yavyuummmmm sıkmaa canınııı olur bölee şelerrr kocalar böle işte biz knşruz onlar susar sonrada dırdırcı biz olurzzz
düzelirrrr hep olan şeylerrr üzülme sennnnn
canımm benimm ya naptıkiiiii????
nasıl yaniiii ??????
ikimizde bi acayipiz..hamileliği öğrendiğimizden beri...keyfimiz kaçmış gib..halbuki değil ama niye böyle oldukiii...
HAYIRDIR ELİF sebep ne.gökçe oda çok güzel güle güle büyüsün oğlun orda inşş
elifcimmmm hiç canını sıkma lütfennn kolay degil yaşadıgınız şeyler sonuçtaaa.önce bebeginizi kaybettiniz sonra bir arada degilken tekrar hamile kaldınnn (allahım inşallah bidaha sınamasınn sizi) zor şeyler bunlarrr eşin sen orda hamile ve yanlız oldugun için kafaya takıyodur.ee sen burda hem yanlızsın hemde içinde dogal olarak korkular var tabi yigenimizin hormonlarını alt üst etmesi sonucu oluşan bi gerginlik sinir varrr normal yani arada tartışmanız.Canım benim allah daha büyük sıkıntılar dertler vermesin nasılsa kocişinle bi şekilde düzelir aglama sakın tamammı balım
çok zor bı donem ama duygusal bakımdan.senın bebek var mı bılmıyorum ama yavyumun baslangıc bu.ınsallah kolay atlatır...yıne de guclu kız bence.tek basına kolay degıl.gece uyanacak,mıde bulanacak aserecek vs vs..ılk tekmeyı kendı hıssedecek....kendı konusacak derken uzun bır yol..cok destek lazım kıza.
Biz deldiiiiiiiiiiiiiiiikkk
tabiki duygusal bakımdan zor bi dönemden geçicek yanlızlık zor sonuçta her şekilde ama allahın izniyle saglıklı bi gebelik geçirdigini görünce inşallahikiside rahatlıycak ve birbirlerine patlamıycaklar.sonuçta kötü bi deneyimden sonra korkuyo ikiside ve bunuda birbirlerine yansıtıyolar.hiç degilse eşi yansıtıyo sanırım çünkü erkekler bişeye kızdıklarında yada bişeylerden korktuklarında biz kadınlar gibi bunu paylaşmıyolar içlerine attıkları içinde dogal olarak saçma hareketlerde bulunabiliyolarr.
canım benimde başımdan bi gebelik geçti 3 ay oluyo bebegimi kaybedeli.
hoşgeldınızz efendımmmmm
nagış teyzesı baktın mı mert kağan paşamızın odasınaa hımmm :82:
selam kızlarr şero tebrik ederim seni hamileliğini sonuçlarında çok güzel çıkmış Allahım tamamına erdirsin inşallah sağ salim nur topu gibi bir bebeğin olur belkide iki
hoşgeldınızz efendımmmmm
nagış teyzesı baktın mı mert kağan paşamızın odasınaa hımmm :82:
Kankaaaaaaaaa boşver be gülüm yaaa, boşver şu düşüncesiz öküzleri yaaa bak ben de benimkiyle kavga ettim hiç takıyom mu hıhnasılsa sonunda özür dileyen herzamanki gibi o olacak, kendileri edip kendileri buluyolar boşver bacım hiç canını sıktığına değmez, yüklüsün sen artık tikkat tikkat please
Kankaaaaaaaaa boşver be gülüm yaaa, boşver şu düşüncesiz öküzleri yaaa bak ben de benimkiyle kavga ettim hiç takıyom mu hıhnasılsa sonunda özür dileyen herzamanki gibi o olacak, kendileri edip kendileri buluyolar boşver bacım hiç canını sıktığına değmez, yüklüsün sen artık tikkat tikkat please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?