Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım sen hamişmisin kusura bakma bilmiyorum ben sürekli giremiyorum iş yerinde vakit bulun ca ama çok sevindim birilerinin hamiş haberialınca çok seviniyorum

ebru, tinker çok sağolun kızlar,
tinker bana da dua et bu ay gebe kalayım artık ben de

ya kızlar canım sıkıldı yüzümde adet öncesi çıkan sivilcelerden çıktı
gene hamile değilim

ınşallah canım benim. aslında çıkmadığı aylardada hamile değildim :)
belki ilgisi yoktur ne bilim

kızlar ben hast.ye gidiyorum
yazdım ama farketmediniz
k.pederim böbrek ameliyatı için yatış yaptı bugün
ziyarete gidiyoruz
gelince görüşürüz

kızlar yaa yarın eşimin dogum günü hediye olarak ne alsam böle değişik bi siprizde istiyorum yapmak ama aklıma bişey gelmiyo

arada kaynatırım ben bilio maaşımı ama eline vermem asla aklinialirimsmile oda Allah razı olsun öle didiklemez

Berencim çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bir an önce iyileşsin inş.:Saruboceq: opuyorumnanaktan

kızlar yaa yarın eşimin dogum günü hediye olarak ne alsam böle değişik bi siprizde istiyorum yapmak ama aklıma bişey gelmiyo

canım eşin ne iş yapıyo eğer rahat bi yerse çalıştığı yer işyerine git organizasyonu orda yap hoşuna gidebilir ben denedim iş arkadaşlarıda yardımcı olmuştu

arada kaynatırım ben bilio maaşımı ama eline vermem asla aklinialirimsmile oda Allah razı olsun öle didiklemez

valla iiyimiş o zaman.sabit maaşla çalışan insanların evlerine giren çıkan belli olduğu için ona göre birikim ya da yatırım yapıldığından genelde maaş kartları açık olur..bu konuda iimiş senin kociş

canım eşim bankacı bankada genelde yogun oluyolar ama bi düşinim değişik bişey olur

ben bazen kargoyla bişeyler gönderiyorum.ya da firmanın çalıştığı kargolarla kuryeye teslim ediyorum bir mektup bir not vs bişey.ilk olunca güzel oluyo da sonra kabak tadı veriyo

canım eşim bankacı bankada genelde yogun oluyolar ama bi düşinim değişik bişey olur

evet haklısın banka biraz yoğun olur
bak bu sitede bazen bi reklam çıkıyo çiçek sepeti gibi çikolatalar aslında onun sana alması lazım ama bi tane gönder ona yada normal çiçek gönder ne biliyim eğer dışarda plan yapıyorsan dışarda buluşma adresinide yaz üstüne götürceğin yerdede bi pasta yemeğin ardından yada evde oda olabilir

ee sevgililer günü için de fikirlerinizi bekliyoruz o zamanzemuszemus.
Çok değişik olur adres iliştirmek falan ama bizim turk toplumunun üstünde kalıo biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…