Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrr ben geldimm..
bugün yoğun ve yorucu günün ardından boş olan kesemizi aldırdık..
cok şükürki operasyon güzel gecti.şuan biraz kanamam ve ağrım var ama iyiyim...
topikte neler olmuş böylee yaaa hamişler listesinde şeroyu gördümm..allahıma bin şükür şeromuzda hamile allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsinn anamm maşallah taopiğimize bugünlerde patlama yaşanıyo..

canım benım çok ama çok geçmiş olsun rabbım bır daha yaşatmasın boyle acıyıııı
tez zamanda hamıle kal ınş. hayırlı ve sağlıklı bır şekılde

canım benimm bende beğendim değeri..
inşallaahh Rabbim tamamına erdirsinn...

çoook teşekkür ederimm canımbenimmm...
inşallah herşey yolunda giderr...
bizim tombiliyle diye diye beraber haimş kaldık zannımcaa...

yavyumm tebrikk edrim cnm değerinn çok güzel allah tamamına erdirsin inşallahhh

canım çok sağoll..Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsinn...

ayy baya büyümş beyfendi..hadi hayırlısı..Allah kolaylığını veirr yaa sakın korkmaaa...

Ayyy benimde yarın son günüm artık evimden yazarım size
Ama henüz net yok en kısa zamanda bağlanacak inş

selam kızlarrrr ben geldimm..
bugün yoğun ve yorucu günün ardından boş olan kesemizi aldırdık..
cok şükürki operasyon güzel gecti.şuan biraz kanamam ve ağrım var ama iyiyim...

ah canım benim ya kıyamam sana
çok geçmiş olsun,Rabbim birdaha yaşatmasın..
inşallah tez zamanda yeniden hamiş kalırsın ve
bu kez meleğini sağlıcakla kucağına alırsın..
geçmiş olsun canım benim

çok geçmiş olsun canım
en son ne zaman hcg baktırdın hatice bende şüpheleniyorum aynından hayatım progesteron baktırmışmıydın sen hiç ben dün hcg baktırdım 4000 progesteron 26.89 doktorum düşük dedi çok tedirginim ağrılarım var

canımmmm çook geçmiş olsunnn..Rabbim bir daha sınamasınn..

canım bacım ne olucak bebek işte yuppiiii elif söledi facede gündüz giremiyorum anca öğrendim ağladım sevincimden elif anlatır zaten doluydum...çoook sevindim canım en cok ta ıkınızın aynı anda kalmasına bu arda ben de aralık annesıydım....bebıs eylulde dogar herhalde

şero ve yavyum gözünüz aydın kızlar allah tamamına erdirsin
kızlar benim gibi 6.hafta içinde hiç progesteron baktıran var mı kaç çıkmıştı değerleriniz ağrılarım ve çok fazla akıntım var

Ne 2 erkekmiiii çiğdoşşş noluyozzz o zmn kısçemi üzerler ama neyse ben eşitlik olsun diye benimkini yollarım cadalozlar bir araya gelince güçlenirlerr

canım nasıl ağrıların varr.benim kasık batmalarım devam ediyo hla..o tarz bişeymi..
ben bilemiycem canım yaa değer iyimi kötümü...topiklere baktınmı???
bu arada dua için sağolll...

canım nasıl ağrıların varr.benim kasık batmalarım devam ediyo hla..o tarz bişeymi..
ben bilemiycem canım yaa değer iyimi kötümü...topiklere baktınmı???
bu arada dua için sağolll...

30 civarı olmalıymış benim 26.89 çıktı batmadan öte ağrı resmen canım çok aradım topiclerde ama bu haftada hiç baktıran bulamadım

Suuuuuuuuuuuuuu ayyyy kendimi listenin hamişler bölümünde görmek ne güsel bi duyguymuş yaaaa ay ben çok öslemişim hamileliği, Allahım bu sefer bari hevesimi kursağımda bırakmasın nolur yaaa :26:

Kız sen ne deli karısın aglattın beni
Kuzum çok çok sevindim yaa sana hep diyordum ummadıgın an gelecek diye rabbim inşAllah güzel güzel geçirirsin kucagına alırsınnn

canmm çok geçmiş olsun dıkkat et kendıneee ammmaaa yaaaaaaaaaa

Çok korkmaya başladım gökçe ya çünkü şuan konuşamıyorum o derece ilerledi acaba diyorum bebege kadar gidermi
Duş aldım sıcak su ile biraz iyi geldi gibi vucut olarak daha iyiyim ama dediğim gibi bogazlarımdan konuşamıyorum
Konuşsamda anlamıyorlar

Hatcem kuzummm canım çok geçmiş olsun bitanem umarım son acın olur bundan sonra rabbim hep yüzüne güler
seni çok seviyorum canım dualrım hep seninleee

30 civarı olmalıymış benim 26.89 çıktı batmadan öte ağrı resmen canım çok aradım topiclerde ama bu haftada hiç baktıran bulamadım

amaaan kafaya taktığın şeye bak..bende 100küsür falan diyceksin sandımm...zaten otuza yakın seninki...
hiç kafana takma canım yaa..sakınan göze çöp batıyor valla...
düşünmee...

okadar kötümüsün yaaa..
gittnmi dr.a..bebeğe baktırdınmı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…