Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KIZLAAAAARR BETA HCG SONUCUMU ÖĞRENDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM......
4351.....
SANIRIM BU SEFER GELİYOR MELEĞİMMM....

HAY MAŞALLAH GÜLÜM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERDE KONUŞALIM BUNLARI BİTANEM İNŞALLAH.

Kankaaaaaaaaaaaaaaa değerin süper ooohhh oooohhhh oohhhhhh göbecik atmak istiyom ama neyse kalsın mesajımı aldın mıııııııııııı

YA VARYA BEN DAHA BURDA ANLADIM OLAYI "göbecik atmak istiyorum ama neyse kalsın mesajı aldın mıı" diye sordun ya elife allah canımı alsın ki dedim bu kızda var birşeyler söylemiyor çünkü geçen elife çok gülmüştü hapşırırsan kayıp gidecek gibi karnımı tutuyorum dediğinde hemen çaktım tabi ben de

pisliksinnn sennn....
Dayanamadınn dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
Allahım beraber kalcaz diye diye kaldıkmı neee.........

Sana da pes Elifim valla insan hiç ucundan acık heyecanlandırmaz mı kız madem haberin vardı

Ayyy çook mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Allahım nolur yarıda kalmasın sevinçlerimizzz..
Sabrımızın mükafatını verr....

amin amin amin amin ya hani bizim eskiden dua eden bir smiley vardı bulamıyorum ben ya

KARASU'YUMMMMMMMMMMMMMM aşkım, prensesim, canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla doğur inşallah eşine ve sana tebrikler koyuyorum en kocamanından

delü garı yaaaaaa, şoklattın bizi var ya ben de 10 aralığı takip ediyorum sana ne olacak bakalım diye.

yavyumm tebrikk edrim cnm değerinn çok güzel allah tamamına erdirsin inşallahhh

kız karasum yakaladım seni işte, hoşgeldin, seni gidi seni canım meleğin seninle nihayet tatlım hadi bakalım allah sonuna kadar böyle sağlıklı götürsün inşallah, sağlıklı diyorum çünkü çizgi bu gününde bile çok bariz ya.

Yaaaa ben böyle şaşırtırım işte şekerim ama var ya gerçekten bana da sürpriz oldu bu aydan hiç bi beklentim yoktu, sadece bazı belirtiler beni son günlerde şüpheye düşürmüştü, arkadaşın gazına gelip yaptım anaaa bi baktım 2. çizgiiiiiiiiiiiiiiiiii

Suuuuuuuuuuuuuu ayyyy kendimi listenin hamişler bölümünde görmek ne güsel bi duyguymuş yaaaa ay ben çok öslemişim hamileliği, Allahım bu sefer bari hevesimi kursağımda bırakmasın nolur yaaa :26:

Kızlar çıkmak zorundayım, kocişin gözü üzerimde, her an yanıma gelip neler yazıyon bakiyim diyebilir :18: şimdi öğrenmemesi lazım sürpürüz yapacam onaaaaaaaaaaa
Hadi öptük sizi mucu mucu

Suuuuuuuuuuuuuu ayyyy kendimi listenin hamişler bölümünde görmek ne güsel bi duyguymuş yaaaa ay ben çok öslemişim hamileliği, Allahım bu sefer bari hevesimi kursağımda bırakmasın nolur yaaa :26:

ay canım benim Aminnnnnnnnnn inşallaaaahhhhhh

ALLAHIM ALLAHIM NE GUSEL HABERLER OKUDUMM BURADA YAAAA
HEPSİNE MAŞALLAH DIYORUMMMMM CANIM NAGİŞİMMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIM GONLUNE GIRE VERDI BAKKK BEBEĞİMİZZ GELDIIII ÇOK AMA ÇOK SEVINDIMMMMMM ALLAHIM HERKESE NASIP ETSIN YAAAA

ELİFCIM CANIM BENIM DEĞERİN MUKEMMEL ARTMIŞ SANA DA MAŞALLAH ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN ŞEKERIMMM BU ARADA DUA ISTEMIŞSIN OKUDUĞUM ANDA HERKESLERE VE İÇİNDE DE SANA DA YOLLADIM DUAYIIII CANM BENMMMM

CANLARIM SLMMMM HERKESEEE OLAN OLMAYANN
BIZ BUGUN TRBAZONDAYDIKK MERT KAĞAN DR AMCASIYLA TANIŞTII BIZE DE AĞZINI AÇIP KAPADI AÇIP KAPADIII ALLAHIM YARABBIMMM NE ŞEKERDI MAŞALLAH YAA DR U BEGENDIKKK ILGILI VE İŞİNDE UZMAN BIRISII İÇİME SINDII.. ALLAH NASIP EDERSE DOĞUMUMUZU KENDISI YAPACAK. BU ARADA BEBEĞİM 2.045GR OLMUŞ VE 32 HAFTA 5 GUNLÜĞÜZ...DRLA HER ŞEYI KONUŞTUM ANLATTIM NORMAL DOĞUMDAN KORKTĞUMU SOYLEDIMM O DA ANESTEZI UZAMNIYLA GORUŞTRDU BENI EPIDURAL İÇİNNN :18: YANI NE YAPACAĞIMI BILMIORUM EPIDURAL NORMAL MI OLSAA EPİDURAL SEZERYAN MI OLSAA NASIL OLACAK KARAR VEREMEDIMMM AMA ŞUNA KARAR VERDIK EPIDURAL OLACAKK ORASI KESINN HER ŞEYI KESILSEM DE HISSEDECEĞİMMM ALTTAN PIRTLATSAM DA HISSEDECEĞİM ( GÖRÜP YAŞAMAK ANLAMINDA ) BAKALIM HAYIRLISI 2 HAFTA SONRA KNTROLUM VAR TEKRARDANNN

ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INŞ.

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..mertişko da iyiymiş oh maşallah
doktorla da görüşmen,beğenmen iyi olmuş bu önemli bişe çünkü..
hayırlısı olsun canım,sen ve mert'in sağlığı için hangi doğum şekli hayırlı olacaksa o olsun

Son düzenleme:

OHH MAAŞALLAH KUZUCUĞUNA
HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA ÇOK SEVİNDİM CANIM

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

papatyaa16.........................27 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK
emos8935............................22 ARALIK
kadser.....................................1 OCAK
pembedana..............................2 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

AMIN CANIM BENIM SAOLASINNN BU ARADA SENIN DE PRENSESIN GELIYORMUŞ BEN NE DEMİŞTİMMM

OHH MAAŞALLAH KUZUCUĞUNA
HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA ÇOK SEVİNDİM CANIM

SAOL CANM BENIMMMM

Sucuum tebrik ederim canım kızın olacakmış tahmin etmiştik zaten
Allah tamamına erdirsin

EVET BEN EN BAŞINDAN BERIMMM DEMİŞTİMM HEMIDEEE

BU ARADA NAGİŞİN DE OĞLU OLACAKKK OYLE İÇİME DANIYORRR BAK GORUNNN

Sucuum tebrik ederim canım kızın olacakmış tahmin etmiştik zaten
Allah tamamına erdirsin

aminnnnnn canım teşekkür ederim
Allah hepimizi tamamına erdirsin...

AMIN CANIM BENIM SAOLASINNN BU ARADA SENIN DE PRENSESIN GELIYORMUŞ BEN NE DEMİŞTİMMM

EVET BEN EN BAŞINDAN BERIMMM DEMİŞTİMM HEMIDEEE

evet canım başından beri kız demiştin sen de
tahminler tuttu
hepimiz sağlıcakla kucaklayalım inşallah kuzucuklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…