onuda kasıma yazçünkü aralık listesine beni yazıcaksın
iyiim sucum............ ogla. uyandı gene :)) kaçtım ben..
öpüyorum seni...
bu arada hatice den hala haber yok sanırım :97:
KIZLAAAAARR BETA HCG SONUCUMU ÖĞRENDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM......
4351.....
SANIRIM BU SEFER GELİYOR MELEĞİMMM....
Teyzeleri bebişimle tanışınEki Görüntüle 112714
Kankaaaaaaaaaaaaaaa değerin süper ooohhh oooohhhh oohhhhhh göbecik atmak istiyom ama neyse kalsınmesajımı aldın mıııııııııııı
pisliksinnn sennn....
Dayanamadınn dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
Allahım beraber kalcaz diye diye kaldıkmı neee.........
Ayyy çook mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Allahım nolur yarıda kalmasın sevinçlerimizzz..
Sabrımızın mükafatını verr....
KARASU'YUMMMMMMMMMMMMMM aşkım, prensesim, canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla doğur inşallah eşine ve sana tebrikler koyuyorum en kocamanından
delü garı yaaaaaa, şoklattın bizi var ya ben de 10 aralığı takip ediyorum sana ne olacak bakalım diye.
SUUUU cnmm kızın olucakmışş ayy çok sevindimm hadii hayırlısıylaa kucağına al kızçenii inşallahhh
su bitek ikimiz kalmışız sadece sen ve ben
Suuuuuuuuuuuuuu ayyyy kendimi listenin hamişler bölümünde görmek ne güsel bi duyguymuş yaaaaay ben çok öslemişim hamileliği, Allahım bu sefer bari hevesimi kursağımda bırakmasın nolur yaaa :26:
CANLARIM SLMMMM HERKESEEE OLAN OLMAYANN
BIZ BUGUN TRBAZONDAYDIKK MERT KAĞAN DR AMCASIYLA TANIŞTII BIZE DE AĞZINI AÇIP KAPADI AÇIP KAPADIIIALLAHIM YARABBIMMM NE ŞEKERDI MAŞALLAH YAA DR U BEGENDIKKK ILGILI VE İŞİNDE UZMAN BIRISII İÇİME SINDII.. ALLAH NASIP EDERSE DOĞUMUMUZU KENDISI YAPACAK. BU ARADA BEBEĞİM 2.045GR OLMUŞ VE 32 HAFTA 5 GUNLÜĞÜZ...DRLA HER ŞEYI KONUŞTUM ANLATTIM NORMAL DOĞUMDAN KORKTĞUMU SOYLEDIMM O DA ANESTEZI UZAMNIYLA GORUŞTRDU BENI EPIDURAL İÇİNNN :18: YANI NE YAPACAĞIMI BILMIORUM EPIDURAL NORMAL MI OLSAA EPİDURAL SEZERYAN MI OLSAA NASIL OLACAK KARAR VEREMEDIMMM AMA ŞUNA KARAR VERDIK EPIDURAL OLACAKK ORASI KESINN HER ŞEYI KESILSEM DE HISSEDECEĞİMMM ALTTAN PIRTLATSAM DA HISSEDECEĞİM ( GÖRÜP YAŞAMAK ANLAMINDA ) BAKALIM HAYIRLISI 2 HAFTA SONRA KNTROLUM VAR TEKRARDANNN
ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INŞ.
CANLARIM SLMMMM HERKESEEE OLAN OLMAYANN
BIZ BUGUN TRBAZONDAYDIKK MERT KAĞAN DR AMCASIYLA TANIŞTII BIZE DE AĞZINI AÇIP KAPADI AÇIP KAPADIIIALLAHIM YARABBIMMM NE ŞEKERDI MAŞALLAH YAA DR U BEGENDIKKK ILGILI VE İŞİNDE UZMAN BIRISII İÇİME SINDII.. ALLAH NASIP EDERSE DOĞUMUMUZU KENDISI YAPACAK. BU ARADA BEBEĞİM 2.045GR OLMUŞ VE 32 HAFTA 5 GUNLÜĞÜZ...DRLA HER ŞEYI KONUŞTUM ANLATTIM NORMAL DOĞUMDAN KORKTĞUMU SOYLEDIMM O DA ANESTEZI UZAMNIYLA GORUŞTRDU BENI EPIDURAL İÇİNNN :18: YANI NE YAPACAĞIMI BILMIORUM EPIDURAL NORMAL MI OLSAA EPİDURAL SEZERYAN MI OLSAA NASIL OLACAK KARAR VEREMEDIMMM AMA ŞUNA KARAR VERDIK EPIDURAL OLACAKK ORASI KESINN HER ŞEYI KESILSEM DE HISSEDECEĞİMMM ALTTAN PIRTLATSAM DA HISSEDECEĞİM ( GÖRÜP YAŞAMAK ANLAMINDA ) BAKALIM HAYIRLISI 2 HAFTA SONRA KNTROLUM VAR TEKRARDANNN
ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INŞ.
canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..mertişko da iyiymiş oh maşallah
doktorla da görüşmen,beğenmen iyi olmuş bu önemli bişe çünkü..
hayırlısı olsun canım,sen ve mert'in sağlığı için hangi doğum şekli hayırlı olacaksa o olsun
OHH MAAŞALLAH KUZUCUĞUNA
HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA ÇOK SEVİNDİM CANIM
Sucuum tebrik ederim canım kızın olacakmış tahmin etmiştik zaten
Allah tamamına erdirsin
Sucuum tebrik ederim canım kızın olacakmış tahmin etmiştik zaten
Allah tamamına erdirsin
AMIN CANIM BENIM SAOLASINNNBU ARADA SENIN DE PRENSESIN GELIYORMUŞ BEN NE DEMİŞTİMMM
EVET BEN EN BAŞINDAN BERIMMM DEMİŞTİMM HEMIDEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?