gelmedi yazmışsın sen beni ne kadar tanıyosunki böyle bişiy söylüyebiliyosun.aylin 20 olayına gelince oda senin gibi topigimizdeki arkadaşlarımızı tanımadan etmeden en ufak bi takılmada üzerimize saldıran birisi.
pisliksinnn sennn....
Dayanamadınn dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
Allahım beraber kalcaz diye diye kaldıkmı neee.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?