ay teşekkürler canım bizde bu gün deprem olabilir sanırsam galibadoluyuz canım gelemem
:78::78::78:
bnm hormonlar tavan yaptı snaırım
zati yemeği yiyin hemen gidin çünkü bizimde ev sağlam olmayabilir bugün
Teyzeleri bebişimle tanışınEki Görüntüle 112714
bu seferki başka dün küstük bugün konuştuk telde akşama ne olacağını biliyorumbence de olur sen ve sero kuduruklugu kaptırmıyorsunuz masallah.hadı bakalım durmak yok hamıs kalana kadar devam.:92:
yok canım biz yemeğe kadar bekleyemiyozzati yemeği yiyin hemen gidin çünkü bizimde ev sağlam olmayabilir bugün
napalım zar zor herüflerin gönlü olsunda :13::13:oo guzel valla.hersey duzelmısken de olmazsa olmaz zaten....ama hafta ıcı zor oluyo yaw
Teyzeleri bebişimle tanışınEki Görüntüle 112714
kız senın de her ısın zahmetlı.allah dagına gore kar verırmıs
canımm sabah yazamadımm çok geçmiş olsunn...inşallah bi an önce toparlanırsınn.bende nezle oldumm.çok gıcıktı..grip daha beterdir...
Allahtan geçiyor benimm.öptüm seni..
canım benim ya çok geçmiş olsun:94:
dikkat et kendine
koçişlemi küstünüz kız nedense gülesim geldibu seferki başka dün küstük bugün konuştuk telde akşama ne olacağını biliyorum
yok canım biz yemeğe kadar bekleyemiyoz:13::13:
koçişlemi küstünüz kız nedense gülesim geldibu seferki başka dün küstük bugün konuştuk telde akşama ne olacağını biliyorum
yok canım biz yemeğe kadar bekleyemiyoz:13::13:
kızlarrrr nasılsınız bızler ıyıyız oglumu büyütmeye çalışıyorum gıremıyorum foruma hıç fırsatım olmuyor oglum hiç ızın vermıyor sagolsun oglum uyudugundada ya yemek temızlık yada dınlenıyorum gıremıyorum malesef sızlerı çok özlüyorumArada da olsa gırıp takıp edıyorum sızlerı ınsallah en kısa zamanda oglum düzene gırerde bende buraya gırebılırım hepınız kendınıze ıyı bakın çok öpüyorum sızlerı görüşmek üzere
tam kudurmuştuk be ya saat dört oldu çıkmam lazım
bu seferki başka dün küstük bugün konuştuk telde akşama ne olacağını biliyorum
yok canım biz yemeğe kadar bekleyemiyoznapalım zar zor herüflerin gönlü olsunda :13::13:
iyi akşamlar hepicuğunizu öpiyoem:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?