bende aynı sen gibi oldum canım benim yaa we adetim 3 gün gecti hala yok gögüslerim cok acıo we sanki büyüdülr uclarını ellemek mümkün deil karnımda sişti we ara ara kasıklarıma agrı gelio akıntımda fazlalastı bi kan testi wer sende
canım daha 5 günüm var aslında pek tekılmam böyle şeylere ama bu ay hamile olduğumu çok hissediyorum o yüzden korku bastı:çok üzgünüm:
bende aynı sen gibi oldum canım benim yaa we adetim 3 gün gecti hala yok gögüslerim cok acıo we sanki büyüdülr uclarını ellemek mümkün deil karnımda sişti we ara ara kasıklarıma agrı gelio akıntımda fazlalastı bi kan testi wer sende
o zaman dikkat et kendine sakin ol hamileysen bile en azından zarar verme hem ona hem kendine
belirtiler aynıı canım ya bn idrar testi yapayım mı kii 3 gün gecti daha cıkmaz mı erken mi
evet dikkat ediyorum zaten 1 haftadır evde iş bile yapmıyorum nerdeyse canım istemiyo ağırlık çöktü
ya canım 3 gün geçmiş çıkar tabii benim 3 gün geçicek çoktan yapmıştım bence yap hemen
ii yapmışın en azından önlemini al olmasada olsun bişe olmaz ama varsa bişe en azından keşke demezsin canım
aslın da yapmaktan sonucu görmekten korkuorumm ama dayanamıcam da yok ben alıp geleyim amaa sabah ilk idrarla yapın diolardı nolcak simii
aslın da yapmaktan sonucu görmekten korkuorumm ama dayanamıcam da yok ben alıp geleyim amaa sabah ilk idrarla yapın diolardı nolcak simii
Günaydın canımcım opuyorumnanaktan iyiyiz sen nasılsın bakalım?
hoşgeldin deryainci...ay karasu alemsin vallabayanssulusmile
hoşgeldin deryacımmm bayanssulusmile
yani ben yapayımmm ok kızlarr korkuorumm yaa ama olmasa 3 gün gecmezdi dimi beta da 17 cıkmazdıı
zafer benimmmmmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
noldu kız.kocanla anlaştın mı?
evetttt bayanssulusmile bebeiş ertleyemem dedi ben altından kalkarım die düşündüğm ama anlattıklarına göre kalkamıcaz o yüzden ailemle konuşcam dedi vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?