Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ya aslında ben fazla belirti aramıyorum en belirginlerine dikkat ettim sadece göğüs uçlarım acıyo ve çok kaşınıyolar bide bel ağrımla kasık ağrım var hemen yumurlama dönemim bittikten sonra başladılar akıntımda var ama hepsinin öncesinde çok kuvvetli bi hissim var test yaptırmaya korkuyorum ama ne bileyim günümü bekliyorum bu rüyada şimdi kafamı çok karıştırdı:çok üzgünüm:

bu kadar belirtiye özellikle akıntının fazlalaşmas..bence sen hamilesin inşallahbayanssulusmile

belirtiler aynıı canım ya bn idrar testi yapayım mı kii 3 gün gecti daha cıkmaz mı erken mi

aslın da yapmaktan sonucu görmekten korkuorumm ama dayanamıcam da yok ben alıp geleyim amaa sabah ilk idrarla yapın diolardı nolcak simii

yok canım yaa 4 saat idrara çıkmayıp sonrada yapsan oluyo ama istersen sabahta yapabilirsin ama ne bileyim 3 gün geçmişye silikte olsa çıkar gibi geliyo bana varsa bebiş

yani ben yapayımmm ok kızlarr korkuorumm yaa ama olmasa 3 gün gecmezdi dimi beta da 17 cıkmazdıı

Günaydın canımcım opuyorumnanaktan iyiyiz sen nasılsın bakalım?

iyiyim canım iyi olmaya çalışıyorum

hoşgeldin deryainci...ay karasu alemsin vallabayanssulusmile

hoşbuldu canım

hoşgeldin deryacımmm bayanssulusmile

hoşbulduk canımmmm

fatoşşş canım üzme kendini...
bak ben üstesinden gelirim demiş... sen o tarafı düşünme
bebeğinden vazgeçme tedavine başla hemen.... nasıl olsa anlayycak ve sen geç kalmış olma bu yüzden ....
kırmayın birbirinizi para konuları yüzünden hayat inanılmaz kısa bu günlerede bakıp
gülümseyeceksin yarın emin ol bebişinde kucağında olacak inşallahhh:Saruboceq:

zafer benimmmmmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Madee çok saol arkadaşım
kızlar beni farketmedi bilebilmiyorumkismile

noldu kız.kocanla anlaştın mı?

evetttt bayanssulusmile bebeiş ertleyemem dedi ben altından kalkarım die düşündüğm ama anlattıklarına göre kalkamıcaz o yüzden ailemle konuşcam dedi vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…