nasıl yani CADIARZU
selam kızlar geldim ben.. k.pederimin ameliyatı yarın yapılcakmış. tahliller yapılıyo şimdi.
saolun dilekleriniz için.
ay_she h.g.. bi topikte okudum canım. testin silik çıkmış yanılıyomuyum?
yani heralde hamile değilim o zaman adetim gecikmesinde gelsin diyordu sıcak bi duş alayim ya da asprin içeyim de gelsin diyordu :))
:)) yok canım bugün öğlene kadar uyudum vallahi çok uykusuzdum dayanamadım( sonrada yemeklerimi yaptım geldimm :)) rüyanı okudum canım hayır olsun işallah ona takılıpta canını sıkma her rüya çıkıcak diye birşey yok.. ama resmen hissediyorum demişsin ayy işallah vardır yaaaaaa çok heyecanlandımm hihoyyyt
selam kızlar geldim ben.. k.pederimin ameliyatı yarın yapılcakmış. tahliller yapılıyo şimdi.
saolun dilekleriniz için.
ay_she h.g.. bi topikte okudum canım. testin silik çıkmış yanılıyomuyum?
canım ben de şu an ameliyatta sandım..yarın mı olacakmış Allah yardımcınız olsun canımm dualarımız sizinle işallah hayırlısıyla güzel bir ameliyat geçirir çok geçmiş olsun şimdidien:Saruboceq:
merhaba canım hoşgeldin
hııım ok anladım canım okumayınca böyle fransız kalıyoz işte
oooohhhh iyi yapmışsın ellerine sağlık valla ben pazartesiyi nasıl edicem bilmiyorum belirti aramıyorum ama belirtiler biz burdayız diyolar kafamı dağıtmak için işe veriyorum kendimi ama olmuyo dün benim yerleşme günümdü ve dün akşam pembeyle kahverengi arası bi akıntım oldu yinede yormak istemiyorum sonu hüsran olursa çok üzülürüm yine
bizde bugün olcak diye biliyoduk ama astım hastası olduğu için tahliller yapılcakmış film çekilcekmiş falan.. çok saol gülüm :teselli:
Hoşbulduk efendim :)
Hoşbulduk :) Evet silikti ve 1-2 saat sonra baktığımda tam çizgi belliydi
30 dakşkadan sonrası yanlış olabilir diyo testte ama daha öncekilerde
sonradanda kırmızılaşmamıştı bilmiyorum halada hastalanmadım
büyük ihtimal hamileyim gibi bu hafta hamilelik belirtileri başladı bu akşam yada
yarın akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah reglim 5 gün gecikti :)
eğer hamileysem bu ikinci olucak ilkinden çok erken ayrılmak zorunda kaldım
çok zordu...herlşeyin hayırlısı...
kayın pederin için üzüldüm inşallah ameliyattan sonra daha sğalıklı olur
olsun canım ya nolucak sürekli takip etmek gerçekten zor oluyor :)
sağol canım benim:) ya belirti aramıyorsun ama demekki birşey olmuşki dikkatini çekmiş hem hissediyormuşsun hem de leke gelmiş hem de tam tarihindeee :)) canım ya nasıl sabırsızlandım anlatamam daha önce lekelenmelerin oluyormuydu yoksa ilk defa mı oldu?
hım anladım canını sıkma tatlım dualarımız seninle Allah şifalar versin yardımcınız olsun işallah :Saruboceq::Saruboceq:
Ebru kıs yerleşme kanaması mı yoksa, ay bak heyecanlandım şimdi boshayallersmile
hayır canım ya ilk defa gördüm böyle bişey normalda adet önceside lekelenmem olmaz benim direk adetim gelir bilmiyorum yaaa çok karışığım uyumak ve pazartesi günü uyanmak istiyorum bu heyacan bekleyiş öldürcek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?