Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şekerim nanem nerdesin kız.sen gelmıyon mu yemegebak yemek varmıs

bence de olur sen ve sero kuduruklugu kaptırmıyorsunuz masallah.hadı bakalım durmak yok hamıs kalana kadar devam.:92:
bu seferki başka dün küstük bugün konuştuk telde akşama ne olacağını biliyorum
zati yemeği yiyin hemen gidin çünkü bizimde ev sağlam olmayabilir bugün
yok canım biz yemeğe kadar bekleyemiyoz
oo guzel valla.hersey duzelmısken de olmazsa olmaz zaten....ama hafta ıcı zor oluyo yaw
napalım zar zor herüflerin gönlü olsunda :13::13:

kızlarrrr nasılsınız bızler ıyıyız oglumu büyütmeye çalışıyorum gıremıyorum foruma hıç fırsatım olmuyor oglum hiç ızın vermıyor sagolsun oglum uyudugundada ya yemek temızlık yada dınlenıyorum gıremıyorum malesef sızlerı çok özlüyorum arada da olsa gırıp takıp edıyorum sızlerı ınsallah en kısa zamanda oglum düzene gırerde bende buraya gırebılırım hepınız kendınıze ıyı bakın çok öpüyorum sızlerı görüşmek üzere

Ohh yesinler o minişi...Maşallah canım gayet belirgin bir ikinci çizgi...Şimdiden seni ve de eşini yürekten kutluyorum ben!
Duaların dualarımız kabul oldu inşallah!Daha da önemlisi sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah...
Çoook mutlu oldum canım anlatamam...Kan testinide yaptır hemen kocişine koş emi...

canımm sabah yazamadımm çok geçmiş olsunn...inşallah bi an önce toparlanırsınn.bende nezle oldumm.çok gıcıktı..grip daha beterdir...
Allahtan geçiyor benimm.öptüm seni..

Canım çok saol gördüm yazdıklarını ama öle halsizimki yazamadım
İnşAllah bakalım bu gecede hasta uyumak istemiyorum sabah olmuyor sonra
Nagişi görüyonmu bak kankalar aynı zamanda doguracaksını maşAllah sizeee canlarımm

canım benim ya çok geçmiş olsun:94:
dikkat et kendine

Saol bitanem dikkat ediyordum aslında ama yakalandım umarım atlatırım

yok canım biz yemeğe kadar bekleyemiyoz :13::13:
koçişlemi küstünüz kız nedense gülesim geldi yemekten önce aç karna haa iyi fikir aslında günde kaç öğün

Bu arada kızlar hepinize merhabalar! Ne de güzel haberler varmış forumda.Allah'ım nazarlardan saklasın
Nasılsınız?Umarıım iyisiniz hepicuğunuz

yok canım biz yemeğe kadar bekleyemiyoz :13::13:
koçişlemi küstünüz kız nedense gülesim geldi yemekten önce aç karna haa iyi fikir aslında günde kaç öğün

canım benim sende kendine iyi bak..oğluşunu kokla bizim yerimizede...

yok canım biz yemeğe kadar bekleyemiyoz napalım zar zor herüflerin gönlü olsunda :13::13:

amanın artık herıfler nazlı eskıden kadınlar naz yapardı..

Fatoşçum canım grip mi oldun sen?Çook geçmiş olsun.Bol bol dinlen al C vitaminini geçer inşallah tez zamanda canım...

Elifcim sen ne yaptın canım?Hastaneye gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…