gökçe treyaglı domateslı makarnayı nası yapiosn bı annat bakımmm
Zehzelde doğum yapmış;tebrik ederim çok çok....
Ne güzel sağ salim kucaklarına almışlar, darısı bütün hamişlere inşallah
Kızlar dersteyim, konu anlatıyodum söyleyemedim, bu sabah uyandığımızda yine tansiyonum fırlamıştı kociş illa doktora gidelim diye tutturdu, gittik ve bebişlerimizi gördük ayyyyyyyy çok heyecanlandım kalbim küt küt attıı yaaaaaaaaaaaay minnak minnak iki tane kese gördük biri biraz daha küçüktü, ben de dedim ki 6 gün arayla döllendi bunlar ben bi 10. gün bi de 16. gün yumurtladım dedim sen ne çok şey biliyosun öyle dedi doktorcum bu kadar uzun aralıkla iki farklı yumurtanın döllenmesi çok nadir görülen bi olay nerdeyse imkansız gibi bişey ama keselerin büyüklüklerinin farklı olması beni de düşündürdü açıkçası dedi en azından ikiz olduklarını tescilledik çok mutluyum çok ama tansiyon hala büyük tehlike bizim için, onun için bi ilaç bi de diyet listesi verdi, şu an için düştü rahatım ama inşallah bidaha tansiyon sıkıntım olmaz, çıkınca çok korkuyorum yaaa :18:
gözün aydın canım çok sevindimdarısı başımızaKızlar dersteyim, konu anlatıyodum söyleyemedim, bu sabah uyandığımızda yine tansiyonum fırlamıştı kociş illa doktora gidelim diye tutturdu, gittik ve bebişlerimizi gördük ayyyyyyyy çok heyecanlandım kalbim küt küt attıı yaaaaaaaaaaaay minnak minnak iki tane kese gördük biri biraz daha küçüktü, ben de dedim ki 6 gün arayla döllendi bunlar ben bi 10. gün bi de 16. gün yumurtladım dedim sen ne çok şey biliyosun öyle dedi doktorcum bu kadar uzun aralıkla iki farklı yumurtanın döllenmesi çok nadir görülen bi olay nerdeyse imkansız gibi bişey ama keselerin büyüklüklerinin farklı olması beni de düşündürdü açıkçası dedi en azından ikiz olduklarını tescilledik çok mutluyum çok ama tansiyon hala büyük tehlike bizim için, onun için bi ilaç bi de diyet listesi verdi, şu an için düştü rahatım ama inşallah bidaha tansiyon sıkıntım olmaz, çıkınca çok korkuyorum yaaa :18:
tweetyyyyyyyyy kuşum özel mesajını şimdi gördüm, paradise da sormuştu topikte cevap veriyim dedim, hayatım ben 3 aydır tedaviyi bırakmıştım ilaç falan hiçbişey almadım bu ay da, sadece kocişin sperm hareketliliği problemi için l-arginine diye bi bitkisel ilaç almıştık 2 aydır onu kullanıyodu kociş, 3 ay kullandığında sperm parametrelerinin çok düzeldiğini duymuştuk onu deniyoduk, sanırım ilaç 2 ayda işe yaradı valla ben ondan diye düşünüyorum hayatımEşinde problem olanlara bu ilacı şiddetle tavsiye ediyorum, hatta günde 400 lük evikap e vitamini ile birlikte almıştı benim kociş işe yaradığını düşünüyorum ben, allah nasip eder de gebeliğim devam ederse bile 3. Ayını tamamladığında yine de kocişe bi test yaptırıcam çünkü çok merak ediyorum gerçekten işe yarayıp yaramadığını
ay maşaallahSağolun kızlarben şimdi çıkiyim yine gelirim bilgisayar başında fazla kalmam yasak öptük sizi mucu mucuuuuuuuuuuuuuuuu
Sağolun kızlarben şimdi çıkiyim yine gelirim bilgisayar başında fazla kalmam yasak öptük sizi mucu mucuuuuuuuuuuuuuuuu
ay maşaallahmaşaallah hadi darısı başımıza bakalım
sen bu ay preseed de kulladın heral ben yanlış şeyetmiyorsam
Kızlar dersteyim, konu anlatıyodum söyleyemedim, bu sabah uyandığımızda yine tansiyonum fırlamıştı kociş illa doktora gidelim diye tutturdu, gittik ve bebişlerimizi gördük ayyyyyyyy çok heyecanlandım kalbim küt küt attıı yaaaaaaaaaaaay minnak minnak iki tane kese gördük biri biraz daha küçüktü, ben de dedim ki 6 gün arayla döllendi bunlar ben bi 10. gün bi de 16. gün yumurtladım dedim sen ne çok şey biliyosun öyle dedi doktorcum bu kadar uzun aralıkla iki farklı yumurtanın döllenmesi çok nadir görülen bi olay nerdeyse imkansız gibi bişey ama keselerin büyüklüklerinin farklı olması beni de düşündürdü açıkçası dedi en azından ikiz olduklarını tescilledik çok mutluyum çok ama tansiyon hala büyük tehlike bizim için, onun için bi ilaç bi de diyet listesi verdi, şu an için düştü rahatım ama inşallah bidaha tansiyon sıkıntım olmaz, çıkınca çok korkuyorum yaaa :18:
şerocum tşk.ler cevaplamışsın demekki tedaviyi bıraktın bebişler geldiiiiiiiçok sevindim canım bu ay nasıl bir ilişki takvimi uyguladınız onuda de bakim darısı başımıza artık
canım çook sevindimm.Allah devamınıda nasip etsin inşallahhh...
ayy şaka maka ikizler geliyooo..süpeeerrrrr....
sen naptın kadser..sorun yok demı kocişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?