İnşallah öyledir kanka :26: yarın sabah dayanamayıp sağlık ocağına kan verecem galiba :26:GÜLÜM ÇOK GÜZEL SÜRPRİZ OLUR BENDE ULTRASON RESMİNİ VERECKTİM GÜYA AMA DAYANAMADIMM..SENDE DAYANIRSAN NE ALA...
YAA BİŞEY SÖYLİYİMMİ..DAHA ÖNCEDEN SENİN SİLİK ÇIKTIĞINDA FALAN HEP İÇİME KURT DÜŞERDİ..BU SEFERDE OLMIYCAK SANIRIM DERDİMM..AMA BU SEFER ÇOK RAHATI..KOPKOYU ÇIKMIŞ MAŞALLAHH..BU DEMEKKİ BETA YUKARILARDAAA BAYA...
Doktorum da ikiz olmasın kız dedi valla bilmiyom ki :79: ay sağlıklı olsun da kaç olursa olsun bu sefer yaa :26:şerommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorum şuan sevinçten ne haldeyim bi görsen resmen aptal zannedersin beni :))
canım benim tebrik ederim 10 aralık değilmiydi günün ya erkenden çıkmış kızzzz ikiz üçüz olmasın bu
maşallah topiğimize peşpeşe hamiş haberleri alıyoruz
amanın yandan yandan ohhhhhhh
hemen kan testi yaptır çok merak ediyorum degerini noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :84:
Yok yok dayanacam bu sefer hiç hissettirmicem bile keseyi görene kadar bilmicek kararlıyımkız sen dayanamaz sölersin kocişineeeeeeeeee
evet ben bebek yaptım :78: çok da hoşuma gitti bidaha yapacam :97: :97: :97:
Doktorum da ikiz olmasın kız dedi valla bilmiyom ki :79: ay sağlıklı olsun da kaç olursa olsun bu sefer yaa :26:
yok yok dayanacam bu sefer hiç hissettirmicem bile keseyi görene kadar bilmicek kararlıyım
Yok yok dayanacam bu sefer hiç hissettirmicem bile keseyi görene kadar bilmicek kararlıyım
şerocum senden de ıkız ucuz hatta beşiz beklenır anacım.hadı nane yandan yandan ohhhhhhh..ohhh masallah kedıme..
ayy inşallah balımmm yaa sağlıklı sıhhatli olsun...göbişlerin bebek dolsunnnnnn
anammm ikiz felan olursa çifte bayram yaparızzz kızzzzzzzzzzz
Yok yok dayanacam bu sefer hiç hissettirmicem bile keseyi görene kadar bilmicek kararlıyım
Eneeeeeeeee ben bebik mi yaptım şimcik yaaaöslemişim bu duyguyu beeehhh
şerocum senden de ıkız ucuz hatta beşiz beklenır anacım.hadı nane yandan yandan ohhhhhhh..ohhh masallah kedıme..
Kızlar birazdan kociş gelir çıkarım haa, bakarsın mesajlarımızı falan okuyacağı tutar yakalanmayalım
ya beta kac cıktı senın
Teyzeleri bebişimle tanışınEki Görüntüle 112714
Iyide kocişin sana muhakkak sulanacak...ilişki tehlikeli olabilirr..napcaksınn... :26:
yakalanmayalım hatta fişi çek
hadı bakalım calıs sen de yap...naneyle sende sıra..ay bıtmeden yazdırın adınızı suraya.
kuşum betaya yarın baktıracam ama zaten daha adetime 4 gün var ve bayağı belirgin bi ikinci çizgi çıktı idrar testinde ben de şaşırdımGeçmiş sayfalarda olması lazım koymuştum testimi
inşallah canım benimde adetim ayın onunda korkuyorum ben hamiş olacam diye düşük olalı bir aydolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?