hamile arkadaşları can-ı gönülden tebrik eder bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.. ve ve veeeeee özelliklede şerocum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ikiz diye diye ikizleri tutturdun ya helal olsun valla ne diyim
bizdede olurduda artık akıllandım yağma yokHe he hebizde de her kavgadan sonra deprem oluyo ama bu sefer bum bum yasak, hele bi de ikizse 9 ay yasak koyacam kocişin hiç şansı yok
yok canım yanlış anladın ben istemedim onu bilerek uyudum vallabakk bakkk tirbiyesizeee yavrucum sen demedinmi dolduruşa geldümm ben dieeee
he he heBizde de her kavgadan sonra deprem oluyo Ama bu sefer bum bum yasak, hele bi de ikizse 9 ay yasak koyacam kocişin hiç şansı yok
bizdede olurduda artık akıllandım yağma yok
yok canım yanlış anladın ben istemedim onu bilerek uyudum valla
offf offff:2::2::2::2::2::2::2::2:
Kuşum sen doktora gitsene yaa böyle olmaz ki ama ilaç alıyo musun kıyamam yaa
Selammm kıslarrrr
gökçecimm mert inm odasıı çok hoşş olmuş güle güle kullanın canımmm...
şeroo kısss tebrik ettim bilmem gördünmü ama yine tebrike deyimmm rabbim inş. Sağlıklı bebekler versinn ikiz olacağıı ihtmalide çok güzel bi duyguuu ayyy ikizsee formülünü istiyom heeee
ehuehueu onun formülü kudurukluğuu sanırım çok oynaşıkkk şerooo
canımıniçi takmaaa kütük mutukk boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yıne de kocalarımızz
o da uzgunnn sen yalnızsın dıyee o da ayrı stres yapıyorrr sen zaten hormonların pık yapmış vazıyetteee o nedenle bole ağlamak ıstemelerın sınırlenmelerın ılgı ıstemen çok normall canm benmmmuzulmee tmm mı
oğlumm çok gergın şuannn lutfen elıf teyzesııııı sen de gerılmeee lutfennnnnnnnnnnnn
duyuyomm ne varrr...kankaaaaaaaaaaaaaaa duyuyon mu beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :95: :95: :95:
Selammm kıslarrrr
gökçecimm mert inm odasıı çok hoşş olmuş güle güle kullanın canımmm...
şeroo kısss tebrik ettim bilmem gördünmü ama yine tebrike deyimmm rabbim inş. Sağlıklı bebekler versinn ikiz olacağıı ihtmalide çok güzel bi duyguuu ayyy ikizsee formülünü istiyom heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?