Selam kızlar..25+2 günlük hamileyimsize sormak istediğim şimdiye kadar 8 kg aldım bunun5 kg son 1,5 ayda almışım dün doktorda idim normel dedi ama şimdiden 8 kg ise sonra ne olurum bilmiyorum bebeğin su kesesinde su miktarı arttığı için bu ay bu kadar alman normal dedi düzene girer yine dedi..? Ve bir de çözülemeyen kabızlık sorunum var kuru kayısı vs. fayda etmiyor :84:
çok şükür canım çifte kumrular gibiyizogün baya duygusal bi günümdeydim koçişte biraz üstüme gelince düzeldi elhamdülillah
seninle doğru düzgün tanışmadık heralde kadriye ben 22 yaşında kuaförüm aynı zamandada ün. sosyoloji okuyorum :82:
genel olarak hedefim bebiş yapmak
çok şükür canım çifte kumrular gibiyizogün baya duygusal bi günümdeydim koçişte biraz üstüme gelince düzeldi elhamdülillah
seninle doğru düzgün tanışmadık heralde kadriye ben 22 yaşında kuaförüm aynı zamandada ün. sosyoloji okuyorum :82:
genel olarak hedefim bebiş yapmak
ben Ipek,topic in ilk katılımcılarındanım,berenden sonra ablanızım sizin:) tabi abla demeyin bana asla.80 liyim 30 yasında oluyorum galiba.muhendisim ben de.ve dunya tatlısı bı kızım var başak adı 7 aylık olacak 10 unda.
bu arada erkeklerı anlamak ıcın hıc ugrasma,asırlardır herkes anlamaya calısıyo ama nafile.nabzına gore serbetı bascan geccen.bazen sabır sevıyemız cok zorlanıyo ama he canım de gec.yoksa olmuyor yanı.
hem de cok normal hatta az bıle.cok az kısı bu kadar kıloda kalabılıyor.ben sadece ılk ıkı ay 4 kılo almıstım.sonrakı ayları zaten saymıyorum.o halımle dr dıyet vermıstı.toplamda 20 kılo aldım.aldırma canım.bebek saglıklı olsun da gıder o bı sekılde
Kızlar dersteyim, konu anlatıyodum söyleyemedim, bu sabah uyandığımızda yine tansiyonum fırlamıştı kociş illa doktora gidelim diye tutturdu, gittik ve bebişlerimizi gördük ayyyyyyyy çok heyecanlandım kalbim küt küt attıı yaaaaaaaaaaaay minnak minnak iki tane kese gördük biri biraz daha küçüktü, ben de dedim ki 6 gün arayla döllendi bunlar ben bi 10. gün bi de 16. gün yumurtladım dedim sen ne çok şey biliyosun öyle dedi doktorcum bu kadar uzun aralıkla iki farklı yumurtanın döllenmesi çok nadir görülen bi olay nerdeyse imkansız gibi bişey ama keselerin büyüklüklerinin farklı olması beni de düşündürdü açıkçası dedi en azından ikiz olduklarını tescilledik çok mutluyum çok ama tansiyon hala büyük tehlike bizim için, onun için bi ilaç bi de diyet listesi verdi, şu an için düştü rahatım ama inşallah bidaha tansiyon sıkıntım olmaz, çıkınca çok korkuyorum yaaa :18:
ben daha 1 sene önce çikolata kistinden amelyat oldum bu yüzden çok kilo almamam gerekiyor yoksa doğumda sıkıntı olabilir die korkuyorum(( ve son aylarım daha zor geçer die korkuyorum (((
kistin kiloyla tam bağlantısını bilmiyorum tabi.elbette çok da almamak lazım.dikkatli ve besin değeri yüksek beslenmek lazım ama en nihayetinde özel bir donem geciyor,cok da kilo takıntılı olmamak lazım.yalnız son aylar acaip şişkinlik oluyor sen ona dikkat et asıl,ve soda içiyorsan çok içme.bana yasak getirmişti doktor.asıl şişkinlik zorlar seni.
senin neden tickerin yok halaaa.bulantın vs baslamadı mı?
Kızlar dersteyim, konu anlatıyodum söyleyemedim, bu sabah uyandığımızda yine tansiyonum fırlamıştı kociş illa doktora gidelim diye tutturdu, gittik ve bebişlerimizi gördük ayyyyyyyy çok heyecanlandım kalbim küt küt attıı yaaaaaaaaaaaay minnak minnak iki tane kese gördük biri biraz daha küçüktü, ben de dedim ki 6 gün arayla döllendi bunlar ben bi 10. gün bi de 16. gün yumurtladım dedim sen ne çok şey biliyosun öyle dedi doktorcum bu kadar uzun aralıkla iki farklı yumurtanın döllenmesi çok nadir görülen bi olay nerdeyse imkansız gibi bişey ama keselerin büyüklüklerinin farklı olması beni de düşündürdü açıkçası dedi en azından ikiz olduklarını tescilledik çok mutluyum çok ama tansiyon hala büyük tehlike bizim için, onun için bi ilaç bi de diyet listesi verdi, şu an için düştü rahatım ama inşallah bidaha tansiyon sıkıntım olmaz, çıkınca çok korkuyorum yaaa :18:
Melooooooooooooooooojjj ablana söyle bana ikiz tickere yapsın taam mııııııııııııııkendim de yaparım ama Ayşenin uğur getireceğine inanıyorum o yapana kadar kendim yapmicam
hayatım ben kalp atışlarını duyduktan sonra yaptırcam tıckerımı..Ayşeme yaptırcam inşallahhh...
şerocum tşk.ler cevaplamışsın demekki tedaviyi bıraktın bebişler geldiiiiiiiçok sevindim canım bu ay nasıl bir ilişki takvimi uyguladınız onuda de bakim darısı başımıza artık
ay maşaallahmaşaallah hadi darısı başımıza bakalım
sen bu ay preseed de kulladın heral ben yanlış şeyetmiyorsam
sen şeroya yetişsemezsin şekerim.o hiç durmadan bum bumm
şerooo bak ana kraliçen burda birazdan cıkcam yemege o yuzden hızlı yazıyom.napıyo senınkıler gobişte kız.
hayatım ben kalp atışlarını duyduktan sonra yaptırcam tıckerımı..Ayşeme yaptırcam inşallahhh...
Canım ya inanmıyırum diye diye ıkız yaptın bebekleri keseleride gördün yaa aa olaya bak
sağlıkla gelsınler ınsallahh yaa inşalaahhhhh
tamam canım son adet tarıhın neydı senın yaz bakıym :) ıkız tıckerı yapım sana :)))
İnşallahhh canım ınsallah :))))
ay ben de mi öyle yapsam kine :26: Hemen de havaya girdim keseleri görünce yaaa
16 Kasım son adet tarihi, 25 kasım ovulasyon tarihi, ovulasyon sonrası 14. gün bugün maşallah bebelerime ne çabuk büyüyüp gösterdiler kendilerini yaayirim ben onlarııııııııııııııı
keseleri bu kadar erken görebildiğinie göre onlar baya kararlı..geliyolarr.havaya girebilirsin yani datlımmm..
bu arada eşin inanmıştır heralde artıkk...naptı sabah keseleri görüncee...
işte burda tıckeerr http://lbdf.lilypie.com/qv77p2.png begenırsın ınsallah canım
biz geldık şekerlı kaymaklııı donduymalarımmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?