Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar.bende yumurtlayla ilgili bişey sormak istiyorum.adet döngüm 30-32 gün arası oluyor.acaba ayda iki kez yumurtlama dönemi olabilir mi?fikir almak istiyorum sadece?

Nagiş çooooooooook sevindim canımmmm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinnnnn
ayyy çok sevindim testte maşAllah çok belirginnnnn

tamam hooppp bıttı kapatın bakalım.bak topık yıkılıyo en kalabalık zamanlarından bırı.hadı atın bı konu konusalım

Kızlar hepize teşekkür ederim alıntı yapmadım ama okudum hepinizin geçmiş olsun dileklerini annem geldi şimdi viksle ovalıcak umarım toparlanırım

canım o öle söylemek istememiştir. insanın bi dakkası bi dakkısını tutmuyo bazen mesela ben bugün çok alıngandım sinirliydim ama geçti

sendemi didiyosun(
neyse sonuçlarını al kaydını da yaptır gel bakalım...
Peki keseyi ne zaman görcekmişsiniz canım ?

geldim canımm.sonuçları görmeden rahat edemiycektimm...
Aldım geldimm..
Kaydı ultrasondan sonra yapıyolarmışş..
Bencede en mantıklısı bu..
Inşallahh rabbim nasip etsinde görelim meleğimizi...
Inşallaahhh...

hayır hayatım ben zaten 10. Gün yumurtladığıma göre yapıyorum hesabımı, yine de bi 3 gün falan var daha 22. Günüm bugün
vaaayyy süperr ozaman..şimdiden bu kadar koyu çıktıysaaa misafirinn geldi sonundaaaaaaaaaaa.....
çok şükür..
Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallaahh...

bu arada kesin karar verdim, yarın okula geçerken sağlık ocağına kan verecem

kesinlikle içinin rahat etmesi açısından iyi olurr..yoksa bende zırt pırt verme tarftarı değilim ama..iki kere verdim..gidişatı gördümm.az biraz rahatladımmm...

çook sevindiiimmmm...

canım o öle söylemek istememiştir. insanın bi dakkası bi dakkısını tutmuyo bazen mesela ben bugün çok alıngandım sinirliydim ama geçti

bende dün ama bugün full enerji ve hayat doluyum :79: akşamada patlıcan kebabı varr bana gelinnnnn

kızlar hepize teşekkür ederim alıntı yapmadım ama okudum hepinizin geçmiş olsun dileklerini annem geldi şimdi viksle ovalıcak umarım toparlanırım

canımm sabah yazamadımm çok geçmiş olsunn...inşallah bi an önce toparlanırsınn.bende nezle oldumm.çok gıcıktı..grip daha beterdir...
Allahtan geçiyor benimm.öptüm seni..

kız senın de her ısın zahmetlı.Allah dagına gore kar verırmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…