en cıkmaz dıye dusunuyodum ama dayanamadım yaptım cıktı.ama gecen ay 5 gun gecıkmıstı yapmıstım negatıftı ...hayırlısı de yap bence ama uzulme bellı mı olur belkı senınkı gec bellı olur..
ya kızlar canım sıkıldı yüzümde adet öncesi çıkan sivilcelerden çıktı
gene hamile değilim
kızlar ben hast.ye gidiyorum
yazdım ama farketmediniz
k.pederim böbrek ameliyatı için yatış yaptı bugün
ziyarete gidiyoruz
gelince görüşürüz
canım bişey sorucam çok merak ettiğimden sadece.Hani kredi çekiyorum eşim çekmedim sanıyo dedin ya ya da buna benzer bişey. Sen kredi öderken ,eşin senin ne kadar maaş aldığını bilmiyor mu?Sormuyo mu eksiği yoksa ben mi çok sermişim iplerieyvahedigeldismile
kızlar yaa yarın eşimin dogum günü hediye olarak ne alsam böle değişik bi siprizde istiyorum yapmak ama aklıma bişey gelmiyo
arada kaynatırım ben bilio maaşımı ama eline vermem asla aklinialirimsmile oda Allah razı olsun öle didiklemez
canım eşin ne iş yapıyo eğer rahat bi yerse çalıştığı yer işyerine git organizasyonu orda yap hoşuna gidebilir ben denedim iş arkadaşlarıda yardımcı olmuştu
canım eşim bankacı bankada genelde yogun oluyolar ama bi düşinim değişik bişey olur
canım eşim bankacı bankada genelde yogun oluyolar ama bi düşinim değişik bişey olur
evet haklısın banka biraz yoğun olur
bak bu sitede bazen bi reklam çıkıyo çiçek sepeti gibi çikolatalar aslında onun sana alması lazım ama bi tane gönder ona yada normal çiçek gönder ne biliyim eğer dışarda plan yapıyorsan dışarda buluşma adresinide yaz üstüne götürceğin yerdede bi pasta yemeğin ardından yada evde oda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?