belli bi sebebi yok ama ikimzde gerginizz.ama benim gerginliğim onun gergin olmasındannDur bakayım yavyum neden bozuk moralın de bana..nden tartısınız kocısle.
alısamıyorsunuz cunku gızlıden sorunları bılıyorsunuz.ozel ve hayatta yasanacak en guzel sey ve de zor....ayrı kalmak zor olacak ıkınız de bılıyorsunuz bence.bu yuzden dıye dusunuyorum
elifcım sıkma canınııı yaaa
bıu kadar bebek ısterken lutfen ama bole ne sen ne eşin konuşmasın da davranmasındaa
evet çok zor bı durum ayrılık ama zoru başarmak daha onemlı değil mı bıtanemmmm
canım belli bişey yokk...HAYIRDIR ELİF sebep ne.gökçe oda çok güzel güle güle büyüsün oğlun orda inşş
elifcimmmm hiç canını sıkma lütfennn kolay degil yaşadıgınız şeyler sonuçtaaa.önce bebeginizi kaybettiniz sonra bir arada degilken tekrar hamile kaldınnn (allahım inşallah bidaha sınamasınn sizi) zor şeyler bunlarrr eşin sen orda hamile ve yanlız oldugun için kafaya takıyodur.ee sen burda hem yanlızsın hemde içinde dogal olarak korkular var tabi yigenimizin hormonlarını alt üst etmesi sonucu oluşan bi gerginlik sinir varrr normal yani arada tartışmanız.canım benim allah daha büyük sıkıntılar dertler vermesin nasılsa kocişinle bi şekilde düzelir aglama sakın tamammı balım
evet dün akşam midem kötüydü..düşündüm durdum daha beter olursa naparımm.yanıma gelebilecek biride yokkk...çok zor bı donem ama duygusal bakımdan.senın bebek var mı bılmıyorum ama yavyumun baslangıc bu.ınsallah kolay atlatır...yıne de guclu kız bence.tek basına kolay degıl.gece uyanacak,mıde bulanacak aserecek vs vs..ılk tekmeyı kendı hıssedecek....kendı konusacak derken uzun bır yol..cok destek lazım kıza.
tabiki duygusal bakımdan zor bi dönemden geçicek yanlızlık zor sonuçta her şekilde ama allahın izniyle saglıklı bi gebelik geçirdigini görünce inşallahikiside rahatlıycak ve birbirlerine patlamıycaklar.sonuçta kötü bi deneyimden sonra korkuyo ikiside ve bunuda birbirlerine yansıtıyolar.hiç degilse eşi yansıtıyo sanırım çünkü erkekler bişeye kızdıklarında yada bişeylerden korktuklarında biz kadınlar gibi bunu paylaşmıyolar içlerine attıkları içinde dogal olarak saçma hareketlerde bulunabiliyolarr.
inşallah Allah bir daha yaşatmaz ve senın de bebegını goruruz...hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsınler...
erkekler ayrı bır tartısma konusu zaten....
inşallah Allah bir daha yaşatmaz ve senın de bebegını goruruz...hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsınler...
erkekler ayrı bır tartısma konusu zaten....
Biz deldiiiiiiiiiiiiiiiikkk
dün gece de ben kavga ettımmmmm.ben soledım o dınledı:92:
hoşgeldinissstansiyonun nasıl canımm
bizde önceki gün komşumla otururken konuştuk konuştuk anah ben dolduruşa geldim heriflen kavga ettim sen beni aramisen sormisen çiçek bilen almisen diye geri barıştık sakın dolduraşa gelme benim gibi canım olumlu bak yüklüsün
susmakmııı bahane uydurmaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkHeee benim duygusuz balinamın da en iyi yaptığı iş susmakah bu erkek milleti
oooyy sen onu bırak da dun kac sıddetınde sallandı ev onu de
oooyy sen onu bırak da dun kac sıddetınde sallandı ev onu de
ya nerden bakılıyo bı de ben bakayım
Teşekkür ederim canım Allahım olmayanlara da nasip etsin tez zamanda inşallahbize de sağ salim kucağımıza almayı :97:
Ayyyy bayıldım gülüm yaa çok güsel olmuş, güzel odasında güzel güzel, gülücüklerle, sağlıkla büyüsün inşallah Mert Kağan paşamızyesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii
belli bi sebebi yok ama ikimzde gerginizz.ama benim gerginliğim onun gergin olmasındann((
evet canımm.biz bekarkende böyleydikk.uzun süre birbirimizi görmediğimizde birbirimizi yerdikk...
bilmiyorum gökçem yaa..bi gelsinn..
ama belkki bende abartıyo olabilirimm...
