acilen sarmısak ye canımın içi fındık içi
İnşallah inşallah darısı başınızaaaaaaaaaaaaaaayyy allahımm işallah yakın zamandaaa saglıklaaa hayırlısıyla o gaz patlamalarının yerineee tekmelerrr hissedersin inşallahhh
gökçemmmmm nerdesinn yahuuu çekemedinmi daha mertciginnn odasının resimlerinniiii:98::98:
çokk tatlıı nagişş teyzesiii çokkk .ayy canım sorma benim koçişte dioki hamile kalırsan zzeytin giderr bendee pışıkk didim onaaa
Ay nerden buliyim şimdi okulda sarmısağı :26: hem bulup yesem bile kokar şimdi ders anlatıyorum bütün gün :26:
İnşallah inşallah darısı başınızaaaaaaaaaaaaaa
Ay nerden buliyim şimdi okulda sarmısağı :26: hem bulup yesem bile kokar şimdi ders anlatıyorum bütün gün :26:
yelızcımm odamız hazır resımlerı yukledım bılemmm ama buraya yukleyemıorum kııı ıng. özurluyum çnkuuu
inşallah canımmm ayşee şu işlerini bi düzene koysunnn daaa sende bebişini dogurmuşş olursun o zamannnn gelicemm allah kısmet edersee
kısss böyle ablayaaa can kurbannnn keşke benimde ablam olsaydıııı((
# KotuKediSero
# Yildiz10
# ParadiesAngel
# melojj
# hatunsultan
# karaguuul
# BenIpek
# gokcegokce
günaydın kızlarrr# yelizcem
neler olmuş öyle ya seroo bende nasıl dayanacak baya istikrarlı diyordum1 gün bari geçseydi bari ama değerin çok güzel maşaallah rabbim bizede nasip etsin :)
hatice çooook geçmiş olsun canım bidaha sadece doğum için yatarsın inş. çatala :78:
Meloooooooojjj ayyy ne güsel bi ablan var yaa çok şanslısın hayatımben de çok istiyorum biliyo musun baby shower partisi, hep hayal ederdim bi hamile kalsam da ben de yapsam diye, az araştırmadım internetten baby shower partilerini inşallah bize de yapmak nasip olur
ben neden foto yulleyemıorum yaaaaaaaaaaaaaaa
diğer albumlerı de sıldım halbukı belkı yer kaplıyorlardır dıyee ama yokkk
hayır onları da aynı foto makınesıyle çektım aynı kb hepsiufffffffffffffffff
canımmm msn adresin yokmu seninnnn bana yolla resimleri ben yükliyim olmassaaa
doğru söliyosun limonda iyi gelirmiş bir bardağa sık biraz ılık suyla iç bakem belki iyi gelirAy nerden buliyim şimdi okulda sarmısağı :26: hem bulup yesem bile kokar şimdi ders anlatıyorum bütün gün :26:
acilen sarmısak ye canımın içi fındık içi
canım bak bunu buldum
Tansiyonunuz yükseldiğinde yapacağınız ilk şey kollarınızı dirsekten bileklere kadar soğuk su ile yıkamak olmalıdır.Bu önlem tansiyonunuzu en az bir ,iki derece kadar düşürür.
bide limonlu su içç ne bilim limonata falanda olur heralde
inş.. yelizz inş.. beklerim valllaa ne güzel olurrr:13:
ehehe evet böyle ablaya can kurban hakkaten kıskanma canııııımmm seninkinide burda biz yaparıss
hoşgeldnn canımcımmm
inş. canım Allah herkeslere nasip etsinnn topiğede inş. çok bebiş çok partiiiii
evt gökçe artık yüklede bakalımmm biz oda yapamadık maaleseff beşik aldık sadece hayırlısı ne diyeliim
doğru söliyosun limonda iyi gelirmiş bir bardağa sık biraz ılık suyla iç bakem belki iyi gelir
offfff sen bana anlatsanaaa benım de öğrenmem lazım hemdeeeehayır album oluştr dıo yazıorum album adını fotoyu da eklıorum dosyayı eklerken hata oluştu dıyorrr heppp anlamadımkııı msn pek kullanmıorummm
Yapıcam hayatım teşekkür ederim canım benim sen beni düşünüp araştırmamı yeptın bi de yaaaa yirim kız seni ben
canımm dogru yapıyo görünüyosun ama hata neden oluşurkii onu anlamadım acaba resimlerin boyutu falanmı büyük geliokiii boyutunu söle bakim bii fotonun
canımm dogru yapıyo görünüyosun ama hata neden oluşurkii onu anlamadım acaba resimlerin boyutu falanmı büyük geliokiii boyutunu söle bakim bii fotonun
canım benım koyamıorum kı amaaaaa yaaaaaaolsun ılerde yaparsınız belkıııı nolcak sankıı allah sağlık sıhhat versın bıdenemmm
bırı anlatsın banaaa benım fotoların kb mı yuksek acaba dıcem ama dıyorum yaa mert ın kyafetlerını de ben aynı makıneden çektım ve yukledım yanııı :26::26::26: ya da sıte mı kabul etmıor artık yuksek kb lı fotolarııı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?