- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
ehuehueu onun formülü kudurukluğuu sanırım çok oynaşıkkk şerooo
valla kötüyüm kanka yaaa..ağır konuştum bende..üzülüyorum bi yandan..ama haklıyımm..
insan arar nasılsınm iyimisin bi sorun varmı...şöylemi böylemi.. bugün bekle cumartesi beraber gidelim dr.a dedi..şeytan diyo yarın git devlete..bekleme onu...
aa seninkide ayıp etmiş.borumu bu..değerin 100-200 çıksa tamam hemen inanmamak istememesi..2000küsür nedir hemde bu kadar erkennn...
dayak istemesin senin kociştee...
geldi işte allahın izniyle..tamam temkinli davranın kendininzi kaptırmayın ama o kadarda değil.bu seferki farklı..her halinden belli.hayret bişey yaaa...
her kavgadan sonra bravo valla.ben hırsımı alamayıp parcalamak ıstıyorum...hele susunca........................
Selammm kıslarrrr
gökçecimm mert inm odasıı çok hoşş olmuş güle güle kullanın canımmm...
şeroo kısss tebrik ettim bilmem gördünmü ama yine tebrike deyimmm rabbim inş. Sağlıklı bebekler versinn ikiz olacağıı ihtmalide çok güzel bi duyguuu ayyy ikizsee formülünü istiyom heeee
Ayy ben anlatıyım barimmm şimcikkk bir adet yumurtayı alıyosunnn iki ye ayırıyosun sonra ilkini bumdan önce ikincisinide bumdan sona içiosunn bunu 1 er gün arayla yaklaşık bi sekiz gün tekrarlıosunnn sona hopppp gelsinn ikizlerrr :2::2:
ah canım aynı benimki de öle aramaz sormaz hamileykende aynısını yaptı zatencanımbenimm..eşime aslında söyleyeceğim bişey yokk.sadece biraz daha ilgi istedim şu ara..onu göremeyince köpürdümm.aslında böyle değilimdir normalde..hemen hormonlardan diye de işin içinden çıkmak istemiyorum ama...
Onunla konuşunca sakinleşiyorumm..
Oda böyle yapıncaa...
Ama benim eşim hep böyledir..bişeye üzülür kızarr duvarlaşırr.buda beni deli ederr...
ama elimde değil..vatandaşta sinir ediyo beni..her gelen işinin hemen olmasını istiyo..deliriyorumm.deliriyorumm.bugün bikaç kişiyi azarladımm.annem babam yaşında insanlar..saygısızlık asla yapmak istemem ama sıkıştırıyolaaaaaarrr... :84:
duyuyomm ne varrr...
[
valla hayatım ikizse söylerim ne yaptığımı tabi ki istediğin formül olsunBakalım bi kesinleşsin de
ehuehueu onun formülü kudurukluğuu sanırım çok oynaşıkkk şerooo
Haklısınnn galibaaa:):):):)
[
valla hayatım ikizse söylerim ne yaptığımı tabi ki istediğin formül olsunBakalım bi kesinleşsin de
Selammm kıslarrrr
gökçecimm mert inm odasıı çok hoşş olmuş güle güle kullanın canımmm...
şeroo kısss tebrik ettim bilmem gördünmü ama yine tebrike deyimmm rabbim inş. Sağlıklı bebekler versinn ikiz olacağıı ihtmalide çok güzel bi duyguuu ayyy ikizsee formülünü istiyom heeee
canımbenimm..eşime aslında söyleyeceğim bişey yokk.sadece biraz daha ilgi istedim şu ara..onu göremeyince köpürdümm.aslında böyle değilimdir normalde..hemen hormonlardan diye de işin içinden çıkmak istemiyorum ama...
Onunla konuşunca sakinleşiyorumm..
Oda böyle yapıncaa...
Ama benim eşim hep böyledir..bişeye üzülür kızarr duvarlaşırr.buda beni deli ederr...
ama elimde değil..vatandaşta sinir ediyo beni..her gelen işinin hemen olmasını istiyo..deliriyorumm.deliriyorumm.bugün bikaç kişiyi azarladımm.annem babam yaşında insanlar..saygısızlık asla yapmak istemem ama sıkıştırıyolaaaaaarrr... :84:
duyuyomm ne varrr...
