Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
koçişlemi küstünüz kız nedense gülesim geldi yemekten önce aç karna haa iyi fikir aslında günde kaç öğün
bir öğün yemekten önce aç karnına

amanın artık herıfler nazlı eskıden kadınlar naz yapardı..
hiç deşme canım o konuyu şimdiki herüfler hem nazlı hem alıngan ama yine de onlar bizim bal topaklarımız

fatos ben de kızlar yazınca okudum.gecmıs olsun canımcım.dıkkat et kendıne.nane lımon super gıdıyo valla bu donemde.ıhlamur da yumusatır....bu donem bı kerelık ona gore keyfını cıkar.

bir öğün yemekten önce aç karnına

hiç deşme canım o konuyu şimdiki herüfler hem nazlı hem alıngan ama yine de onlar bizim bal topaklarımız

alla alla nıe oyleler acaba? kadınlar artık kosuyo erkek pesınde.erkek ıstemıyom dıyo.dunya tersıne donuyo bacılar.

elifcim sen ne yaptın canım?hastaneye gittin mi?

hayatım hastaneye gitmedimm.eşim gelirse beraber gitmeyi düşünüyoruzz..perşembe yada cumaa...
Kan testi sonuçlarını aldım.dün vermiştimm.güzel katlanmış çok şükürr...
Bende başka değişiklik yokk...
Sen nasılsınn..bulantın varmı...cinsiyet nezaman belli olacak...

Fatoşçum canım grip mi oldun sen?Çook geçmiş olsun.Bol bol dinlen al C vitaminini geçer inşallah tez zamanda canım...

fatos ben de kızlar yazınca okudum.gecmıs olsun canımcım.dıkkat et kendıne.nane lımon super gıdıyo valla bu donemde.ıhlamur da yumusatır....bu donem bı kerelık ona gore keyfını cıkar.

Çok saolun kızlar çok teşekkür ederimmm
zaten öle yapıyorum canım sürekli nane limon mandalina portakal içim dışım bunlar oldu

selam kızlarrr
bugün şeker yüklemem vardı,az önce baktım sonuçlarıma netten çok şükür düşük çıktı..idrarımda enfeksiyon varmış ama:18: bi de bebeklerimi görmeye gittik başka doktora, kocaman olmuş benim sıpalar maşallah sağlıkları yerindeymiş çok şükür..
ama bi sorun var bu gittiğimiz bu doktor kesinlikle 2 erkek 1 kız diyor:26: benim kendi doktorum da kesinlikle 2 kız 1 erkek diyor bakalım 2 ay sonra ne çıkacak benden

Anladım canım...Maşalllah çook sevindim Hepte böyle güzel gider inşallah...
Ben de iyiyim canım çok şükür.Okul ev arası sürüyor hayatımız.Hiç bulantım yok çok şükür..Ayy sorma ben de çok merak ediyorum cinsiyetini..Bu haftasonu nasipse gidicez doktora...Ay baskı yapıcam belki görür

anaaa..nolcak şimdi..kıyafetleri hep beyaz sarı falan al barimmm...

ohoooo.senin 15 hafta olmuşş..görür görür.... Hadi bakalımm.prensmi prensesmiii...

Selam hayatım hoşgeldiniz...!
Çok şükür sevindim cnm şekerinin düşük çıkmasına.Olsun canını sıkma enfeksiyonda geçer inşallah başımıza gelen bişi ne de olsa.Bünye alışkın.
Oyy oyy maşallah o bebişlere yesinler hepsini Doktorlarda çatıştı desene ayy olsun sürpriz olcak işte...Sağlıklı gelsinlerde dünyaya

ohoooo.senin 15 hafta olmuşş..görür görür.... Hadi bakalımm.prensmi prensesmiii...

Evet hayatım 15olduk ayy göstermeyenlerde oluyor arada edepli bebişlerimizden
İnşallah bizimkisi bir beş dakikalığına edepsizlik yapıp açıverir bacaklarını

şekerim nanem nerdesin kız.sen gelmıyon mu yemegebak yemek varmıs

geldim geldim azıcık işim vardı:))
ne yemegi kız bensiz yemek olurmu hiç:))

canım benimm bizde seni özledik valla...böle fırsat buldukça gel emii canımm...sende paşana ve kendine çok iyi bak ikinizide koccaman öpüyorum..

Bu arada kızlar hepinize merhabalar! Ne de güzel haberler varmış forumda.Allah'ım nazarlardan saklasın
Nasılsınız?Umarıım iyisiniz hepicuğunuz

hoşgeldin mervecim nerelerdesin ya çok sık gelemiyorsun artık...
ewet topiğimizin maşallahı var bu aralar bomba üstüne bomba haberler alıyoruz

iyi akşamlar hepicuğunizu öpiyoem:84::84:

nereye kızzzz erken deimi daha
yumurta kırmayamı gidiyon yoksa hııııııı

oyyy kimler gelmişşş kimlerrrr balımmmm benimmm hoşgeldinizz
maşallah saglıklı bir şekilde devam ediyor hamilelik ne güzel hep böyle gitsin Allahın izniyle...
sen ne diyonnnn kızzzz 2 aymı kaldı dogurmaya anammmmmmmmm ne çabuk geçiyor günler hadi bakalım hangi doktorun dedigi çıkıcak saglıklı olsunda gerisi önemli deil

senin hamileliğin çok heyecan verici...hayırlısıyla dogsunlar canım..

maşşallahhhh sana cnm allah allah iki doktorda farklı seylere kesin diyoo bak şaşırdım bende şimdi neyse bekliyelim bakalım ne çıkıcak senden aman dikkat et kendine cnm idrar yolları enfeksiyonuda zor oluyo yaa kaşıntıda olur şimdi tatlı tatlı:78: allah şifalık versin

geldim geldim azıcık işim vardı:))
ne yemegi kız bensiz yemek olurmu hiç:))
kebab yapıyorumda ben :82: sadece ocağa koyucam akşam yemeğim hazırrrrrrr şimdi başka hazırlıklar yapmam gerek şimdilik baş baş :79::79:

Evet canım eskisi gibi gelemiyorum artık nedense hergün ya işle ilgili ya da evle ilgili işler çıkıyor.Bir yandan sürekli uykum geliyor okuldan gelince
Elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum sizleri çok özlüyorum çünkü...Evet ya o kadar seviniyorum ki herkesin maşallahı canım hayırlısıyla tez zamanda aynı mutlulukları senın içinde yaparız ınsallah

kebab yapıyorumda ben :82: sadece ocağa koyucam akşam yemeğim hazırrrrrrr şimdi başka hazırlıklar yapmam gerek şimdilik baş baş :79::79:

tabi tabii biliriz biz bu başka hazırlıkları
koş koş kocişin gelmeden hazırlıklarını tamamla:))

ayyy inşallah canım benim yaa...çok istiyorum size güzel haber vermeyi...
özletme kendini sık sık gel muhabbet edelim hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…