Dersimin bitmesine 5 dak. kaldı hemen eve gidicem zaten hayatım, benim normal tansiyonum da yüksektir zaten, gelende 14-9 çıkardı, normalde olsa çok takılmazdım bu tansiyona ama hamilelikte sakıncalı olabileceğini doktorum da söylemişti ondan korkuyorum zaten, inşallah dinlenince düşercanımmmm baya yüksekmişşşşş yaaaaa bakk bence hemen izin al ve eve gittt netten bakındım birazda tehlikeli olabilir dioooo.bu gibi durumlarda dinlenmek lazımmışşş o yüzden eve gitt izin alıpp rapor falan alır bi kaç gün dinlenirsinnn bide doktoruna sor iyice böyle böyle düşmüyo tansiyonum dieee çünkü bunu buldum.
Preeklampsinin bulguları şunlar: Büyük tansiyonun 14'den büyük, küçük tansiyonun dokuzdan yukarı bulunması, idrarda protein atımının artması, anne adayında görme ve bilinç bozukluğu gibi şikayetlerin olması. allah korusunnnn
kızlar tansiyonum 15-10 yaa düşürmem lazım bunu bebiklerime bişi olucaaaaaaaaaakkk
ya ben gerı kaldım yıne..kaçız anacım senınkı
Dersimin bitmesine 5 dak. kaldı hemen eve gidicem zaten hayatım, benim normal tansiyonum da yüksektir zaten, gelende 14-9 çıkardı, normalde olsa çok takılmazdım bu tansiyona ama hamilelikte sakıncalı olabileceğini doktorum da söylemişti ondan korkuyorum zaten, inşallah dinlenince düşerdüşmezse yine doktor yolu görünüyo bana, dün gece serumla düşürdüler
Henüz keselerimizi göremedik ama büyük ihtimal ikizmiş hayatım, yumurtlamadan sonra 13. gün beta hcg 2351 çok yüksek sanırım çoğul gebelik bu dedi doktorum
canımm benim umarımm doktora seruma gerek kalmazda düşer dinlenince bak bundan sonra her sabah kalkınca bi tane sarımsagı böl ortadan yut onu tabi doktoruna bi sor öncede çünkü yıldızımında dedigi gibi dengelermiş tansiyonu sarımsakkk
ayyy inşallah yaaaa bide bakarsın 4 üzzzbizinnn yürüyenn kreşçigimizi geçersin o zaman
henüz keselerimizi göremedik ama büyük ihtimal ikizmiş hayatım, yumurtlamadan sonra 13. Gün beta hcg 2351 çok yüksek sanırım çoğul gebelik bu dedi doktorum
amanın harıka valla.sana da bu yakısırdı.bı kocısın kucagına bı sana.artık kudurukluk tarıhe karısıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92:
şimdı çatlıcam yaaaa yapamadım neyse eşim yapar belkı akşamamaaaa
ıkıncı safada upde .... yerde yuklemıo basıorum basıorum ole kalakalıooo ne gıcık oldu bu sıstemm yaaaa
resmı eklıorumm 4.6mb yazıo yaa yanında unlem işaretı çıkıorrrr
kızlarr ben çokk kötüyüm yaaaa donuyorum midem bulanıyooo kafamı kaldıramıyommm:2:
Ben çok açım bugün
kızlarrr nirdesinizzzzz gökçeeeee baktınnmııı resim küçültmeyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?