Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

resmin boyutunu nasıl degiştiricegini anlatıyımmı

hoşgeldin tinkerrrr nasılsın görünmüosnnnn işe başladığın için vakit bulamıosn sanırım

aslında gırmek ıstıyorum tenefuslerde ama malesef okuldakı modem arızalı arada gelıyo gıdıyo net..şimdi geldi hemen selam vereyım dedım

bı dk yıne deneyeceğmm şekerımm

resmin boyutunu nasıl degiştiricegini anlatıyımmı

anlat annem onu da anlat yahuuu

annaaaammm gökççeee bu kdr uğraşana kdr nerde oturuon biz gelirdik oralara yauuuu görmeyeee

valla ne gusel olurrrr gel gell beklerımm hepiniz gelın şekerlerımmm

aslında gırmek ıstıyorum tenefuslerde ama malesef okuldakı modem arızalı arada gelıyo gıdıyo net..şimdi geldi hemen selam vereyım dedım

hoşgeldın tınkerrr

all bakalımm gökçemmmm

Eklentiler

• $2.webp
    17 KB · Görüntüleme: 31
  • $1.webp
    42 KB · Görüntüleme: 23
  • $4.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 19
TİNKERRR HOŞGELDIN.HAYIRLISIYLA BUYUT PRENSI...MASALLAH COK TATLI

merhabalar...şerom mesajımı aldın mı kız...ayrıntılı yazmadım eşin anlar diyee

Aldım bitanem çok teşekkür ederim, ben uyurken gelmiş msj Allahtan kociş bakmamış, uyanınca gördüm ozaman da çok geçti, tansiyon falan fırladı hastanelik olduk derken cvp yazamadım kusura bakma

ooowww ne kdr yükselmişşşşş doktorunu arasan ne yapman geretiğiyle ilgiliii

Serin biyere geç sıcakta kalma, çok konuşma, bilgisayara televizyona falan da bakma dedi, eve gidicem zaten birazdan, gidince dinlenirim biraz, bi de sarmısak atarım ağzıma geçer inşallah

Hehe bana çok konuşma dedi düşünebiliyomusunuz kociş bunu duysa çok gülerdi ben ve çok konuşmamak

Kızlar tansiyonum 15-10 yaa düşürmem lazım bunu bebiklerime bişi olucaaaaaaaaaakkk

canımmmm baya yüksekmişşşşş yaaaaa bakk bence hemen izin al ve eve gittt netten bakındım birazda tehlikeli olabilir dioooo.bu gibi durumlarda dinlenmek lazımmışşş o yüzden eve gitt izin alıpp rapor falan alır bi kaç gün dinlenirsinnn bide doktoruna sor iyice böyle böyle düşmüyo tansiyonum dieee çünkü bunu buldum.

Preeklampsinin bulguları şunlar: Büyük tansiyonun 14'den büyük, küçük tansiyonun dokuzdan yukarı bulunması, idrarda protein atımının artması, anne adayında görme ve bilinç bozukluğu gibi şikayetlerin olması. allah korusunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…