tatlımm resim yükle diyosun sorna açılan pencerede add files e tıklıyosun sonra bişi daha açılıyo select files diosun resmi seçip aç diosun sonrada upload files diosunnn.yanlızzz foto eklerken resmin boyutunu degiştirmişler canımm 600x 800 yapman lazımm yanii
sen tek tek anlat bakım bana nasıl yapıosun neereye ne dıosunn yaz bakımmm
kızlar heran netim gidebilir okulda
hoşgeldin tinkerrrr nasılsın görünmüosnnnn işe başladığın için vakit bulamıosn sanırım
aslında gırmek ıstıyorum tenefuslerde ama malesef okuldakı modem arızalı arada gelıyo gıdıyo net..şimdi geldi hemen selam vereyım dedım
tatlımm resim yükle diyosun sorna açılan pencerede add files e tıklıyosun sonra bişi daha açılıyo select files diosun resmi seçip aç diosun sonrada upload files diosunnn.yanlızzz foto eklerken resmin boyutunu degiştirmişler canımm 600x 800 yapman lazımm yanii
resmin boyutunu nasıl degiştiricegini anlatıyımmı
annaaaammm gökççeee bu kdr uğraşana kdr nerde oturuon biz gelirdik oralara yauuuu görmeyeee
aslında gırmek ıstıyorum tenefuslerde ama malesef okuldakı modem arızalı arada gelıyo gıdıyo net..şimdi geldi hemen selam vereyım dedım
merhabalar...şerom mesajımı aldın mı kız...ayrıntılı yazmadım eşin anlar diyee
Kızlar tansiyonum 15-10 yaa düşürmem lazım bunu bebiklerime bişi olucaaaaaaaaaakkk
ooowww ne kdr yükselmişşşşş doktorunu arasan ne yapman geretiğiyle ilgiliii
Serin biyere geç sıcakta kalma, çok konuşma, bilgisayara televizyona falan da bakma dedi, eve gidicem zaten birazdan, gidince dinlenirim biraz, bi de sarmısak atarım ağzıma geçer inşallah
Kızlar tansiyonum 15-10 yaa düşürmem lazım bunu bebiklerime bişi olucaaaaaaaaaakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?