Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
# KotuKediSero
# Yildiz10
# ParadiesAngel
# melojj
# hatunsultan
# karaguuul
# BenIpek
# gokcegokce
günaydın kızlarrr # yelizcem
neler olmuş öyle ya seroo bende nasıl dayanacak baya istikrarlı diyordum 1 gün bari geçseydi bari ama değerin çok güzel maşaallah rabbim bizede nasip etsin :)
hatice çooook geçmiş olsun canım bidaha sadece doğum için yatarsın inş. çatala :78:

günaydın

KARASU, kız naptın ettin sonunda diye diye yaptın mı yoksam ikiz bebeleri haaa
ay alemsin vallah bu kadar kalbi temiz olur insan ya

Ay evet hatunum yaa ben de çok şaşırdım valla bu kadar yüksek bi değer beklemiyodum, inşallah doktorcumun tahmin ettiği gibidir yaa, o ikiz olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi

canımmm işallah ikizdir yaaaa kese görünmesi için erkenmiki daha yaaa

Önümüzdeki Pazartesiye randevu verdi hayatım keseyi görmek için acele etme kese için henüz erken dedi, şimdi çağırırım keseyi göremezsin moralin bozulur boş yere dedi

canım ya senin adına çok sevindim inş.ikizlerin olur

Hayırlıysa öyle olsun inşallah canım, ben de hep ikiz isterdim biliyosunuz Allah gönlüme göre verecek inşallah

ayy kızlarrrr benimm bebegimmde kocaman oldu yaaaaa maymunumm benimmm

Eklentiler

• $SDC13012.webp
    18 KB · Görüntüleme: 31
amann sağlıklı olsun ikiz üçüz tekiz
hadi kızlar size iyi sohbetler en kayınvalidecike gidiyorum :82: güsel mamalar vardır şmid orda

Kızlar göbüşümün içinde gaz baloncukları patlıyo resmen gazdan çatlicam yaaa

ayyy allahımm işallah yakın zamandaaa saglıklaaa hayırlısıyla o gaz patlamalarının yerineee tekmelerrr hissedersin inşallahhh

Meloooooooojjj ayyy ne güsel bi ablan var yaa çok şanslısın hayatım ben de çok istiyorum biliyo musun baby shower partisi, hep hayal ederdim bi hamile kalsam da ben de yapsam diye, az araştırmadım internetten baby shower partilerini inşallah bize de yapmak nasip olur

Kızlar göbüşümün içinde gaz baloncukları patlıyo resmen gazdan çatlicam yaaa

Oyyy yirim ben o zeytini biz de artık kocişle bebişimiz olmuyo madem eve bi kedi ya da köpek mi alsak acaba diye düşünmeye başlamıştık ama şimdilik yattı tabi o iş

çokk tatlıı nagişş teyzesiii çokkk .ayy canım sorma benim koçişte dioki hamile kalırsan zzeytin giderr bendee pışıkk didim onaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…