Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tekrardan günaydın canlar çok yoğğun işler uğreyamıyorum
ayşecim hoş geldin kaç gündür yoktun iyisindir inş. geçmişi okuyamadım kusura bakma

tekrardan günaydın canlar çok yoğğun işler uğreyamıyorum
ayşecim hoş geldin kaç gündür yoktun iyisindir inş. geçmişi okuyamadım kusura bakma

günaydın canım ya pc mız bı bozuluyo bi yapılıyo gne gıttı servise şimdi idarten bi pc
vermısler onla takılıyorum :) iştende cıktım evdeyım :) dün hastandeydım bi kamyon kan verdım
napcakalr bakalım

ablaaaaaaaaaaa face de neden ç.dışısınnnn ???????????

geçmiş olsun canım ameliyat tarihin ne zaman canım
26. haftamıza girmişizzzzz
kocaman olduk artık bizzz
amanda amanyerim ben onlayı

kepeleklerim MİZ deldiiiiiiiiiiiiiiiiiKKKKKK
çidoş msn'de sorun var bi açılıp bi kapanıyo hayatım, msj.ını okuyamadan gitti yine kusura bakma cicim, çok teşekkür ederim tatlım öptük seni mucu mucuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
ayyyy allahıımm içimde sebebpsiz bi sevinçç varr böyle durumlar bana pek yaramaz ama hadi bakalımmm :26:

canım nasıl domateslı tereyağlı makarna çekıorduuu
yaptımmm ve yıyorumm ojhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hoşş deeeediiiniiizzzz
oynaşık şero ve yavru(ları)su

canım nasıl domateslı tereyağlı makarna çekıorduuu
yaptımmm ve yıyorumm ojhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aafiiiyeett bal şeker olsunnnn yaa bende ne yesemmm bilemiyorummmm öğleneee bezelye pilav var ama bilemicemmm

aafiiiyeett bal şeker olsunnnn yaa bende ne yesemmm bilemiyorummmm öğleneee bezelye pilav var ama bilemicemmm

saol bebişimmmm ya ben bezelye nohut kuru fasulye falan yıyemıorumm aşırı gaz yapıorr hele hamılelıktee hıç yıyemıorumm daha fena oluyorummm :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…