Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben bazen kargoyla bişeyler gönderiyorum.ya da firmanın çalıştığı kargolarla kuryeye teslim ediyorum bir mektup bir not vs bişey.ilk olunca güzel oluyo da sonra kabak tadı veriyo

aaaa evet yaa bu hiç aklıam gelmedi ben yapmamışdım hiç ilk yapınca çok şaırır güzel olur çok sagol canım

yaa senden ögreneceğim çok şey var sanırım birden içime öle doğduu adres çok hoş olur bi çiçek güzel bir not ve buluşma adresi buldum

canlar yaa 3 4 hündür kasıklarım da ağtı vardı belim de falan belkim diyodum bebek işaretidir ama bugun kayboldular( çok istiyorum yaa bu ay hamiş kalırsam eşime en güzel dogum günü hediyesi olacak inş RABBıM ıNŞ.

ee sevgililer günü için de fikirlerinizi bekliyoruz o zamanzemuszemus.
Çok değişik olur adres iliştirmek falan ama bizim turk toplumunun üstünde kalıo biraz.

bende ilk başta öyle düşünmüştüm dedim sonra amannn kocam ayol yazdım şu yerde buluşalım diye
hoş ben işten çıkamayınca beraber gittik oraya kaydirigubbakcemile3

kızlar benimde 4 günüm var bende sabırsızlanıyorum bir an önce test yapmak için ama çıkmaz biliyorum o yüzden sabırla bekliyorum günüm geçerse eğer hemen yapıcam cngemn cim bence yap artık şu testi yaa sabahtan beri soruyorsun yap artık çıkar tabi niye çıkmasın bu topicte adeti geçmeden yapanlar vardı ve çift çizgiyi görmüştü hadi kolay gelsin sana...

ay okudukça hem heyecanlanıyorum hem seviniyorum.ceren cim yap testi bence de okudum okudum sonuç hep aynı test yapayım mı?ilahi ben olsam 40 kere yapmştım

benimde sabit tatlım ama maaş kartımı vermem sorarsa bie yere 100 verdiysem 150 derim oda inciklemez .ok fazla

ya çok yoğunum bende arada giriyorum ama geçmişten pek haberdar değilim hamişler hariç arada okuyorum işte.
bendede sene sonu yani yıl derken bi dünya iş var inan yemeğimi bile pc nin başında yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…