evetttt bayanssulusmile bebeiş ertleyemem dedi ben altından kalkarım die düşündüğm ama anlattıklarına göre kalkamıcaz o yüzden ailemle konuşcam dedi vereliniortak
evetttt bayanssulusmile bebeiş ertleyemem dedi ben altından kalkarım die düşündüğm ama anlattıklarına göre kalkamıcaz o yüzden ailemle konuşcam dedi vereliniortak
çok Şükürrrrr
çok Şükürrrrr
yani ben yapayımmm ok kızlarr korkuorumm yaa ama olmasa 3 gün gecmezdi dimi beta da 17 cıkmazdıı
bu arada kızlar ben sabah adet oldum müjdeleeeeerrr olsunnnnnnnnnn
ne sevindim bilemezsiniz, çok korktum kist var yine diye ama yokmuş, gerçi niye 3 gün geçti anlamadım ama olsun yine de ilaçsız dr siz olabildim de mi çok şükür ya....
bu arada kızlar ben sabah adet oldum müjdeleeeeerrr olsunnnnnnnnnn
ne sevindim bilemezsiniz, çok korktum kist var yine diye ama yokmuş, gerçi niye 3 gün geçti anlamadım ama olsun yine de ilaçsız dr siz olabildim de mi çok şükür ya....
bence de yap benım adetten 4 gun once ve oleden sonra ıdrarında cıktı...cesaretlı ol ....
nerdesiniz herkes yemekte mi?
yok kız biz burdayız ya genelde bu saatler tenha oluyo
yaa bende test yapmak istiyorum ama sırf korkumdan yapamıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?