Ya kalbini duyana kadar kimseye söylemicem demiştim ama dayanamicam valla, size söyliyim başkasına söylemem olma mııııııı
Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
ya kalbini duyana kadar kimseye söylemicem demiştim ama dayanamicam valla, size söyliyim başkasına söylemem olma mııııııı
Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
inanmıyorumm erken gebelik testide değil yaniiiiiiiiiii....
Ay deliricem mutluluktan.....
Bana bak eşinede söyle yaa...onunda hakkı...
Kan testide yaptır...
Bi defaya mahsus..baştaki değer önemli...
kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapmıyorum kusura bakmayın, en az benim kadar sevindiğinize eminimBen de sevinçle şaşkınlığı birarada yaşıyorum çünkü biliyosunuz kocişin ilacını bitirmesine daha 1 ay vardı, bidahaki ay için daha umutluydum ben Ama çok kaptırmak istemiyorum kendimi yine de dua edin benim için, bu sefer herşey yolunda gitsin nolur
umutlan canım yanlış çıkmaz inşallah korkmaKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapmıyorum kusura bakmayın, en az benim kadar sevindiğinize eminimben de sevinçle şaşkınlığı birarada yaşıyorum çünkü biliyosunuz kocişin ilacını bitirmesine daha 1 ay vardı, bidahaki ay için daha umutluydum ben ama çok kaptırmak istemiyorum kendimi yine de dua edin benim için, bu sefer herşey yolunda gitsin nolur
ilahi şero başka günlerde yaptığına saysın ayol
Belki yarın bi kan testi yaparım senin güsel hatrın için
Ayyy size bi sır veriyim miiiiii :78: kociş yumurtlama günümde biraz alkollüydü, okulun emekliler gecesine gitmiştik ya, orda acucuk aslan sütü içtiydi de, sonra ordan gelince şaapmıştık :78: ya sarhoştum hatırlamıyom derseeeeeeee
ilahi şero başka günlerde yaptığına saysın ayol
belki yarın bi kan testi yaparım senin güsel hatrın için
Ayyy size bi sır veriyim miiiiii :78: Kociş yumurtlama günümde biraz alkollüydü, okulun emekliler gecesine gitmiştik ya, orda acucuk aslan sütü içtiydi de, sonra ordan gelince şaapmıştık :78: Ya sarhoştum hatırlamıyom derseeeeeeee
Kocişime söylemicem kanka yaa :26: keseyi görünce sürpriz olsun istiyorum , o anki yüz ifadesini görmek için sabırsızlanıyorum ama
Dimi ama he he he
Bak meğer sizin için işin sırrıda kocişin sarhoş olmasıymışşş...
Kocişime söylemicem kanka yaa :26: keseyi görünce sürpriz olsun istiyorum , o anki yüz ifadesini görmek için sabırsızlanıyorum ama
Teyzeleri bebişimle tanışınEki Görüntüle 112714
şeroooo hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?