KARASU, kız naptın ettin sonunda diye diye yaptın mı yoksam ikiz bebeleri haaa
ay alemsin vallah bu kadar kalbi temiz olur insan ya
günaydın# KotuKediSero
# Yildiz10
# ParadiesAngel
# melojj
# hatunsultan
# karaguuul
# BenIpek
# gokcegokce
günaydın kızlarrr# yelizcem
neler olmuş öyle ya seroo bende nasıl dayanacak baya istikrarlı diyordum1 gün bari geçseydi bari ama değerin çok güzel maşaallah rabbim bizede nasip etsin :)
hatice çooook geçmiş olsun canım bidaha sadece doğum için yatarsın inş. çatala :78:
KARASU, kız naptın ettin sonunda diye diye yaptın mı yoksam ikiz bebeleri haaa
ay alemsin vallah bu kadar kalbi temiz olur insan ya
Ay evet hatunum yaa ben de çok şaşırdım valla bu kadar yüksek bi değer beklemiyodum, inşallah doktorcumun tahmin ettiği gibidir yaa, o ikiz olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi
Ay evet hatunum yaa ben de çok şaşırdım valla bu kadar yüksek bi değer beklemiyodum, inşallah doktorcumun tahmin ettiği gibidir yaa, o ikiz olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi
Kızlar göbüşümün içinde gaz baloncukları patlıyo resmen gazdan çatlicam yaaa
canımmm işallah ikizdir yaaaa kese görünmesi için erkenmiki daha yaaa
canım ya senin adına çok sevindim inş.ikizlerin olur
kayısıı ye canımmmmmmmKızlar göbüşümün içinde gaz baloncukları patlıyo resmen gazdan çatlicam yaaa
amann sağlıklı olsun ikiz üçüz tekizÖnümüzdeki Pazartesiye randevu verdi hayatım keseyi görmek içinacele etme kese için henüz erken dedi, şimdi çağırırım keseyi göremezsin moralin bozulur boş yere dedi
Hayırlıysa öyle olsun inşallah canım, ben de hep ikiz isterdim biliyosunuz Allah gönlüme göre verecek inşallah
ayy kızlarrrr benimm bebegimmde kocaman oldu yaaaaa maymunumm benimmm
Ya kızlar benim tansiyon yine yüksek nolacak böyle yaa
Önümüzdeki Pazartesiye randevu verdi hayatım keseyi görmek içinacele etme kese için henüz erken dedi, şimdi çağırırım keseyi göremezsin moralin bozulur boş yere dedi
Hayırlıysa öyle olsun inşallah canım, ben de hep ikiz isterdim biliyosunuz Allah gönlüme göre verecek inşallah
ayy kızlarrrr benimm bebegimmde kocaman oldu yaaaaa maymunumm benimmm
Oyyy yirim ben o zeytinibiz de artık kocişle bebişimiz olmuyo madem eve bi kedi ya da köpek mi alsak acaba diye düşünmeye başlamıştık ama şimdilik yattı tabi o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?