aaaaaaaaaaaaaa kım pekı bunu yazann
ayyyyyyyyyyy kim yazdı acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gizli bir hayranınmı var :82:
MGUNER die biri yazmış gökçem bende msj attım ne hatası die oda dünkü olay demiş bende ii bi msj yazıp yolladımmm insanlar bi acaip yaaa valla bi acaiplerrr yeni üye olmuş sadece bana bu msjı yazmak içinne kadar tanıyosa beni artık bilemem.ki ben kadserle yaşadıgım olaya tartışma bile demiorum yanlış anladı sadece eger içimden kötü bişe geçirerek söylemiş olsaydım paradies kaçırdın kızı dedigindee aaa kaçmamıştır gelir oo demezdim yani kaçarsa kaçsın derdimm.
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaann boşver yaaaaaaaaaaaaaa sallaaaaaa
salladımm zatiiiiayy oynayamıyomkii hasayım yaaa:2::2::2::2::2:
aman çoğalsınhee kız sormaaaa hayranlarım çogalıyo
yıldızım sen eşinle aynı yerdemisin yaa ne güsellll
oyyy oy grip mi olmuş bu fıstıksalladımm zatiiiiayy oynayamıyomkii hasayım yaaa:2::2::2::2::2:
olsun oynayalım yınedeeee hadeeeeeeeeeeeeeee çevırıyoruzzzzzzz oh ohhhhhhhhhhhhh
evet cnm yanlış anlaşılma olduuu sadeceeemguner die biri yazmış gökçem bende msj attım ne hatası die oda dünkü olay demiş bende ii bi msj yazıp yolladımmm insanlar bi acaip yaaa valla bi acaiplerrr yeni üye olmuş sadece bana bu msjı yazmak içinNe kadar tanıyosa beni artık bilemem.ki ben kadserle yaşadıgım olaya tartışma bile demiorum yanlış anladı sadece eger içimden kötü bişe geçirerek söylemiş olsaydım paradies kaçırdın kızı dedigindee aaa kaçmamıştır gelir oo demezdim yani kaçarsa kaçsın derdimm.
olsun oynayalım yınedeeee hadeeeeeeeeeeeeeee çevırıyoruzzzzzzz oh ohhhhhhhhhhhhh
yavru pıtırcıklarım ben kaçıorum azcucukkkk yatayımm yahuuu
opuyorum herkeslerııı damam
aman çoğalsın
evet canım aynı yerdeyiz öğle aralarıda görüşüyoruz
bu arada benimki aradı adamın günahını aldım ne pişirelim diyeoyyy oy grip mi olmuş bu fıstık uğraşmada saten salla gitsin:98::98:
çok cocukca bence eger oyle bısey varsa.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?