çünkü çok gerginimmm...
canım belli bişey yokk...(((
herşey yolunda giderse rahat nefes alıcaz o ayrı konu ama...eşim yanlız olmamın acısını yine benden çıkarıyo..farkında değill...
evet dün akşam midem kötüydü..düşündüm durdum daha beter olursa naparımm.yanıma gelebilecek biride yokkk...
asla isyan etmem..herşey yolunda gitsinn.mide bulantısına şükrederim ama..insanız sonuçtaa.geriliyoruzz..
evet canım erkekler kısacası kütük oluyolarrr...
Teşekkür ederim canım Allahım olmayanlara da nasip etsin tez zamanda inşallahbize de sağ salim kucağımıza almayı :97:
Ayyyy bayıldım gülüm yaa çok güsel olmuş, güzel odasında güzel güzel, gülücüklerle, sağlıkla büyüsün inşallah Mert Kağan paşamızyesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii
belli bi sebebi yok ama ikimzde gerginizz.ama benim gerginliğim onun gergin olmasındann((
evet canımm.biz bekarkende böyleydikk.uzun süre birbirimizi görmediğimizde birbirimizi yerdikk...
çünkü çok gerginimmm...
herşey yolunda giderse rahat nefes alıcaz o ayrı konu ama...eşim yanlız olmamın acısını yine benden çıkarıyo..farkında değill...
evet dün akşam midem kötüydü..düşündüm durdum daha beter olursa naparımm.yanıma gelebilecek biride yokkk...
asla isyan etmem..herşey yolunda gitsinn.mide bulantısına şükrederim ama..insanız sonuçtaa.geriliyoruzz..
çünkü çok gerginimmm...
Kankaaaaaaaaa boşver be gülüm yaaa, boşver şu düşüncesiz öküzleri yaaa bak ben de benimkiyle kavga ettim hiç takıyom mu hıhnasılsa sonunda özür dileyen herzamanki gibi o olacak, kendileri edip kendileri buluyolar boşver bacım hiç canını sıktığına değmez, yüklüsün sen artık tikkat tikkat please
dün gece de ben kavga ettımmmmm.ben soledım o dınledı:92:
aa seninkide ayıp etmiş.borumu bu..değerin 100-200 çıksa tamam hemen inanmamak istememesi..200küsür nedir hemde bu kadar erkennn...Ben de benim öküze ikiz olabilirmiş dedim hiç tınmadı bile, dur bakalım daha keseyi görmeden kalbini duymadan havalara girdin diye kızdı bi de bana duygusuz herifona kalsa hiç sevinmemem hatta karalar bağlamam lazım ya bu da düşerse diye, salak yaa
şero senin adetin geçmişmiydi test yaptığında 10 aralık diilmiydi günün
selam kızlar biraz geç oldu biliyorum ama kusura bakmayın ben papatyaa16 yeni bir nick almak zorunda kaldımkazene sitenin kötü olduğunu bildiren bir msj.atmıştım oda üyeliğimi sebepsiz yere iptal etmiş neden yaptı bunu anlamadım neyse sağlık olsun yeni bir nickle yeniden sahalara döndüm
bu arada ben regl oldum yeni tarihim şuan için belli değil ilerleyen günlerde veririm tekrar..
valla canım istemedi deprem meprem uyudum saat sekizde uyandım 12 olmuş hemen yatağa gittik bende yatar yatmaz arkamı döndüm. dün hiç muck bile yapmadım hatalarını anlasın bu koca bebkler iyi ettim oh.:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?