okadar kötümüsün yaaa..
gittnmi dr.a..bebeğe baktırdınmı....
sağol canım aminnn...
canım benım çok ama çok geçmiş olsun rabbım bır daha yaşatmasın boyle acıyıııı
tez zamanda hamıle kal ınş. hayırlı ve sağlıklı bır şekılde
sağol sucumm..ah canım benim ya kıyamam sana
çok geçmiş olsun,Rabbim birdaha yaşatmasın..
inşallah tez zamanda yeniden hamiş kalırsın ve
bu kez meleğini sağlıcakla kucağına alırsın..
geçmiş olsun canım benim
canımm cok sağol benim ilk bir kez bakldı beta hcg sonra bakılmadı hiç gittiğim hastanenin arızalıymış makinası öyle kaldı progestanada bakmadı dr..çok geçmiş olsun canım
en son ne zaman hcg baktırdın hatice bende şüpheleniyorum aynından hayatım progesteron baktırmışmıydın sen hiç ben dün hcg baktırdım 4000 progesteron 26.89 doktorum düşük dedi çok tedirginim ağrılarım var
aminn canım inş..canımmmm çook geçmiş olsunnn..Rabbim bir daha sınamasınn..
sağol kuşummm..inşallah canımmm inaşallh son olur benimde canıma tak dedi artık o yatağa allahım inş. birdaha yatırmaz yatırsa bile bebeğim için yatmak nasip olsun..Hatcem kuzummm canım çok geçmiş olsun bitanem umarım son acın olur bundan sonra rabbim hep yüzüne güler
seni çok seviyorum canım dualrım hep seninleee
Kıs çok fenayım hayatımda böle olmadım
Doktoruma dün gidecektim gidemedim oda dün kongreye gitmiş perşembeye kadar yok
Benim benim eski patronun ablası doktor o dedi minoset iç istersen nanelimon ve ıhlamur bide başka bişi yapma dedi öle işte annem viksledi falan
Ya sabaha inşallah düzelirimmm
neyse kızlarr görüşrüzzz...
hepinize cok teşekür ederimm..
kürtajdan sonra koçişimi almışlar içeri yanımaa konuşsunda kendisine gelsin diyee..
koçişimm nasıl ağlıyoo hıçkıra hıçkıra bütün acıları sen cekiyon artık cok canım yandı sana söz veriyorum allahım izin verise sana bu acıları hiç bir daha yaşatmıcam dedii nasıl ağladık doğum odasında anlatamam..allahım düşmenıma bile yaşatmasınn cok zor..
sağol kuşummm..inşallah canımmm inaşallh son olur benimde canıma tak dedi artık o yatağa allahım inş. birdaha yatırmaz yatırsa bile bebeğim için yatmak nasip olsun..
bende seni seviyorumm canımmm allah razı olsun..
canım çok geçmiş olsun
korkma bebişine bişe olmaz içini ferah tut..
doktorun gelince hemen gidersin..kendine dikkat et canım
İnşAllah zuzu yaaa ama ne bilim artık korkmaya başladım
sen nabıyosun
kürtajdan sonra koçişimi almışlar içeri yanımaa konuşsunda kendisine gelsin diyee..
koçişimm nasıl ağlıyoo hıçkıra hıçkıra bütün acıları sen cekiyon artık cok canım yandı sana söz veriyorum allahım izin verise sana bu acıları hiç bir daha yaşatmıcam dedii nasıl ağladık doğum odasında anlatamam..allahım düşmenıma bile yaşatmasınn cok zor..
yok yok korkma Allah'a emanet kuzularımız...
ben de iyiyim canım şimdi misafirliğe gidicez de
çıkmam lazım çok öptüm kendine iyi bak sonra görüşürüz
ayyy canım benim bizimde yaşadıklarımız geldi aklıma çok zor allah kimseye yaşatmasınneyse kızlarr görüşrüzzz...
oğlakkkk!!! sen doktora gitmedin mi yoksaaa? aradım seni sürekli meşgul telefonun yaaaa...çok merak ettimneyseki burdasın ve iyisinnnn
Bende çıkim uzanim pembem sen geldin ben kaçıyom ama halim kalmadı canım yaaa öpüorum seniii[/QUOTE
ay evet yaaa...geceeri ben yalnız kalıyorum burda artıkkk... olsun ama hastaymışsın , yat dinlen bariiiiiii....öptüm şeker seniiiii
tlfum hiç çalmadı inanki hatta 1 saattir yanımda
gidemedim kızım geldi okuldan hasta ateşli gidemedik yol zaten akşam trafiğinde 1 saat çocuk sefil olacak dedik evdeki hesao çarşıya uymadı yani
aaaa 3 kere falan aradım halbukiiii.... hep meşguldünnn...neyse canım, korktum bi an. gülsende aradı, iyice evham yaptıkkk...bi mesaj atiim bari kıza
bişiii yok di mi leke falan..
yok şu an birşey kızın yanındayım ben şimdi tlf sessizde laptop kucağımda o yatıyor yatağında ilaçlarını verdim uyuycak onu bekliyorum biryandan da size haber edeyim dedim
iyi yaptın vallaha ödümüzü kopardınnn
sağol canım tlf non artık kayıtlı haberleşiriz perşembe artık sermete gidince haberdar ederim perşembeye birşey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?