Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Dur bakayım yavyum neden bozuk moralın de bana..nden tartısınız kocısle.
belli bi sebebi yok ama ikimzde gerginizz.ama benim gerginliğim onun gergin olmasındann((

alısamıyorsunuz cunku gızlıden sorunları bılıyorsunuz.ozel ve hayatta yasanacak en guzel sey ve de zor....ayrı kalmak zor olacak ıkınız de bılıyorsunuz bence.bu yuzden dıye dusunuyorum

evet canımm.biz bekarkende böyleydikk.uzun süre birbirimizi görmediğimizde birbirimizi yerdikk...

bilmiyorum gökçem yaa..bi gelsinn..
ama belkki bende abartıyo olabilirimm...
çünkü çok gerginimmm...

HAYIRDIR ELİF sebep ne.gökçe oda çok güzel güle güle büyüsün oğlun orda inşş
canım belli bişey yokk...(((

herşey yolunda giderse rahat nefes alıcaz o ayrı konu ama...eşim yanlız olmamın acısını yine benden çıkarıyo..farkında değill...

evet dün akşam midem kötüydü..düşündüm durdum daha beter olursa naparımm.yanıma gelebilecek biride yokkk...
asla isyan etmem..herşey yolunda gitsinn.mide bulantısına şükrederim ama..insanız sonuçtaa.geriliyoruzz..

evet canım erkekler kısacası kütük oluyolarrr...

bizde önceki gün komşumla otururken konuştuk konuştuk anah ben dolduruşa geldim heriflen kavga ettim sen beni aramisen sormisen çiçek bilen almisen diye geri barıştık sakın dolduraşa gelme benim gibi canım olumlu bak yüklüsün

inşallah Allah bir daha yaşatmaz ve senın de bebegını goruruz...hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsınler...
erkekler ayrı bır tartısma konusu zaten....

Ben de benim öküze ikiz olabilirmiş dedim hiç tınmadı bile, dur bakalım daha keseyi görmeden kalbini duymadan havalara girdin diye kızdı bi de bana duygusuz herif ona kalsa hiç sevinmemem hatta karalar bağlamam lazım ya bu da düşerse diye, salak yaa

oooyy sen onu bırak da dun kac sıddetınde sallandı ev onu de

selam kızlar biraz geç oldu biliyorum ama kusura bakmayın ben papatyaa16 yeni bir nick almak zorunda kaldım kazene sitenin kötü olduğunu bildiren bir msj.atmıştım oda üyeliğimi sebepsiz yere iptal etmiş neden yaptı bunu anlamadım neyse sağlık olsun yeni bir nickle yeniden sahalara döndüm
bu arada ben regl oldum yeni tarihim şuan için belli değil ilerleyen günlerde veririm tekrar..

oooyy sen onu bırak da dun kac sıddetınde sallandı ev onu de

valla canım istemedi deprem meprem uyudum saat sekizde uyandım 12 olmuş hemen yatağa gittik bende yatar yatmaz arkamı döndüm. dün hiç muck bile yapmadım hatalarını anlasın bu koca bebkler iyi ettim oh.:84::84:

ya nerden bakılıyo bı de ben bakayım

canım benımm eskı sayfalardan bakabılırsınnn

saol teyzesıııı ALLAHIN ıznıyleee ınş. RABBIM herkese yaşatsın bu gusel duygularıı öenmlı olan sağsalım kucağımıza almayı nasıp etsın ınş.

canımıniçi takmaaa kütük mutukk boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yıne de kocalarımızz
o da uzgunnn sen yalnızsın dıyee o da ayrı stres yapıyorrr sen zaten hormonların pık yapmış vazıyetteee o nedenle bole ağlamak ıstemelerın sınırlenmelerın ılgı ıstemen çok normall canm benmmm uzulmee tmm mı

saol teyzesıııı ALLAHIN ıznıyleee ınş. RABBIM herkese yaşatsın bu gusel duygularıı öenmlı olan sağsalım kucağımıza almayı nasıp etsın ınş.

canımıniçi takmaaa kütük mutukk boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yıne de kocalarımızz
o da uzgunnn sen yalnızsın dıyee o da ayrı stres yapıyorrr sen zaten hormonların pık yapmış vazıyetteee o nedenle bole ağlamak ıstemelerın sınırlenmelerın ılgı ıstemen çok normall canm benmmm uzulmee tmm mı

valla kötüyüm kanka yaaa..ağır konuştum bende..üzülüyorum bi yandan..ama haklıyımm..
insan arar nasılsınm iyimisin bi sorun varmı...şöylemi böylemi.. bugün bekle cumartesi beraber gidelim dr.a dedi..şeytan diyo yarın git devlete..bekleme onu...
dün gece de ben kavga ettımmmmm.ben soledım o dınledı:92:
kadınlar günü ilan edelimm bari... :92:

aa seninkide ayıp etmiş.borumu bu..değerin 100-200 çıksa tamam hemen inanmamak istememesi..200küsür nedir hemde bu kadar erkennn...
dayak istemesin senin kociştee...
geldi işte allahın izniyle..tamam temkinli davranın kendininzi kaptırmayın ama o kadarda değil.bu seferki farklı..her halinden belli.hayret bişey yaaa...

şero senin adetin geçmişmiydi test yaptığında 10 aralık diilmiydi günün

Evet canım daha iki günüm var ama daha önceki gebeliklerimden kalma tecrübelerimle bazı belirtilerden şüphelenip, biraz da arkadaşın gazına gelip erken olmasına rağmen bi test yaptım çıkıverdi hemencecik, ben de şaşırdım idrarda bu kadar çabuk çıkmasına, meğer değerim bayağı yüksekmiş :S bu sabah da kan sonucumu aldım işte doktorumuz ikiz olabiler dedi

Aaaaaaaa sana da mı yaptı aynı şeyi, selize de yaptı neyse canım hoşgeldin tekrar

valla canım istemedi deprem meprem uyudum saat sekizde uyandım 12 olmuş hemen yatağa gittik bende yatar yatmaz arkamı döndüm. dün hiç muck bile yapmadım hatalarını anlasın bu koca bebkler iyi ettim oh.:84::84:

bakk bakkk tirbiyesizeee yavrucum sen demedinmi dolduruşa geldümm ben dieeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…