Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar geldim ben.. k.pederimin ameliyatı yarın yapılcakmış. tahliller yapılıyo şimdi.
saolun dilekleriniz için.
ay_she h.g.. bi topikte okudum canım. testin silik çıkmış yanılıyomuyum?

yaaaa benim bu sivilcem nolcekbilmiyorumkismile
hamile arkadaşlar sizde adet öncesi çıkan sivilceden çıkmışmıydı genede:sinifsinif:

slm herkeze bnm gögüslerm tas gibi agırlastı bide cok sızlıyo adetime daha 8 gün var 4 gündür bole sevnmiştim hamilelik belirtisi die ama nette baktım kistte gögsleri büyüturmus bnmde 5 cm lki bi kistim var ondandır demi

selam kızlar geldim ben.. k.pederimin ameliyatı yarın yapılcakmış. tahliller yapılıyo şimdi.

canım ben de şu an ameliyatta sandım..yarın mı olacakmış Allah yardımcınız olsun canımm dualarımız sizinle işallah hayırlısıyla güzel bir ameliyat geçirir çok geçmiş olsun şimdidien:Saruboceq:

oooohhhh iyi yapmışsın ellerine sağlık valla ben pazartesiyi nasıl edicem bilmiyorum belirti aramıyorum ama belirtiler biz burdayız diyolar kafamı dağıtmak için işe veriyorum kendimi ama olmuyo dün benim yerleşme günümdü ve dün akşam pembeyle kahverengi arası bi akıntım oldu yinede yormak istemiyorum sonu hüsran olursa çok üzülürüm yine

Hoşbulduk :) Evet silikti ve 1-2 saat sonra baktığımda tam çizgi belliydi

30 dakşkadan sonrası yanlış olabilir diyo testte ama daha öncekilerde

sonradanda kırmızılaşmamıştı bilmiyorum halada hastalanmadım

büyük ihtimal hamileyim gibi bu hafta hamilelik belirtileri başladı bu akşam yada

yarın akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah reglim 5 gün gecikti :)

eğer hamileysem bu ikinci olucak ilkinden çok erken ayrılmak zorunda kaldım

çok zordu...herlşeyin hayırlısı...

kayın pederin için üzüldüm inşallah ameliyattan sonra daha sğalıklı olur

bizde bugün olcak diye biliyoduk ama astım hastası olduğu için tahliller yapılcakmış film çekilcekmiş falan.. çok saol gülüm :teselli:

hııım ok anladım canım okumayınca böyle fransız kalıyoz işte

olsun canım ya nolucak sürekli takip etmek gerçekten zor oluyor :)

sağol canım benim:) ya belirti aramıyorsun ama demekki birşey olmuşki dikkatini çekmiş hem hissediyormuşsun hem de leke gelmiş hem de tam tarihindeee :)) canım ya nasıl sabırsızlandım anlatamam daha önce lekelenmelerin oluyormuydu yoksa ilk defa mı oldu?

bizde bugün olcak diye biliyoduk ama astım hastası olduğu için tahliller yapılcakmış film çekilcekmiş falan.. çok saol gülüm :teselli:

hım anladım canını sıkma tatlım dualarımız seninle Allah şifalar versin yardımcınız olsun işallah :Saruboceq::Saruboceq:

kuşum kesin hamilesin :teytey::teytey:
çok sevindim
ilkini biliyorum okumuştum çok üzüldüm ama illa aynı şeyolacak diye bi kaide yok biliyosun bunu bende biliyorum ama düşükten sonra tekrar hamile kalırsam korkuyla yaşıcam herhalde allah bi daha yaşatmasın güzelim sağlıkla gelsin bebeğin..:lepi:
saol canım güzel dileklerin için:1hug:

hayır canım ya ilk defa gördüm böyle bişey normalda adet önceside lekelenmem olmaz benim direk adetim gelir bilmiyorum yaaa çok karışığım uyumak ve pazartesi günü uyanmak istiyorum bu heyacan bekleyiş öldürcek beni

Ebru kıs yerleşme kanaması mı yoksa, ay bak heyecanlandım şimdi boshayallersmile

Ebru kıs yerleşme kanaması mı yoksa, ay bak heyecanlandım şimdi boshayallersmile

ya ben ya aslında sadece size anlatıyorum bunları aslında hiç anlatmıcaktım kendimi kaptırmamak için ama dayanamadım yoksada napim canım sağolsun bidahaki ay yine denerim

o zaman kesin yerleşme lekesidir canım ya :)) tabi hemen ümitlendirmeyelim seni sonra üzülüyoruz ( canım benim işallahhh gelmiştir meleğinnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…