Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
acilen sarmısak ye canımın içi fındık içi

Ay nerden buliyim şimdi okulda sarmısağı :26: hem bulup yesem bile kokar şimdi ders anlatıyorum bütün gün :26:

ayyy allahımm işallah yakın zamandaaa saglıklaaa hayırlısıyla o gaz patlamalarının yerineee tekmelerrr hissedersin inşallahhh
İnşallah inşallah darısı başınızaaaaaaaaaaaaaa

gökçemmmmm nerdesinn yahuuu çekemedinmi daha mertciginnn odasının resimlerinniiii:98::98:

yelızcımm odamız hazır resımlerı yukledım bılemmm ama buraya yukleyemıorum kııı ıng. özurluyum çnkuuu

çokk tatlıı nagişş teyzesiii çokkk .ayy canım sorma benim koçişte dioki hamile kalırsan zzeytin giderr bendee pışıkk didim onaaa

Ay nerden buliyim şimdi okulda sarmısağı :26: hem bulup yesem bile kokar şimdi ders anlatıyorum bütün gün :26:

canım bak bunu buldum
Tansiyonunuz yükseldiğinde yapacağınız ilk şey kollarınızı dirsekten bileklere kadar soğuk su ile yıkamak olmalıdır.Bu önlem tansiyonunuzu en az bir ,iki derece kadar düşürür.
bide limonlu su içç ne bilim limonata falanda olur heralde

canım bak bunu buldum
Tansiyonunuz yükseldiğinde yapacağınız ilk şey kollarınızı dirsekten bileklere kadar soğuk su ile yıkamak olmalıdır.Bu önlem tansiyonunuzu en az bir ,iki derece kadar düşürür.
bide limonlu su içç ne bilim limonata falanda olur heralde

ben neden foto yulleyemıorum yaaaaaaaaaaaaaaa

diğer albumlerı de sıldım halbukı belkı yer kaplıyorlardır dıyee ama yokkk
hayır onları da aynı foto makınesıyle çektım aynı kb hepsi ufffffffffffffffff

inşallah canımmm ayşee şu işlerini bi düzene koysunnn daaa sende bebişini dogurmuşş olursun o zamannnn gelicemm allah kısmet edersee

inş.. yelizz inş.. beklerim valllaa ne güzel olurrr:13:

kısss böyle ablayaaa can kurbannnn keşke benimde ablam olsaydıııı((

ehehe evet böyle ablaya can kurban hakkaten kıskanma canııııımmm seninkinide burda biz yaparıss

hoşgeldnn canımcımmm

inş. canım Allah herkeslere nasip etsinnn topiğede inş. çok bebiş çok partiiiii

evt gökçe artık yüklede bakalımmm biz oda yapamadık maaleseff beşik aldık sadece hayırlısı ne diyeliim

canımmm msn adresin yokmu seninnnn bana yolla resimleri ben yükliyim olmassaaa

offfff sen bana anlatsanaaa benım de öğrenmem lazım hemdeeee hayır album oluştr dıo yazıorum album adını fotoyu da eklıorum dosyayı eklerken hata oluştu dıyorrr heppp anlamadımkııı msn pek kullanmıorummm

doğru söliyosun limonda iyi gelirmiş bir bardağa sık biraz ılık suyla iç bakem belki iyi gelir

acilen sarmısak ye canımın içi fındık içi

Yapıcam hayatım teşekkür ederim canım benim sen beni düşünüp araştırmamı yeptın bi de yaaaa yirim kız seni ben

canım benım koyamıorum kı amaaaaa yaaaaaa olsun ılerde yaparsınız belkıııı nolcak sankıı allah sağlık sıhhat versın bıdenemmm

bırı anlatsın banaaa benım fotoların kb mı yuksek acaba dıcem ama dıyorum yaa mert ın kyafetlerını de ben aynı makıneden çektım ve yukledım yanııı :26::26::26: ya da sıte mı kabul etmıor artık yuksek kb lı fotolarııı :26:

canımm dogru yapıyo görünüyosun ama hata neden oluşurkii onu anlamadım acaba resimlerin boyutu falanmı büyük geliokiii boyutunu söle bakim bii fotonun

tatlımm resim yükle diyosun sorna açılan pencerede add files e tıklıyosun sonra bişi daha açılıyo select files diosun resmi seçip aç diosun sonrada upload files diosunnn.yanlızzz foto eklerken resmin boyutunu degiştirmişler canımm 600x 800 yapman lazımm yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…