selam kızlarrrr ben geldimm..
bugün yoğun ve yorucu günün ardından boş olan kesemizi aldırdık..
cok şükürki operasyon güzel gecti.şuan biraz kanamam ve ağrım var ama iyiyim...
topikte neler olmuş böylee yaaa hamişler listesinde şeroyu gördümm..allahıma bin şükür şeromuzda hamile allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsinn anamm maşallah taopiğimize bugünlerde patlama yaşanıyo..
adet günün ne zamandı canım. bebişin kaç haftalık. bence degerin çok güzel.. ben hamile oldugumu ögrendigimde 5 hafta btmişti 2000 küsürdü..
hayırlısı olsun canım. allahım eline almayı nasip etsin. çok öpüyorum canım seni....
HAY MAŞALLAH GÜLÜM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERDE KONUŞALIM BUNLARI BİTANEM İNŞALLAH.
YA VARYA BEN DAHA BURDA ANLADIM OLAYI "göbecik atmak istiyorum ama neyse kalsın mesajı aldın mıı" diye sordun ya elife allah canımı alsın ki dedim bu kızda var birşeyler söylemiyor çünkü geçen elife çok gülmüştü hapşırırsan kayıp gidecek gibi karnımı tutuyorum dediğinde hemen çaktım tabi ben de
Sana da pes Elifim valla insan hiç ucundan acık heyecanlandırmaz mı kız madem haberin vardı
amin amin amin aminya hani bizim eskiden dua eden bir smiley vardı bulamıyorum ben ya
yavyumm tebrikk edrim cnm değerinn çok güzel allah tamamına erdirsin inşallahhh
ALLAHIM ALLAHIM NE GUSEL HABERLER OKUDUMM BURADA YAAAA
HEPSİNE MAŞALLAH DIYORUMMMMM CANIM NAGİŞİMMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIM GONLUNE GIRE VERDI BAKKK BEBEĞİMİZZ GELDIIIIÇOK AMA ÇOK SEVINDIMMMMMM ALLAHIM HERKESE NASIP ETSIN YAAAA
ELİFCIM CANIM BENIM DEĞERİN MUKEMMEL ARTMIŞ SANA DA MAŞALLAHALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN ŞEKERIMMM BU ARADA DUA ISTEMIŞSIN OKUDUĞUM ANDA HERKESLERE VE İÇİNDE DE SANA DA YOLLADIM DUAYIIII CANM BENMMMM
CANLARIM SLMMMM HERKESEEE OLAN OLMAYANN
BIZ BUGUN TRBAZONDAYDIKK MERT KAĞAN DR AMCASIYLA TANIŞTII BIZE DE AĞZINI AÇIP KAPADI AÇIP KAPADIIIALLAHIM YARABBIMMM NE ŞEKERDI MAŞALLAH YAA DR U BEGENDIKKK ILGILI VE İŞİNDE UZMAN BIRISII İÇİME SINDII.. ALLAH NASIP EDERSE DOĞUMUMUZU KENDISI YAPACAK. BU ARADA BEBEĞİM 2.045GR OLMUŞ VE 32 HAFTA 5 GUNLÜĞÜZ...DRLA HER ŞEYI KONUŞTUM ANLATTIM NORMAL DOĞUMDAN KORKTĞUMU SOYLEDIMM O DA ANESTEZI UZAMNIYLA GORUŞTRDU BENI EPIDURAL İÇİNNN :18: YANI NE YAPACAĞIMI BILMIORUM EPIDURAL NORMAL MI OLSAA EPİDURAL SEZERYAN MI OLSAA NASIL OLACAK KARAR VEREMEDIMMM AMA ŞUNA KARAR VERDIK EPIDURAL OLACAKK ORASI KESINN HER ŞEYI KESILSEM DE HISSEDECEĞİMMM ALTTAN PIRTLATSAM DA HISSEDECEĞİM ( GÖRÜP YAŞAMAK ANLAMINDA ) BAKALIM HAYIRLISI 2 HAFTA SONRA KNTROLUM VAR TEKRARDANNN
ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INŞ.
çok geçmiş olsun canımselam kızlarrrr ben geldimm..
topikte neler olmuş böylee yaaa hamişler listesinde şeroyu gördümm..allahıma bin şükür şeromuzda hamile allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsinn anamm maşallah taopiğimize bugünlerde patlama yaşanıyo..
Teyzeleri bebişimle tanışınEki Görüntüle 112714
aşkummmmmmm sen hastamı oldun bebişimmmdikkat et kendine bitanem.. çokk geçmiş olsun öpeyimde geçsin kuşumun hastalığı
şero ve yavyum gözünüz aydın kızlar allah tamamına erdirsin
kızlar benim gibi 6.hafta içinde hiç progesteron baktıran var mı kaç çıkmıştı değerleriniz ağrılarım ve çok fazla akıntım var
Öp beni kuşum öpppppBelkim ugurlu gelirsin
canım nasıl ağrıların varr.benim kasık batmalarım devam ediyo hla..o tarz bişeymi..
ben bilemiycem canım yaa değer iyimi kötümü...topiklere baktınmı???
bu arada dua için sağolll...
Suuuuuuuuuuuuuu ayyyy kendimi listenin hamişler bölümünde görmek ne güsel bi duyguymuş yaaaaay ben çok öslemişim hamileliği, Allahım bu sefer bari hevesimi kursağımda bırakmasın nolur yaaa :26:
canmm çok geçmiş olsun dıkkat et kendıneee ammmaaa yaaaaaaaaaa
30 civarı olmalıymış benim 26.89 çıktı batmadan öte ağrı resmen canım çok aradım topiclerde ama bu haftada hiç baktıran bulamadım
Çok korkmaya başladım gökçe ya çünkü şuan konuşamıyorum o derece ilerledi acaba diyorum bebege kadar gidermi
Duş aldım sıcak su ile biraz iyi geldi gibi vucut olarak daha iyiyim ama dediğim gibi bogazlarımdan konuşamıyorum
Konuşsamda anlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?