Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Şekerler ben kaçıyorum şimdi, kocişim yolda eve geliyomuş, akşam gelirim yine öptük hepinizi mucu mucuuuuuu

kuşum betaya yarın baktıracam ama zaten daha adetime 4 gün var ve bayağı belirgin bi ikinci çizgi çıktı idrar testinde ben de şaşırdım Geçmiş sayfalarda olması lazım koymuştum testimi

10.gün yumurtlamıştın yaa..ozaman tuttuysa adetin gelmesi lazımdı dimi...

Ben sağlık ocağına gideyim geleyimm.sonuçları almaya..
Dr. Kaydınızıda yaptırın dedi...
Hadi bakalımmm.bismillahhh...

Şekerler ben kaçıyorum şimdi, kocişim yolda eve geliyomuş, akşam gelirim yine öptük hepinizi mucu mucuuuuuu

tamam balımmm kendine dikkat et tamammıııııı

Ben sağlık ocağına gideyim geleyimm.sonuçları almaya..
Dr. Kaydınızıda yaptırın dedi...
Hadi bakalımmm.bismillahhh...

sendemi didiyosun(
neyse sonuçlarını al kaydını da yaptır gel bakalım...
peki keseyi ne zaman görcekmişsiniz canım ?

sen bana sorunumun olup olmadığını sormadın ayrıca sorsan bile çok şükürki en ufak bi promlemim bile yok herşeyim çok normal hatta yumurtalık rezervim normal bi bayanınkinden biraz fazlaymış okadar iyi yani ha bi sorunum olsa bile bunu utanmadan allah tan geldi sağlık sorunu snuçta rahat bi şekilde ifade edebilirim :79:
ayrıca bnm kimsenin üzerine saldırdığım falan yok üstelikte senden başka sorun yaşadığım kimsede yani çoğul konuşman en az bu konu kadar gereksiz...

Hayır hayatım ben zaten 10. gün yumurtladığıma göre yapıyorum hesabımı, yine de bi 3 gün falan var daha 22. günüm bugün
22,ci günün olmasına rağmen gayet net çıkmış çizgi galiba ikiz bu ay bende senin taktiği denicem bol bol kudurucam

Aaaaa kızlaaaaaaaaaarrr kızıyorum ama haaa bu ne tartışması böyle yaa büyütmeyin lütfen hiç yakışmıyo topiğimize

yaa kızlar yapmayın yaa.... çoğumuz birbirini hiç gormedı ama kımseyle konusamadıgımız konuları paylasıyoruz.bazen en ıı arkadasımızdan daha yakınız bırbırımıze ııı gunde kotu gunde....ıncır cekırdegını de doldurcak bısey olsa neyse....bosverın:92:

olsun da ocak olsun canım.ne kaldı surda ocaga

hiçbişeycik kalmadıııııııı ewettt :))
21 aydır bekliyorum zaten 1 ay nedirki haklısın balımmm

Bu arada kesin karar verdim, yarın okula geçerken sağlık ocağına kan verecem

yaptır yaptır tabiiiii çok merak ediyorum degerini inş çok iyi bi deger çıkar canım benimmm

Aaaaa kızlaaaaaaaaaarrr kızıyorum ama haaa bu ne tartışması böyle yaa büyütmeyin lütfen hiç yakışmıyo topiğimize

ewet bende katılıyorum şeroma... bizlere yakışmıyor hiç lütfen öpüşüp barışın oluymuuuuuuu

ya bende onu diyorum işte hiç kimseyle konuşmadıklarımı ,soramadıklarımızı soruyoruz burda.sorunda ordan çıktı zaten benim sorduğum sorulara "çok şaçma geliyor bana" diye bi yorum yapınca ki hiç beklemediğim biri üstelik dün çok destek oldu bana neden böyle yaptı bende anlamadım ama çok kırıldım

olsun da ocak olsun canım.ne kaldı surda ocaga

hiçbişeycik kalmadıııııııı ewettt :))
21 aydır bekliyorum zaten 1 ay nedirki haklısın balımmm

Bu arada kesin karar verdim, yarın okula geçerken sağlık ocağına kan verecem

yaptır yaptır tabiiiii çok merak ediyorum degerini inş çok iyi bi deger çıkar canım benimmm

ewet bende katılıyorum şeroma... bizlere yakışmıyor hiç lütfen öpüşüp barışın oluymuuuuuuu

ya hatice den haberi olan varmı ne yaptı acaba oldumuki kürtaj :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…