Kızlar ben kaçtım, kociş gelmek üzeredir, doktor sana ne dedi, sen hala bilgisayar başındasın diye kızacak bana :26:
Hadi öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuuuuuuuu
Kızlar ben kaçtım, kociş gelmek üzeredir, doktor sana ne dedi, sen hala bilgisayar başındasın diye kızacak bana :26:
Hadi öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuuuuuuuu
Teşk ederimm gökçee inş.. Bebeğim olsundaaa odasından geçtim:):))
ayy bu arada benim yorumlarr 2 tane gidiyooooo ikizlerinnnnnn hatrına galiba:):):):87::87:
boşver kanka yaa nasılsa pişman olacak yaptıklarına, sonunda sen üzüldüğünle kendini yıprattığınla kalacaksın boşveeeeeeeeeeerrrr
Bak ben hiç takıyom mu benimkinin öküzlükleriniAdam öküz şekerim doğasında var napam
eeee ben de yatakta alıyom hırsımı anacım, yatakta parçalıyom herifi annadın sen onuuuuuuuuuuuönce uçurup sonra pattadanak yere çakıyom onu neye uğradığını şaşırıyo Sonra dili dışarda sulana sulana dolanıyo peşimdeeeeeeeeeeee
ah canım aynı benimki de öle aramaz sormaz hamileykende aynısını yaptı zaten
ama kavga etsende akıllanmıyolar inan bu benim kaçıncı kavgam merak etmiyosun beni diye ama onlarında yapısı bu heralde ama neden nişanlıyken sevgiliyken dakika başı arıyolardı
herşei şimdi bizden bekliyolar
ben haklıda olsam bizimki susar tekrardan ona ben dönerim beni sinir edende bu dur
eğer ses çıkarmasam yıllarca put gibi bekler
aaaaaaaaa oynaşık mııııııııııııııııBen miiiiiiiiiiiiiiiii
şimdi kanka dicek ki hadi ordan sen utanma biliyo muydun
ayyy kızlarrrrr bu insanlarr bi acaip olmuşş yaaaa ben bu topige 5-6 aydır takılıyorum allaha şükür kadser dışında kimseyle bi tartışmam olmadı benim kadserle olanada tartışma bile diyemiycem yaniii ama az önce topigimizde biri vardı tanımıyorum kim hiç görmedim yani bana bunu yazmış allahım yaaa
4 5 aydır bu topiği misafir olarak dışardan takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum sana bir çift lafım var bu kadarda olmaz kardeşim kendini frenle biraz hatayı hep başkalarında göreceğine birazda kendinde ara
Eeee ben de yatakta alıyom hırsımı anacım, yatakta parçalıyom herifi annadın sen onuuuuuuuuuuuönce uçurup sonra pattadanak yere çakıyom onu neye uğradığını şaşırıyo sonra dili dışarda sulana sulana dolanıyo peşimdeeeeeeeeeeee
benimki aslında sorumsuzluktan değil o arayıp telde konuşmayı sevmez önemli bişi oldumu arar anca ve çok kısa konuşurvalla bi arada olsam hiç takmıycamda..uzaktaykende kime sataşıcam.kimden çıkarıcam hıncımı anacımm...
Bu arada onasıl tarif kız öyle..dili dışarda falan..valla senden korkulurr..
yavrum günahını alamam.aramaz sormaz değil.diyorum ya bu ara ben gerginim ondan ekstra ilgi bekledimm.o da yalnız olmamı kafaya taktığı için gerildikk...
Yoksa allah için sorumsuz değildir..
He ama kütük değildir diyemem..kütükçüm benimm.hep derim ona zatennn...
ayyy kızlarrrrr bu insanlarr bi acaip olmuşş yaaaa ben bu topige 5-6 aydır takılıyorum allaha şükür kadser dışında kimseyle bi tartışmam olmadı benim kadserle olanada tartışma bile diyemiycem yaniii ama az önce topigimizde biri vardı tanımıyorum kim hiç görmedim yani bana bunu yazmış allahım yaaa
4 5 aydır bu topiği misafir olarak dışardan takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum sana bir çift lafım var bu kadarda olmaz kardeşim kendini frenle biraz hatayı hep başkalarında göreceğine birazda kendinde ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?