Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Dersimin bitmesine 5 dak. kaldı hemen eve gidicem zaten hayatım, benim normal tansiyonum da yüksektir zaten, gelende 14-9 çıkardı, normalde olsa çok takılmazdım bu tansiyona ama hamilelikte sakıncalı olabileceğini doktorum da söylemişti ondan korkuyorum zaten, inşallah dinlenince düşer düşmezse yine doktor yolu görünüyo bana, dün gece serumla düşürdüler

canımm benim umarımm doktora seruma gerek kalmazda düşer dinlenince bak bundan sonra her sabah kalkınca bi tane sarımsagı böl ortadan yut onu tabi doktoruna bi sor öncede çünkü yıldızımında dedigi gibi dengelermiş tansiyonu sarımsakkk

İnşallah düşer canım yaa düşmezse de yapacak bişey yok artık Allaha ve doktorlara emanetiz

ayyy inşallah yaaaa bide bakarsın 4 üzzz bizinnn yürüyenn kreşçigimizi geçersin o zaman

Yok kız okadar da istemem ikiz kafî sağlıklı olsun da gidince tek kese de görsem üzülmicem valla

henüz keselerimizi göremedik ama büyük ihtimal ikizmiş hayatım, yumurtlamadan sonra 13. Gün beta hcg 2351 çok yüksek sanırım çoğul gebelik bu dedi doktorum

amanın harıka valla.sana da bu yakısırdı.bı kocısın kucagına bı sana.artık kudurukluk tarıhe karısıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92:

Kızlar dersim bitti eve geçiyorum ben, bi durum olursa haber ederim, bilgisayarı açamazsam elife msj atarım o bildirir size hadi öptük mucu mucuuuuuuu

şimdı çatlıcam yaaaa yapamadım neyse eşim yapar belkı akşamamaaaa

ıkıncı safada upde .... yerde yuklemıo basıorum basıorum ole kalakalıooo ne gıcık oldu bu sıstemm yaaaa

resmı eklıorumm 4.6mb yazıo yaa yanında unlem işaretı çıkıorrrr

canımm anlatıım ya sana resimlerin boyutlarını küçültmeyi görmedinmiii

kıslarr nerdesinizzzz yaaaa göökçeeee baktınmı resim küçültmeyeee sennn.bide istersen mail at yaaa bana ekliyim ben çatlıcam valla:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…