kuşum betaya yarın baktıracam ama zaten daha adetime 4 gün var ve bayağı belirgin bi ikinci çizgi çıktı idrar testinde ben de şaşırdımGeçmiş sayfalarda olması lazım koymuştum testimi
hadı bakalım calıs sen de yap...naneyle sende sıra..ay bıtmeden yazdırın adınızı suraya.
Şekerler ben kaçıyorum şimdi, kocişim yolda eve geliyomuş, akşam gelirim yine öptük hepinizi mucu mucuuuuuu
Ben sağlık ocağına gideyim geleyimm.sonuçları almaya..
Dr. Kaydınızıda yaptırın dedi...
Hadi bakalımmm.bismillahhh...
:))ben ancak ocak ayında müjde verebilirim tatlımmm...ocak ayının ilk günü tüpbebege başlıcaz inş bi aksilik çıkmazsa...
10.gün yumurtlamıştın yaa..ozaman tuttuysa adetin gelmesi lazımdı dimi...
sen bana sorunumun olup olmadığını sormadın ayrıca sorsan bile çok şükürki en ufak bi promlemim bile yok herşeyim çok normal hatta yumurtalık rezervim normal bi bayanınkinden biraz fazlaymış okadar iyi yaniolayı sevimsizleştiren birisi varsa oda sensin ben degil agır falan bişide yazmadım yazdıgım şey gayet açık ve ortada sorununun olup olmadıgını bilmiyorum sonuçta ve bunu biraz takılarak sordum sana.sorunundan utanıyomusunki direk agır konuştun bilmem ne diye saldırıyosun.aynı zamanda bu yazıdan hoşnut olmadıgını kırıcı konuşmak istemiyorum diye yazarakmı belirtiyosun yani normal bi şekilde ya yeliz ben biraz rahatsız oldum diyebilirdin.vede arkadaşlarım beni tanıdıkları için sana takıldıgımı yazmışlar gayet açık ve net şekilde onlara bile bana takılma gibi gelmedi yazmışsın sen beni ne kadar tanıyosunki böyle bişiy söylüyebiliyosun.aylin 20 olayına gelince oda senin gibi topigimizdeki arkadaşlarımızı tanımadan etmeden en ufak bi takılmada üzerimize saldıran birisi.
22,ci günün olmasına rağmen gayet net çıkmış çizgi galiba ikizHayır hayatım ben zaten 10. gün yumurtladığıma göre yapıyorum hesabımı, yine de bi 3 gün falan var daha 22. günüm bugün
sen bana sorunumun olup olmadığını sormadın ayrıca sorsan bile çok şükürki en ufak bi promlemim bile yok herşeyim çok normal hatta yumurtalık rezervim normal bi bayanınkinden biraz fazlaymış okadar iyi yaniha bi sorunum olsa bile bunu utanmadan allah tan geldi sağlık sorunu snuçta rahat bi şekilde ifade edebilirim :79:
ayrıca bnm kimsenin üzerine saldırdığım falan yok üstelikte senden başka sorun yaşadığım kimsede yani çoğul konuşman en az bu konu kadar gereksiz...
22,ci günün olmasına rağmen gayet net çıkmış çizgi galiba ikizbu ay bende senin taktiği denicem bol bol kudurucam
sen bana sorunumun olup olmadığını sormadın ayrıca sorsan bile çok şükürki en ufak bi promlemim bile yok herşeyim çok normal hatta yumurtalık rezervim normal bi bayanınkinden biraz fazlaymış okadar iyi yaniha bi sorunum olsa bile bunu utanmadan allah tan geldi sağlık sorunu snuçta rahat bi şekilde ifade edebilirim :79:
ayrıca bnm kimsenin üzerine saldırdığım falan yok üstelikte senden başka sorun yaşadığım kimsede yani çoğul konuşman en az bu konu kadar gereksiz...
Hadi bakalım göbüşler boş galmasın
olsun da ocak olsun canım.ne kaldı surda ocaga
Bu arada kesin karar verdim, yarın okula geçerken sağlık ocağına kan verecem
Aaaaa kızlaaaaaaaaaarrr kızıyorum ama haaa bu ne tartışması böyle yaa büyütmeyin lütfen hiç yakışmıyo topiğimize
ya bende onu diyorum işte hiç kimseyle konuşmadıklarımı ,soramadıklarımızı soruyoruz burda.sorunda ordan çıktı zaten benim sorduğum sorulara "çok şaçma geliyor bana" diye bi yorum yapınca ki hiç beklemediğim biri üstelik dün çok destek oldu bana neden böyle yaptı bende anlamadım ama çok kırıldımyaa kızlar yapmayın yaa.... çoğumuz birbirini hiç gormedı ama kımseyle konusamadıgımız konuları paylasıyoruz.bazen en ıı arkadasımızdan daha yakınız bırbırımıze ııı gunde kotu gunde....ıncır cekırdegını de doldurcak bısey olsa neyse....bosverın:92:
olsun da ocak olsun canım.ne kaldı surda ocaga
Bu arada kesin karar verdim, yarın okula geçerken sağlık ocağına kan verecem
Aaaaa kızlaaaaaaaaaarrr kızıyorum ama haaa bu ne tartışması böyle yaa büyütmeyin lütfen hiç yakışmıyo topiğimize
Hadi bakalım göbüşler boş galmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?