Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Boşver kanka yaa nasılsa pişman olacak yaptıklarına, sonunda sen üzüldüğünle kendini yıprattığınla kalacaksın boşveeeeeeeeeeerrrr
Bak ben hiç takıyom mu benimkinin öküzlüklerini adam öküz şekerim doğasında var napam

her kavgadan sonra bravo valla.ben hırsımı alamayıp parcalamak ıstıyorum...hele susunca........................

Eeee ben de yatakta alıyom hırsımı anacım, yatakta parçalıyom herifi annadın sen onuuuuuuuuuuu önce uçurup sonra pattadanak yere çakıyom onu neye uğradığını şaşırıyo sonra dili dışarda sulana sulana dolanıyo peşimdeeeeeeeeeeee

Valla hayatım ikizse söylerim ne yaptığımı tabi ki istediğin formül olsun bakalım bi kesinleşsin de

ayyyyy yelizzz o nasıl formülmüşşş öyleeeeeeeeee

ah canım aynı benimki de öle aramaz sormaz hamileykende aynısını yaptı zaten
ama kavga etsende akıllanmıyolar inan bu benim kaçıncı kavgam merak etmiyosun beni diye ama onlarında yapısı bu heralde ama neden nişanlıyken sevgiliyken dakika başı arıyolardı
herşei şimdi bizden bekliyolar
ben haklıda olsam bizimki susar tekrardan ona ben dönerim beni sinir edende bu dur
eğer ses çıkarmasam yıllarca put gibi bekler

teşekkur ederım canım bnmmm daha ıyılerı sızlerın olsun

canımmmm yaaaa

baya dolmuşsunn azcık sakın olmayı dene en azından pıturcık ıçın dene bunu tmm mı hayuatımmm

alll benden sanaa hedayeeeeeeeeee

Kızlar ben kaçtım, kociş gelmek üzeredir, doktor sana ne dedi, sen hala bilgisayar başındasın diye kızacak bana :26:
Hadi öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuuuuuuuu

Teşk ederimm gökçee inş.. Bebeğim olsundaaa odasından geçtim:):))

ayy bu arada benim yorumlarr 2 tane gidiyooooo ikizlerinnnnnn hatrına galiba:):):):87::87:

valla bi arada olsam hiç takmıycamda..uzaktaykende kime sataşıcam.kimden çıkarıcam hıncımı anacımm...

Bu arada onasıl tarif kız öyle..dili dışarda falan..valla senden korkulurr..

yavrum günahını alamam.aramaz sormaz değil.diyorum ya bu ara ben gerginim ondan ekstra ilgi bekledimm.o da yalnız olmamı kafaya taktığı için gerildikk...
Yoksa allah için sorumsuz değildir..
He ama kütük değildir diyemem..kütükçüm benimm.hep derim ona zatennn...
aaaaaaaaa oynaşık mıııııııııııııııı Ben miiiiiiiiiiiiiiiii
şimdi kanka dicek ki hadi ordan sen utanma biliyo muydun

kesinlikle aynen öyle diyecektimm.sende utanma varmıııydıııııııı....

ayyy kızlarrrrr bu insanlarr bi acaip olmuşş yaaaa ben bu topige 5-6 aydır takılıyorum allaha şükür kadser dışında kimseyle bi tartışmam olmadı benim kadserle olanada tartışma bile diyemiycem yaniii ama az önce topigimizde biri vardı tanımıyorum kim hiç görmedim yani bana bunu yazmış allahım yaaa

4 5 aydır bu topiği misafir olarak dışardan takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum sana bir çift lafım var bu kadarda olmaz kardeşim kendini frenle biraz hatayı hep başkalarında göreceğine birazda kendinde ara

aaaaaaaaaaaaaa kım pekı bunu yazann

vuuuhhhuuuu çok ateşliii :89::89::89:

benimki aslında sorumsuzluktan değil o arayıp telde konuşmayı sevmez önemli bişi oldumu arar anca ve çok kısa konuşur aynı iş yerindeyiz adamda haklı aslında

ayyyyyyyyyyy kim yazdı acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gizli bir hayranınmı var :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…