Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlaar :)

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayatımmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bdenemmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın gökçecimmmm :))) hamdolsun iiyiyim şimdi kalktım sen naıslsın :)) özel msjlarını aldım eklıcem sımdı :)))

Günaydın kızlaar :)

Günaydın gökçecimmmm :))) hamdolsun iiyiyim şimdi kalktım sen naıslsın :)) özel msjlarını aldım eklıcem sımdı :)))

ben dun çok uzuldumm gece boyncaa senınle uğraştımm ruyamdaaa meloş a dun sormuştum ayşe nasıl dıyee .. hemotolojıdee vs dr yok şöle olabılırsın yok bole oılabılırsın demişı duyuncaaa çok korktummmm.. sana dua ettımm eşime de soledımmm uzulduğumu gordu o da dua ettııı ..allahım tum hastalara şifalık versınnn yaaa...

ama sen ıyısın maşallahhhh .... herkeslerı çok sevıorum ben buradaaaaaaaaa dıkkat et kendıneee

HADİİİ PAMUK ELLER CEBEEEE

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|52,60|47,40|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|25,75|74,25|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|21,80|78,20|
6|Ay_she|33.30|66.70|
7|Su06|17,00|83,00|
8|Gamzelikiz|13,75|86,25|
9|Pembedana|16,00|84,00|
10|Melojj|5,00|95,00|
11|Gökçegökçe|43,30|56,70|
12|İdilcan|24,41 E|75,59 E|
13|elmi|15 E|85 E|
14|Topukluayakkabı|15,25|84,75|
15|Seliz|13,00|87,00|

**kırmızı renkli olanlar bu hafta hiç bildirim yapmadı bana kızlaarr

ayşe benide eklesene listeye 7 lira atıyorum
günaydın sevgi pıtırcıkları :79::79::79::79::79:

:82::82:
ayşecimmm hoşgeldin canım nasılsınnnnnn

Hobulduk canım iyiyim sen naıslsın :)))

canım benım yaa rüyan hayra cıksın ınsallah ne gördün nası gördün :)

Allah razı olsun canım senden de eşinden de her ihtimal olabilir tabii ben bişey çıkacagını sanmıyorum
yada varsa da çıksın da iyileşeyim dimi ama :))) hersey inanlar için sonucları haftaya alıcaz
sonra doktor genel bi inceleme yapıp sonuca varıcaz ama vücut muayenemde bişey çıkmadı
şimdi tahlılleri bekliyoruz :)

4.5 +4.5= 9 ekledın dımı şekercımmmmmmmmmmmm

ayşe kısss geçen söylediğim 6.5 liraaayı ekledinmi sen?? rakam değişmemiş gibi yoksa ben hatırlamıyommuuu kumbamra kapalı açıp sayamıyommdaa:)):)

ınan hatrlamıyorumm ama hep aklımda sen vardınnn ..ayşe naptı ne ettıı allahım daha 22 yaşında vs dıyıp duruyodumm yanııı hayrolsun bıdenemmmmm
ben de ınanıyorumm ALLAHIN ıznıyleee hıçbır şeycık çıkmayacakk sapasağlamsın sennnnn

4.5 +4.5= 9 ekledın dımı şekercımmmmmmmmmmmm

ekledım canımm :))))

:))) inşallah canım inşallahh :))

ayşe kısss geçen söylediğim 6.5 liraaayı ekledinmi sen?? rakam değişmemiş gibi yoksa ben hatırlamıyommuuu kumbamra kapalı açıp sayamıyommdaa:)):)

ne zman sölemsıtın kız takıp etsene auu kaç kısıyı takıp edıom ben olmaskı ama böle ben ekledım gibi hatırlıom senın
dediğini ama tarıh sölersen bi kontrol edeım

banada 4 lira eklermisin ablacııııımmmmm

ne zman sölemsıtın kız takıp etsene auu kaç kısıyı takıp edıom ben olmaskı ama böle ben ekledım gibi hatırlıom senın
dediğini ama tarıh sölersen bi kontrol edeım

canm hatırlarsan face te yazmıştım burdan değilll neyseemm olsunn yaaa boşverrrr bugunlük 2 lira ekle sennn fazla çıkarsaaa çıkar sonraaa işime gelir:):):))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
şerommm tebrik ederim canımmm..
ama hala beni geçemedinnn çabuk bi daha çalış üçüz yap içindekileri
ayşecim geçmiş olsun bitanem..inşallah kötü bişey çıkmayacak sonuçlarında da..
ayşem canım benim paracıklarımı 40,25 tl olarak değiştirirmisin şekerim

canm hatırlarsan face te yazmıştım burdan değilll neyseemm olsunn yaaa boşverrrr bugunlük 2 lira ekle sennn fazla çıkarsaaa çıkar sonraaa işime gelir:):):))

tama canım ekleım yok ben tablo değişimine bakıcaktım hanı hangı gun değişim olmuş diye neyse olsun
ama ben o msndekını ekledım diye hatırlıyorum onu da diyim :)))

günaydın canımm :)))
inşallah çıkmıcak ama arstrılmasında fayda var tabi :)
tamam canım ekleidm listeme hepsını en son eklıcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…