Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
okadar kötümüsün yaaa..
gittnmi dr.a..bebeğe baktırdınmı....

Kıs çok fenayım hayatımda böle olmadım
Doktoruma dün gidecektim gidemedim oda dün kongreye gitmiş perşembeye kadar yok
Benim benim eski patronun ablası doktor o dedi minoset iç istersen nanelimon ve ıhlamur bide başka bişi yapma dedi öle işte annem viksledi falan
Ya sabaha inşallah düzelirimmm

canım benım çok ama çok geçmiş olsun rabbım bır daha yaşatmasın boyle acıyıııı
tez zamanda hamıle kal ınş. hayırlı ve sağlıklı bır şekılde
sağol canım aminnn...
sağol sucumm..
aminn tek dileğim bir daha yaşamamak..
allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

canımm cok sağol benim ilk bir kez bakldı beta hcg sonra bakılmadı hiç gittiğim hastanenin arızalıymış makinası öyle kaldı progestanada bakmadı dr..
aman boşver kafana takıpta üzme kendini ben hamile kaldığımdan beri düşündüm hep sonrada başıma geldi..
allahım inş. bebişlerinizi sağlıklı versin kucağınızı..

canımmmm çook geçmiş olsunnn..Rabbim bir daha sınamasınn..
aminn canım inş..
senide okudumm maşallah değerlerin cok güzel katlamışş..değerin yükselmesi sana baya morel olmuş olumlu düşünüyosun rabbim sağ salim versin kucaklarınıza inş..

Hatcem kuzummm canım çok geçmiş olsun bitanem umarım son acın olur bundan sonra rabbim hep yüzüne güler
seni çok seviyorum canım dualrım hep seninleee
sağol kuşummm..inşallah canımmm inaşallh son olur benimde canıma tak dedi artık o yatağa allahım inş. birdaha yatırmaz yatırsa bile bebeğim için yatmak nasip olsun..
bende seni seviyorumm canımmm allah razı olsun..

canım çok geçmiş olsun
korkma bebişine bişe olmaz içini ferah tut..
doktorun gelince hemen gidersin..kendine dikkat et canım

neyse kızlarr görüşrüzzz...
hepinize cok teşekür ederimm..
kürtajdan sonra koçişimi almışlar içeri yanımaa konuşsunda kendisine gelsin diyee..
koçişimm nasıl ağlıyoo hıçkıra hıçkıra bütün acıları sen cekiyon artık cok canım yandı sana söz veriyorum allahım izin verise sana bu acıları hiç bir daha yaşatmıcam dedii nasıl ağladık doğum odasında anlatamam..allahım düşmenıma bile yaşatmasınn cok zor..

Canımsın yaaaaa
canım çok geçmiş olsun
korkma bebişine bişe olmaz içini ferah tut..
doktorun gelince hemen gidersin..kendine dikkat et canım

İnşAllah zuzu yaaa ama ne bilim artık korkmaya başladım
sen nabıyosun

İnşAllah zuzu yaaa ama ne bilim artık korkmaya başladım
sen nabıyosun

yok yok korkma Allah'a emanet kuzularımız...
ben de iyiyim canım şimdi misafirliğe gidicez de
çıkmam lazım çok öptüm kendine iyi bak sonra görüşürüz

ağlamak yok ağlamak yokkkkkkkk!!!! artık bebek istiyoruz bizzzzzz değil mi ama...çok geçmiş olsun canım yaaaa...herşey geride kaldı, önümüze bakalım artık... öpüyorum seniiiiiii

oğlakkkk!!! sen doktora gitmedin mi yoksaaa? aradım seni sürekli meşgul telefonun yaaaa...çok merak ettim neyseki burdasın ve iyisinnnn

yok yok korkma Allah'a emanet kuzularımız...
ben de iyiyim canım şimdi misafirliğe gidicez de
çıkmam lazım çok öptüm kendine iyi bak sonra görüşürüz

Saol canımcım aman dikkat et salgın varmış zaten
görüşürüz muahhhhh

Bende çıkim uzanim pembem sen geldin ben kaçıyom ama halim kalmadı canım yaaa öpüorum seniii

ayyy canım benim bizimde yaşadıklarımız geldi aklıma çok zor allah kimseye yaşatmasın

oğlakkkk!!! sen doktora gitmedin mi yoksaaa? aradım seni sürekli meşgul telefonun yaaaa...çok merak ettim neyseki burdasın ve iyisinnnn

tlfum hiç çalmadı inanki hatta 1 saattir yanımda
gidemedim kızım geldi okuldan hasta ateşli gidemedik yol zaten akşam trafiğinde 1 saat çocuk sefil olacak dedik evdeki hesao çarşıya uymadı yani

tlfum hiç çalmadı inanki hatta 1 saattir yanımda
gidemedim kızım geldi okuldan hasta ateşli gidemedik yol zaten akşam trafiğinde 1 saat çocuk sefil olacak dedik evdeki hesao çarşıya uymadı yani

aaaa 3 kere falan aradım halbukiiii.... hep meşguldünnn...neyse canım, korktum bi an. gülsende aradı, iyice evham yaptıkkk...bi mesaj atiim bari kıza
bişiii yok di mi leke falan..

aaaa 3 kere falan aradım halbukiiii.... hep meşguldünnn...neyse canım, korktum bi an. gülsende aradı, iyice evham yaptıkkk...bi mesaj atiim bari kıza
bişiii yok di mi leke falan..

yok şu an birşey kızın yanındayım ben şimdi tlf sessizde laptop kucağımda o yatıyor yatağında ilaçlarını verdim uyuycak onu bekliyorum biryandan da size haber edeyim dedim

sağol canım tlf non artık kayıtlı haberleşiriz perşembe artık sermete gidince haberdar ederim perşembeye birşey kalmadı

hadi nasıl dayanacaksın bakalım neden olabilirmiş bu normal miymiş peki? konuştun mu senin veya benim doktorla? bişey demediler mi?

canım çok geçmiş olsun Allahım inşallah bidaha böle şeyler yaşatmaz bu duyguyu çok iyi anlıyorum sen dört defa ben bir ama acıları geride bıraktıkları hep aynı inan, daha öncede demiştim sen çok güçlü bi kadınsın eminimki günün birinde çok da güçlü bi anne olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…