Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyyy allahım işallah sag salimmmm pıt pıtlarını veee kucagına almayı nasip etsinn inşallahhhh

inanmıyorumm erken gebelik testide değil yaniiiiiiiiiii....
Ay deliricem mutluluktan.....
Bana bak eşinede söyle yaa...onunda hakkı...
Kan testide yaptır...
Bi defaya mahsus..baştaki değer önemli...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapmıyorum kusura bakmayın, en az benim kadar sevindiğinize eminim ben de sevinçle şaşkınlığı birarada yaşıyorum çünkü biliyosunuz kocişin ilacını bitirmesine daha 1 ay vardı, bidahaki ay için daha umutluydum ben ama çok kaptırmak istemiyorum kendimi yine de dua edin benim için, bu sefer herşey yolunda gitsin nolur

inanmıyorumm erken gebelik testide değil yaniiiiiiiiiii....
Ay deliricem mutluluktan.....
Bana bak eşinede söyle yaa...onunda hakkı...
Kan testide yaptır...
Bi defaya mahsus..baştaki değer önemli...

Belki yarın bi kan testi yaparım senin güsel hatrın için
Ayyy size bi sır veriyim miiiiii :78: kociş yumurtlama günümde biraz alkollüydü, okulun emekliler gecesine gitmiştik ya, orda acucuk aslan sütü içtiydi de, sonra ordan gelince şaapmıştık :78: ya sarhoştum hatırlamıyom derseeeeeeee

gidecek canım gidecekkk..
Eşine söyleyecekmisinn..sen bilirsin tabi ama
ben dayanabileceğini hiç sanmıyorumm
ben telefonda 4 gün ancak dayandımm...
Sen yüz yüze dayanamazsınn...

umutlan canım yanlış çıkmaz inşallah korkma :87::87:
bizim şu pcixk mi ne testler vardı ya onlarda çıktıysa hele doğrudur kesin

ilahi şero başka günlerde yaptığına saysın ayol

Kocişime söylemicem kanka yaa :26: keseyi görünce sürpriz olsun istiyorum , o anki yüz ifadesini görmek için sabırsızlanıyorum ama

Bak meğer sizin için işin sırrıda kocişin sarhoş olmasıymışşş...

Kocişime söylemicem kanka yaa :26: keseyi görünce sürpriz olsun istiyorum , o anki yüz ifadesini görmek için sabırsızlanıyorum ama

GÜLÜM ÇOK GÜZEL SÜRPRİZ OLUR BENDE ULTRASON RESMİNİ VERECKTİM GÜYA AMA DAYANAMADIMM..SENDE DAYANIRSAN NE ALA...
YAA BİŞEY SÖYLİYİMMİ..DAHA ÖNCEDEN SENİN SİLİK ÇIKTIĞINDA FALAN HEP İÇİME KURT DÜŞERDİ..BU SEFERDE OLMIYCAK SANIRIM DERDİMM..AMA BU SEFER ÇOK RAHATI..KOPKOYU ÇIKMIŞ MAŞALLAHH..BU DEMEKKİ BETA YUKARILARDAAA BAYA...

şerommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorum şuan sevinçten ne haldeyim bi görsen resmen aptal zannedersin beni :))
canım benim tebrik ederim 10 aralık değilmiydi günün ya erkenden çıkmış kızzzz ikiz üçüz olmasın bu
maşallah topiğimize peşpeşe hamiş haberleri alıyoruz
amanın yandan yandan ohhhhhhh
hemen kan testi yaptır çok merak ediyorum degerini noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…