Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu arada hamile arkadaşları tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inş.ve ve veeeeeeeeeeeee şerocum özellikle seni çok çok tebrik ediyorum ikiz diye diye ikizleri tutturdun ya helal olsun valla ne diyim

Heee öyle oldu galiba kuşum yaa gerçi kesin belli değil henüz ama Allah tekse de çiftse de sağlıklısını versin inşallah

He he he bizde de her kavgadan sonra deprem oluyo ama bu sefer bum bum yasak, hele bi de ikizse 9 ay yasak koyacam kocişin hiç şansı yok
bizdede olurduda artık akıllandım yağma yok
bakk bakkk tirbiyesizeee yavrucum sen demedinmi dolduruşa geldümm ben dieeee
yok canım yanlış anladın ben istemedim onu bilerek uyudum valla

he he he Bizde de her kavgadan sonra deprem oluyo Ama bu sefer bum bum yasak, hele bi de ikizse 9 ay yasak koyacam kocişin hiç şansı yok

her kavgadan sonra bravo valla.ben hırsımı alamayıp parcalamak ıstıyorum...hele susunca........................

Selammm kıslarrrr
gökçecimm mert inm odasıı çok hoşş olmuş güle güle kullanın canımmm...
şeroo kısss tebrik ettim bilmem gördünmü ama yine tebrike deyimmm rabbim inş. Sağlıklı bebekler versinn ikiz olacağıı ihtmalide çok güzel bi duyguuu ayyy ikizsee formülünü istiyom heeee

Selammm kıslarrrr
gökçecimm mert inm odasıı çok hoşş olmuş güle güle kullanın canımmm...
şeroo kısss tebrik ettim bilmem gördünmü ama yine tebrike deyimmm rabbim inş. Sağlıklı bebekler versinn ikiz olacağıı ihtmalide çok güzel bi duyguuu ayyy ikizsee formülünü istiyom heeee

ayy site sapıttı dimiii herkezz aynı msjı iki kere yayınlıyooo şeronun şerefineee sanırımmm iki kere oluyo bugün herşeyy:2::2:

ehuehueu onun formülü kudurukluğuu sanırım çok oynaşıkkk şerooo

öööfff kızlaaarrr muhabbetinizi okumaktan işlerimi yapamıyorumm ztn ağrım sancımda çokkk amaann napsam bilemiyorummm :26::26::26:

canımbenimm..eşime aslında söyleyeceğim bişey yokk.sadece biraz daha ilgi istedim şu ara..onu göremeyince köpürdümm.aslında böyle değilimdir normalde..hemen hormonlardan diye de işin içinden çıkmak istemiyorum ama...
Onunla konuşunca sakinleşiyorumm..
Oda böyle yapıncaa...
Ama benim eşim hep böyledir..bişeye üzülür kızarr duvarlaşırr.buda beni deli ederr...

oğlumm çok gergın şuannn lutfen elıf teyzesııııı sen de gerılmeee lutfennnnnnnnnnnnn

ama elimde değil..vatandaşta sinir ediyo beni..her gelen işinin hemen olmasını istiyo..deliriyorumm.deliriyorumm.bugün bikaç kişiyi azarladımm.annem babam yaşında insanlar..saygısızlık asla yapmak istemem ama sıkıştırıyolaaaaaarrr... :84:

kankaaaaaaaaaaaaaaa duyuyon mu beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :95: :95: :95:
duyuyomm ne varrr...

anladım canım bende ondan sordum önce yaptığın halde nasıl çıktı diye ,değerinde bayaa yüksek çıkmış o zamaaan ikizler yolda Allahın izniyle

ayy ben anlatıyım barimmm şimcikkk bir adet yumurtayı alıyosunnn iki ye ayırıyosun sonra ilkini bumdan önce ikincisinide bumdan sona içiosunn bunu 1 er gün arayla yaklaşık bi sekiz gün tekrarlıosunnn sona hopppp gelsinn ikizlerrr :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…