ALLAHIM ALLAHIM NE GUSEL HABERLER OKUDUMM BURADA YAAAA
HEPSİNE MAŞALLAH DIYORUMMMMM CANIM NAGİŞİMMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIM GONLUNE GIRE VERDI BAKKK BEBEĞİMİZZ GELDIIIIÇOK AMA ÇOK SEVINDIMMMMMM ALLAHIM HERKESE NASIP ETSIN YAAAA
Teşekkür ederim balııııımm
CANLARIM SLMMMM HERKESEEE OLAN OLMAYANN
BIZ BUGUN TRBAZONDAYDIKK MERT KAĞAN DR AMCASIYLA TANIŞTII BIZE DE AĞZINI AÇIP KAPADI AÇIP KAPADIIIALLAHIM YARABBIMMM NE ŞEKERDI MAŞALLAH YAA DR U BEGENDIKKK ILGILI VE İŞİNDE UZMAN BIRISII İÇİME SINDII.. ALLAH NASIP EDERSE DOĞUMUMUZU KENDISI YAPACAK. BU ARADA BEBEĞİM 2.045GR OLMUŞ VE 32 HAFTA 5 GUNLÜĞÜZ...DRLA HER ŞEYI KONUŞTUM ANLATTIM NORMAL DOĞUMDAN KORKTĞUMU SOYLEDIMM O DA ANESTEZI UZAMNIYLA GORUŞTRDU BENI EPIDURAL İÇİNNN :18: YANI NE YAPACAĞIMI BILMIORUM EPIDURAL NORMAL MI OLSAA EPİDURAL SEZERYAN MI OLSAA NASIL OLACAK KARAR VEREMEDIMMM AMA ŞUNA KARAR VERDIK EPIDURAL OLACAKK ORASI KESINN HER ŞEYI KESILSEM DE HISSEDECEĞİMMM ALTTAN PIRTLATSAM DA HISSEDECEĞİM ( GÖRÜP YAŞAMAK ANLAMINDA ) BAKALIM HAYIRLISI 2 HAFTA SONRA KNTROLUM VAR TEKRARDANNN
ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INŞ.
Gökçeeee bence normal yap kuzum yaa ben sana güveniyorum çok güsel pırtlatacan sen
BU ARADA NAGİŞİN DE OĞLU OLACAKKK OYLE İÇİME DANIYORRR BAK GORUNNN
Hadi bakalım bekleyelim görelim
selam kızlarrrr ben geldimm..
bugün yoğun ve yorucu günün ardından boş olan kesemizi aldırdık..
cok şükürki operasyon güzel gecti.şuan biraz kanamam ve ağrım var ama iyiyim...
topikte neler olmuş böylee yaaa hamişler listesinde şeroyu gördümm..allahıma bin şükür şeromuzda hamile allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsinn anamm maşallah taopiğimize bugünlerde patlama yaşanıyo..
Geçmiş olsun bitanem yaa, Allahım bidaha yaşatmasın bu acıları ne size ne başkasına ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
çoook teşekkür ederimm canımbenimmm...
inşallah herşey yolunda giderr...
bizim tombiliyle diye diye beraber haimş kaldık zannımcaa...
Kız bana dombili deyip durma sana bi göbük atarım görürsün dombiliyi haa
canım bacım ne olucak bebek işte yuppiiii elif söledi facede gündüz giremiyorum anca öğrendim ağladım sevincimden elif anlatır zaten doluydum...çoook sevindim canım en cok ta ıkınızın aynı anda kalmasına bu arda ben de aralık annesıydım....bebıs eylulde dogar herhalde
Çok teşekkür ederim bitanem
şero ve yavyum gözünüz aydın kızlar allah tamamına erdirsin
kızlar benim gibi 6.hafta içinde hiç progesteron baktıran var mı kaç çıkmıştı değerleriniz ağrılarım ve çok fazla akıntım var
Canım valla benim progesteron değerleriyle ilgili bilgim yok ama eğer dediğin gibi 30 olması gerekiyosa seninki çok da düşük sayılmaz bence
Kız sen ne deli karısın aglattın beni
Kuzum çok çok sevindim yaa sana hep diyordum ummadıgın an gelecek diye rabbim inşAllah güzel güzel geçirirsin kucagına alırsınnn
Amin kuşum benim
Ah canım benim yaaaaaaaaaaneyse kızlarr görüşrüzzz...
hepinize cok teşekür ederimm..
kürtajdan sonra koçişimi almışlar içeri yanımaa konuşsunda kendisine gelsin diyee..
koçişimm nasıl ağlıyoo hıçkıra hıçkıra bütün acıları sen cekiyon artık cok canım yandı sana söz veriyorum allahım izin verise sana bu acıları hiç bir daha yaşatmıcam dedii nasıl ağladık doğum odasında anlatamam..allahım düşmanıma bile yaşatmasınn cok zor..
Son düzenleme: