Selam kızlaaaaaaarrrrr
Ya ne güzel heberler var burda, çok sevindim bu güzel haberlere....
Yavyum ve Şero hamileymişsiniz çok sevindim yaa; hatta inanın kendim hamile kaldığım zaman ki gibi sevindimİnşallah kucağınıza aldığınız günleri de görürüz...
Şero kıs hem de ikiz olma olasılığı varmış. Hep bunu istiyordun zaten; Allah'ım gönlüne göre versin inşallah...
Su, Lale....
Ay ne güzel sizin de kızlarınız oluyormuş; ne güzel canlarım benim.
Ben Laleye kesin oğlu olacak diyordum ama bilememişim
canım hoşgeldinn..nasılsınn???
evet biz inşallah hamileyizz...
Rabbim tamaına erdirsin kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsun inşallahhh...
kuduruk diye diye ikizleri patlattı galiba..hadi inşallahhh..
sadece senmi hayatımm.hepimiz erkek diyodukk.buda bize kapak olduu.bidaha tahminde bulunmayalım nitfennn...
selamlar
Selam kizlar nasilsiniz?biz iyiyiz bahar hala gelmedi bu gidisle gelmicek,12ay tasiycam onu.Selam kizlar nasilsiniz?biz iyiyiz bahar hala gelmedi bu gidisle gelmicek,12ay tasiycam onu.Selam kizlar nasilsiniz?biz iyiyiz bahar hala gelmedi bu gidisle gelmicek,12ay tasiycam onu.Selam kizlar nasilsiniz?biz iyiyiz bahar hala gelmedi bu gidisle gelmicek,12ay tasiycam onu.bu arada elifim degerlerin iyi katlanmis cok sevindim,ve serommm o kadar cok sevindimki anlatamam ikizlerimiz geliyo haa.alolmayı nasip etsin inşallahlahim saglikli hamilelikler yasatsin ikinizede! Bugun ruyamda su, ipek ve selizi gordum;isin enteresan tarafi su ve ipegi hic gormedim ama uydurdum:) opuyorum sizi sekerler cok ozledim sizi,cok yogunum bu aralar ustelik kar yagdi burda ve biz esimle annemlerde mahsur kaldik,nete giremiyorum.
Selam canım nasılsın? Ege nasıl; her şey yolunda mı? Kocaman olmuştur ya o şimdi
Benim resmimi koymuşsun avatarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?