Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selammmm aboww ne dolmuş topik yine ya okuyamadım falla hepsini zati gündem belli sero ve bebişleri ama bu çoçukluk mevzusu ne onu anlmadım :44:

kızlarr benn çıkıyorummm öptümm hepiniziiiii bu arada selizi merak edenler msj attım ama cvp gelmedi aradım sonra teli kapalıydı haber yok yanii..idilişkoda dogurdumu bilmiorum ama sanırım dogurmuşşturrr yada sancısı çok oldugundan gelemiodurrrr.iyi akşamlar hepinizeeeee:2::2::2::2:

Kızlar merhaba. Benim de reglim 11 Aralık. Bu aralar akıntım var ama yumurtlama akıntısı gibi deil. Hafif sıvıla karışık. Pek bi belirtim de yok sankim gebelik ya da adet üzerine! Bu neden olabilir. İlk gebeliğim düşük olmuştu ilk haftalarda. O zaman da akıntı oluodu böle. Ama belirtiler çoktu. Adet olcam derken gebemişim meğer! Adtetten önce de akıntı olu omu sizlerde. Sankim bende olmuodu da!!.. Testler negatifi gösterdi bu arada! Bİ DE VAJİNADA ıslaklık ve genişilik olur mu gebelikte. İlk haftalarda falan. Ben de o da var bu iyi bişi mi bilmiorum da. İlk gebeliğimde böle oldu. Düşük oldu sonra . Bununla ilgisi de yoktur di mi düşüğün vajinada ıslaklık ve genişlik hissetmek falan. Karışık oldu ama. Bildiniz tahmininiz varsa yazar mısınız.....

Selam kızlaaaaaaarrrrr

Ya ne güzel heberler var burda, çok sevindim bu güzel haberlere....

Yavyum ve Şero hamileymişsiniz çok sevindim yaa; hatta inanın kendim hamile kaldığım zaman ki gibi sevindim İnşallah kucağınıza aldığınız günleri de görürüz...
Şero kıs hem de ikiz olma olasılığı varmış. Hep bunu istiyordun zaten; Allah'ım gönlüne göre versin inşallah...

Su, Lale....
Ay ne güzel sizin de kızlarınız oluyormuş; ne güzel canlarım benim.
Ben Laleye kesin oğlu olacak diyordum ama bilememişim

canım hoşgeldinn..nasılsınn???
evet biz inşallah hamileyizz...
Rabbim tamaına erdirsin kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsun inşallahhh...
kuduruk diye diye ikizleri patlattı galiba..hadi inşallahhh..

Su, Lale....
Ay ne güzel sizin de kızlarınız oluyormuş; ne güzel canlarım benim.
Ben Laleye kesin oğlu olacak diyordum ama bilememişim

sadece senmi hayatımm.hepimiz erkek diyodukk.buda bize kapak olduu.bidaha tahminde bulunmayalım nitfennn...

Son düzenleme:

İyiym canım Allaha şükür, gün sayıyoruz işte. Evde pinekleyip duruyorum
Allahım inşallah kucağınıza almayı da nasip eder
Kıs hem de ne güzel aynı zamanlarda hamiş kaldınız.Peşpeşe doğurursunuz artık

Gamzelim canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına...
Hatta kürtaj sonrası yaşadıklarınıza ağladım bile
Üzülme diyemem , mümkün değil ama lütfen kendini de yıpratma olur mu?
Bu da senin sınavın hayatım....

Zehzel, Dilemma ve Sedef de doğum yapmış;tebrik ederim çok çok....
Ne güzel sağ salim kucaklarına almışlar, darısı bütün hamişlere inşallah

Merhaba kızlaarr :)

ben bugun hematolojideydım muayene oldum 7 kocaman tüp kan verdım

kaç kere ayılıp bayıldım ya hu kafam bi milyon oldu

şimdi iyiyim neysekı sonucları haftaya alıcaz sadece carsamba gunleri var cunku hmatoloji

öle işte siz napiyosunzu :)

şerom da hamışmış ohh :))

Selam kizlar nasilsiniz?biz iyiyiz bahar hala gelmedi bu gidisle gelmicek,12ay tasiycam onu.bu arada elifim degerlerin iyi katlanmis cok sevindim,ve serommm o kadar cok sevindimki anlatamam ikizlerimiz geliyo haa.allahim saglikli hamilelikler yasatsin ikinizede! Bugun ruyamda su, ipek ve selizi gordum;isin enteresan tarafi su ve ipegi hic gormedim ama uydurdum:) opuyorum sizi sekerler cok ozledim sizi,cok yogunum bu aralar ustelik kar yagdi burda ve biz esimle annemlerde mahsur kaldik,nete giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sabırsızlıkla bekliyoruz baharımızı..allah bir nefeste olmayı nasip eder inşallah

Selam canım nasılsın? Ege nasıl; her şey yolunda mı? Kocaman olmuştur ya o şimdi

Benim resmimi koymuşsun avatarına

selam canım net gıttı cıkmak durmunda kaldım ege ıyı nasıl olsun bıraz alerjı oldu kızarık cıldıoof dert tasa hıc bıtmıyo senınkı de maşallah buyumus kız..az kalmıs allahım saglıcakla tamamlatsın herkese

merhaba kizlar,
kiz idil sen dogurmadin mi hala gerci vaktin var dimi senin 40 haftayi gecmedin. yoksa gectin mi
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…