Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yavyuummmmm sıkmaa canınııı olur bölee şelerrr kocalar böle işte biz knşruz onlar susar sonrada dırdırcı biz olurzzz
düzelirrrr hep olan şeylerrr üzülme sennnnn

canımm benimm ya naptıkiiiii????

ikimizde bi acayipiz..hamileliği öğrendiğimizden beri...keyfimiz kaçmış gib..halbuki değil ama niye böyle oldukiii...

Dur bakayım yavyum neden bozuk moralın de bana..nden tartısınız kocısle.

ikimizde bi acayipiz..hamileliği öğrendiğimizden beri...keyfimiz kaçmış gib..halbuki değil ama niye böyle oldukiii...

alısamıyorsunuz cunku gızlıden sorunları bılıyorsunuz.ozel ve hayatta yasanacak en guzel sey ve de zor....ayrı kalmak zor olacak ıkınız de bılıyorsunuz bence.bu yuzden dıye dusunuyorum

elifcım sıkma canınııı yaaa
bıu kadar bebek ısterken lutfen ama bole ne sen ne eşin konuşmasın da davranmasındaa
evet çok zor bı durum ayrılık ama zoru başarmak daha onemlı değil mı bıtanemmmm

elifcimmmm hiç canını sıkma lütfennn kolay degil yaşadıgınız şeyler sonuçtaaa.önce bebeginizi kaybettiniz sonra bir arada degilken tekrar hamile kaldınnn (allahım inşallah bidaha sınamasınn sizi) zor şeyler bunlarrr eşin sen orda hamile ve yanlız oldugun için kafaya takıyodur.ee sen burda hem yanlızsın hemde içinde dogal olarak korkular var tabi yigenimizin hormonlarını alt üst etmesi sonucu oluşan bi gerginlik sinir varrr normal yani arada tartışmanız. canım benim allah daha büyük sıkıntılar dertler vermesin nasılsa kocişinle bi şekilde düzelir aglama sakın tamammı balım

çok zor bı donem ama duygusal bakımdan.senın bebek var mı bılmıyorum ama yavyumun baslangıc bu.ınsallah kolay atlatır...yıne de guclu kız bence.tek basına kolay degıl.gece uyanacak,mıde bulanacak aserecek vs vs..ılk tekmeyı kendı hıssedecek....kendı konusacak derken uzun bır yol..cok destek lazım kıza.

tabiki duygusal bakımdan zor bi dönemden geçicek yanlızlık zor sonuçta her şekilde ama allahın izniyle saglıklı bi gebelik geçirdigini görünce inşallah ikiside rahatlıycak ve birbirlerine patlamıycaklar.sonuçta kötü bi deneyimden sonra korkuyo ikiside ve bunuda birbirlerine yansıtıyolar.hiç degilse eşi yansıtıyo sanırım çünkü erkekler bişeye kızdıklarında yada bişeylerden korktuklarında biz kadınlar gibi bunu paylaşmıyolar içlerine attıkları içinde dogal olarak saçma hareketlerde bulunabiliyolarr.

canım benimde başımdan bi gebelik geçti 3 ay oluyo bebegimi kaybedeli.

selam kızlarr şero tebrik ederim seni hamileliğini sonuçlarında çok güzel çıkmış Allahım tamamına erdirsin inşallah sağ salim nur topu gibi bir bebeğin olur belkide iki

Kankaaaaaaaaa boşver be gülüm yaaa, boşver şu düşüncesiz öküzleri yaaa bak ben de benimkiyle kavga ettim hiç takıyom mu hıh nasılsa sonunda özür dileyen herzamanki gibi o olacak, kendileri edip kendileri buluyolar boşver bacım hiç canını sıktığına değmez, yüklüsün sen artık tikkat tikkat please

inşallah Allah bir daha yaşatmaz ve senın de bebegını goruruz...hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsınler...
erkekler ayrı bır tartısma konusu zaten....

selam kızlarr şero tebrik ederim seni hamileliğini sonuçlarında çok güzel çıkmış Allahım tamamına erdirsin inşallah sağ salim nur topu gibi bir bebeğin olur belkide iki

Teşekkür ederim canım Allahım olmayanlara da nasip etsin tez zamanda inşallah bize de sağ salim kucağımıza almayı :97:

hoşgeldınızz efendımmmmm

nagış teyzesı baktın mı mert kağan paşamızın odasınaa hımmm :82:

Ayyyy bayıldım gülüm yaa çok güsel olmuş, güzel odasında güzel güzel, gülücüklerle, sağlıkla büyüsün inşallah Mert Kağan paşamız yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii

dün gece de ben kavga ettımmmmm.ben soledım o dınledı:92:

katılıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…