Aaaaa kızlaaaaaaaaaarrr kızıyorum ama haaa bu ne tartışması böyle yaa büyütmeyin lütfen hiç yakışmıyo topiğimize
bunlara yumurta atalım en iyisi :83:
ya bende onu diyorum işte hiç kimseyle konuşmadıklarımı ,soramadıklarımızı soruyoruz burda.sorunda ordan çıktı zaten benim sorduğum sorulara "çok şaçma geliyor bana" diye bi yorum yapınca ki hiç beklemediğim biri üstelik dün çok destek oldu bana neden böyle yaptı bende anlamadım ama çok kırıldım
canım o öle söylemek istememiştir. insanın bi dakkası bi dakkısını tutmuyo bazen mesela ben bugün çok alıngandım sinirliydim ama geçtiya bende onu diyorum işte hiç kimseyle konuşmadıklarımı ,soramadıklarımızı soruyoruz burda.sorunda ordan çıktı zaten benim sorduğum sorulara "çok şaçma geliyor bana" diye bi yorum yapınca ki hiç beklemediğim biri üstelik dün çok destek oldu bana neden böyle yaptı bende anlamadım ama çok kırıldım
tamam hooppp bıttı kapatın bakalım.bak topık yıkılıyo en kalabalık zamanlarından bırı.hadı atın bı konu konusalım
nene kız akşama ymurtamı pişirecen yoksa ordan bi kuduruklukmu koktuyumurta diyince aklıma başka bişey geliyorbugünde bitti benim falla akşam olsa keşke
slm kızlarr :80:
yumurta diyince aklıma başka bişey geliyorbugünde bitti benim falla akşam olsa keşke
sendemi didiyosun(
neyse sonuçlarını al kaydını da yaptır gel bakalım...
Peki keseyi ne zaman görcekmişsiniz canım ?
vaaayyy süperr ozaman..şimdiden bu kadar koyu çıktıysaaa misafirinn geldi sonundaaaaaaaaaaa.....hayır hayatım ben zaten 10. Gün yumurtladığıma göre yapıyorum hesabımı, yine de bi 3 gün falan var daha 22. Günüm bugün
bu arada kesin karar verdim, yarın okula geçerken sağlık ocağına kan verecem
kediiimmm; bir guzel haber de benden...kırmızılar geldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:92::92::92: Kociş çok sevindi. Bi daha yapma ole dedim
canım o öle söylemek istememiştir. insanın bi dakkası bi dakkısını tutmuyo bazen mesela ben bugün çok alıngandım sinirliydim ama geçti
kızlar hepize teşekkür ederim alıntı yapmadım ama okudum hepinizin geçmiş olsun dileklerini annem geldi şimdi viksle ovalıcak umarım toparlanırım
Kızlar hepize teşekkür ederim alıntı yapmadım ama okudum hepinizin geçmiş olsun dileklerini annem geldi şimdi viksle ovalıcak umarım toparlanırım
ay teşekkürler canım bizde bu gün deprem olabilir sanırsam galibabende dünama bugün full enerji ve hayat doluyum :79: akşamada patlıcan kebabı varr bana gelinnnnn
:78::78::78:nene kız akşama ymurtamı pişirecen yoksa ordan bi kuduruklukmu koktu
BenIpek
neden ki
geldim canımm.sonuçları görmeden rahat edemiycektimm...
Aldım geldimm..
Kaydı ultrasondan sonra yapıyolarmışş..
Bencede en mantıklısı bu..
Inşallahh rabbim nasip etsinde görelim meleğimizi...
Inşallaahhh...
vaaayyy süperr ozaman..şimdiden bu kadar koyu çıktıysaaa misafirinn geldi sonundaaaaaaaaaaa.....
çok şükür..
Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallaahh...
kesinlikle içinin rahat etmesi açısından iyi olurr..yoksa bende zırt pırt verme tarftarı değilim ama..iki kere verdim..gidişatı gördümm.az biraz rahatladımmm...
çook sevindiiimmmm...
ay teşekkürler canım bizde bu gün deprem olabilir sanırsam galibadoluyuz canım gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?