Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İnşallah öyledir kanka :26: yarın sabah dayanamayıp sağlık ocağına kan verecem galiba :26:

Doktorum da ikiz olmasın kız dedi valla bilmiyom ki :79: ay sağlıklı olsun da kaç olursa olsun bu sefer yaa :26:

Kızlar birazdan kociş gelir çıkarım haa, bakarsın mesajlarımızı falan okuyacağı tutar yakalanmayalım

Yok yok dayanacam bu sefer hiç hissettirmicem bile keseyi görene kadar bilmicek kararlıyım

hadi bakalımmm dayan dayanabildigin kadar :))

Eneeeeeeeee ben bebik mi yaptım şimcik yaaa öslemişim bu duyguyu beeehhh

eweeet eweeet eweeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt belkide bebişler yaptın hııı

şerocum senden de ıkız ucuz hatta beşiz beklenır anacım.hadı nane yandan yandan ohhhhhhh..ohhh masallah kedıme..

aynen sana katılıyorum tatlımmm...atalım göbecikleriii :118: :118: :118: :118: :118:

Iyide kocişin sana muhakkak sulanacak...ilişki tehlikeli olabilirr..napcaksınn... :26:

kuşum betaya yarın baktıracam ama zaten daha adetime 4 gün var ve bayağı belirgin bi ikinci çizgi çıktı idrar testinde ben de şaşırdım Geçmiş sayfalarda olması lazım koymuştum testimi

oyy oyyy tamam o zaman.ama dayanamazsın sen kesın...ben de dayanman ıcın neden goremıyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…