Kızlaaaaaaaaaarrrr 2351doktorcum ovulasyondan sonraki 13. güne göre bayağı yüksek, ikiz olabilir dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tansiyonunun çıkması da büyük ihtimalle hormonlardaki ani artıştan kaynaklanıyo dediayyyyyyy çok mutluyuuuuuuuuuuummmm
Su, Lale....
Ay ne güzel sizin de kızlarınız oluyormuş; ne güzel canlarım benim.
Ben Laleye kesin oğlu olacak diyordum ama bilememişim
Merhaba kızlaarr :)
ben bugun hematolojideydım muayene oldum 7 kocaman tüp kan verdım
kaç kere ayılıp bayıldım ya hu kafam bi milyon oldu
şimdi iyiyim neysekı sonucları haftaya alıcaz sadece carsamba gunleri var cunku hmatoloji
öle işte siz napiyosunzu :)
şerom da hamışmış ohh :))
Selam kizlar nasilsiniz?biz iyiyiz bahar hala gelmedi bu gidisle gelmicek,12ay tasiycam onu.bu arada elifim degerlerin iyi katlanmis cok sevindim,ve serommm o kadar cok sevindimki anlatamam ikizlerimiz geliyo haa.allahim saglikli hamilelikler yasatsin ikinizede! Bugun ruyamda su, ipek ve selizi gordum;isin enteresan tarafi su ve ipegi hic gormedim ama uydurdum:) opuyorum sizi sekerler cok ozledim sizi,cok yogunum bu aralar ustelik kar yagdi burda ve biz esimle annemlerde mahsur kaldik,nete giremiyorum.
kızlarrrr, ben geldimmm...güzel haberler varrrrkaçırmışım. şerocummmmmmm canım benim benim. ikiz olabilir demiş bide doktor yaaaaa....inanamıyorum gerçekten çok sevindimm...
bizimde evlilik yıldönümümüzdü bugün, sabahtan beri dışadaydım...
ay nasıl sewindim yaaaa...
Kızlaaaaaaaaaarrrr 2351doktorcum ovulasyondan sonraki 13. güne göre bayağı yüksek, ikiz olabilir dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tansiyonunun çıkması da büyük ihtimalle hormonlardaki ani artıştan kaynaklanıyo dediayyyyyyy çok mutluyuuuuuuuuuuummmm
Hojgördüm kk kızları ile ikeada ögle yemegi veren güzellllhoşgeldinnnnnn
belle naber canımmmm başladımı tekmelerr
slm canım yok daha hıssetmıyorum canım malesef:44: sen nasılsın kızcen nasıl bakem
hastaydım kuşum çok şükür düzeldim bgn biraz sonrada hsta modundan çıkişm die kocam ve arkadaslarım sinemaya götürdü öle gezdim geldim
kızıımda çok şükür iyi maşAllah yarın kontrolumuz var görecem heyecan başladı yine bendee[/Q
aman dıkkat edın kendınıze oyy sınemayada goturmus kızı :) ayy gor gor cok heyecanlı oluyor dımı bebıslerımızı gormekk
ben çıkıyorum kızlar kocam tavlada yenilmeye doymamaış uyumadan bi kez yenimde rahatlasın günde 1 defa yenilmesi lazım rahat uyuyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?