Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evetttt bayanssulusmile bebeiş ertleyemem dedi ben altından kalkarım die düşündüğm ama anlattıklarına göre kalkamıcaz o yüzden ailemle konuşcam dedi vereliniortak

harikasın canım ya.valla kendimmiş gibi sevindim...şimdi sıra bebiş çalışmalarında.kazanman lazımdı ve kazandın.kaydirigubbakcemile5

evetttt bayanssulusmile bebeiş ertleyemem dedi ben altından kalkarım die düşündüğm ama anlattıklarına göre kalkamıcaz o yüzden ailemle konuşcam dedi vereliniortak

çok şükürr anladı......:lepi:

çok Şükürrrrr

canım bişey sorucam çok merak ettiğimden sadece.Hani kredi çekiyorum eşim çekmedim sanıyo dedin ya ya da buna benzer bişey. Sen kredi öderken ,eşin senin ne kadar maaş aldığını bilmiyor mu?Sormuyo mu eksiği yoksa ben mi çok sermişim iplerieyvahedigeldismile

yenı hamış haberlerı yokmuuuuuuuuuu :))
benım bugun yarın adet günüm acep nolcaaak eyvahedigeldismile

Heeeeyoooooooooooooooooooo süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi: bebiş geliyo, bebiş geliyo zemuszemus zemuszemus zemuszemus dualarımız seninle tatlışım :1hug: :1hug: :1hug:

fatoşçum, çok sevindim canım ya, eşin doğru karar vermiş gerçi seni üzdü dünden beri ama olsun, sonuçta anladı dank etmiş yani ama sen yine de sabahtan aldığın kararları uygula bence, en azından kaçak göçek olayına fırsat vermezsin, hiç teşebbüs dahi edemesin başka türlü bir şeyler vermeye...

bu arada kızlar ben sabah adet oldum müjdeleeeeerrr olsunnnnnnnnnn
ne sevindim bilemezsiniz, çok korktum kist var yine diye ama yokmuş, gerçi niye 3 gün geçti anlamadım ama olsun yine de ilaçsız dr siz olabildim de mi çok şükür ya....

nerdesiniz herkes yemekte mi?

smart yoksun ama gelince okursun
YENı TARıHıM 2 ŞUBAT canım eklersen sevinirim.

canım yaa çok sevindim belki sitresten gecikmiştir hadi hemen bitsinde başla çalışmalara :teytey:

canım çok sevindim adına....

yaa bende test yapmak istiyorum ama sırf korkumdan yapamıyorum yaaa

en cıkmaz dıye dusunuyodum ama dayanamadım yaptım cıktı.ama gecen ay 5 gun gecıkmıstı yapmıstım negatıftı ...hayırlısı de yap bence ama uzulme bellı mı olur belkı senınkı gec bellı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…