Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hem de cok normal hatta az bıle.cok az kısı bu kadar kıloda kalabılıyor.ben sadece ılk ıkı ay 4 kılo almıstım.sonrakı ayları zaten saymıyorum.o halımle dr dıyet vermıstı.toplamda 20 kılo aldım.aldırma canım.bebek saglıklı olsun da gıder o bı sekılde

ben Ipek,topic in ilk katılımcılarındanım,berenden sonra ablanızım sizin:) tabi abla demeyin bana asla.80 liyim 30 yasında oluyorum galiba.muhendisim ben de.ve dunya tatlısı bı kızım var başak adı 7 aylık olacak 10 unda.

bu arada erkeklerı anlamak ıcın hıc ugrasma,asırlardır herkes anlamaya calısıyo ama nafile.nabzına gore serbetı bascan geccen.bazen sabır sevıyemız cok zorlanıyo ama he canım de gec.yoksa olmuyor yanı.

şerooo bak ana kraliçen burda birazdan cıkcam yemege o yuzden hızlı yazıyom.napıyo senınkıler gobişte kız.

ayy allah bağışlasın ne güzel eşimde kızı olsun ister hep nasip
neyse mutfak kalk gidelim diyor gideyimde işlerimi bitireyim genel bi temizlik yapıyorumda bugün yolrudum yaaaa

bu arada erkeklerı anlamak ıcın hıc ugrasma,asırlardır herkes anlamaya calısıyo ama nafile.nabzına gore serbetı bascan geccen.bazen sabır sevıyemız cok zorlanıyo ama he canım de gec.yoksa olmuyor yanı.

öğreniyos işte sanırım olgunlaşıyorum

ya her yerı benım yazım doldurmus napıyo bu mıllet ya...

ben daha 1 sene önce çikolata kistinden amelyat oldum bu yüzden çok kilo almamam gerekiyor yoksa doğumda sıkıntı olabilir die korkuyorum (( ve son aylarım daha zor geçer die korkuyorum (((

slm kizlar...
canimm tebrik ederim senin adina cok sevindim hamile olmana.Ayy ikizmislr birde masallah masallah
Allah tamamina erdirsin canmmm..

ben daha 1 sene önce çikolata kistinden amelyat oldum bu yüzden çok kilo almamam gerekiyor yoksa doğumda sıkıntı olabilir die korkuyorum (( ve son aylarım daha zor geçer die korkuyorum (((

kistin kiloyla tam bağlantısını bilmiyorum tabi.elbette çok da almamak lazım.dikkatli ve besin değeri yüksek beslenmek lazım ama en nihayetinde özel bir donem geciyor,cok da kilo takıntılı olmamak lazım.yalnız son aylar acaip şişkinlik oluyor sen ona dikkat et asıl,ve soda içiyorsan çok içme.bana yasak getirmişti doktor.asıl şişkinlik zorlar seni.

Bebek son aylarda aşağı iniyor ve amelyat yerime baskı yapacak çok yeni olduğu için doktor hamileler 1 çekiyor ise sen 3 çekeceksin kasık ağrılarını dedi..2, VE 3, Aylarda da yukarı çıkarken çok zorlamıştı beni ki o zaman küçücükdü oğlusum oyy Rabbim niş. kolaylık verir..Soda çok içemiyorum zaten =)))

Canım ya inanmıyırum diye diye ıkız yaptın bebekleri keseleride gördün yaa aa olaya bak
sağlıkla gelsınler ınsallahh yaa inşalaahhhhh

Melooooooooooooooooojjj ablana söyle bana ikiz tickere yapsın taam mıııııııııııııı kendim de yaparım ama Ayşenin uğur getireceğine inanıyorum o yapana kadar kendim yapmicam

tamam canım son adet tarıhın neydı senın yaz bakıym :) ıkız tıckerı yapım sana :)))

hayatım ben kalp atışlarını duyduktan sonra yaptırcam tıckerımı..Ayşeme yaptırcam inşallahhh...

İnşallahhh canım ınsallah :))))

şerocum tşk.ler cevaplamışsın demekki tedaviyi bıraktın bebişler geldiiiiiii çok sevindim canım bu ay nasıl bir ilişki takvimi uyguladınız onuda de bakim darısı başımıza artık

Valla hayatım biz 10. gün başladık, 17. güne kadar her gün şeettik işte :78: ama ovulasyon testlerini bi 10. gün yaptım bi de 16. gün yaptım, ikisinde de pozitif çıkınca preseed kullandık bu 2 günde, diğerlerinde preseedsiz bum bum

ay maşaallah maşaallah hadi darısı başımıza bakalım
sen bu ay preseed de kulladın heral ben yanlış şeyetmiyorsam

Evet canım 10. ve 16. günler onu söylemeyi unutmuşum

sen şeroya yetişsemezsin şekerim.o hiç durmadan bum bumm

şerooo bak ana kraliçen burda birazdan cıkcam yemege o yuzden hızlı yazıyom.napıyo senınkıler gobişte kız.

Valla bilmiyom ki ne bulantı var ne sancı ne bişey, sanki hiç yoklar gibi tuhaf bişey ama çok sık acıkıyorum, her saat başı midem kazınıyo resmen

hayatım ben kalp atışlarını duyduktan sonra yaptırcam tıckerımı..Ayşeme yaptırcam inşallahhh...

Ay ben de mi öyle yapsam kine :26: hemen de havaya girdim keseleri görünce yaaa

16 Kasım son adet tarihi, 25 kasım ovulasyon tarihi, ovulasyon sonrası 14. gün bugün maşallah bebelerime ne çabuk büyüyüp gösterdiler kendilerini yaa yirim ben onlarııııııııııııııı

ay ben de mi öyle yapsam kine :26: Hemen de havaya girdim keseleri görünce yaaa

keseleri bu kadar erken görebildiğinie göre onlar baya kararlı..geliyolarr.havaya girebilirsin yani datlımmm..

bu arada eşin inanmıştır heralde artıkk...naptı sabah keseleri görüncee...

Son düzenleme:
keseleri bu kadar erken görebildiğinie göre onlar baya kararlı..geliyolarr.havaya girebilirsin yani datlımmm..

bu arada eşin inanmıştır heralde artıkk...naptı sabah keseleri görüncee...

Benim öküzüm umutsuz vaka hayatım, çok ufak olan keseden ümidi kesti bikere gelişmicek galiba bu dedi görür görmez, hemen gözden çıkardı onu manyak yaa canımı sıktı sabah sabah, dün akşam hamilelikte yüksek tansiyonla ilgili araştırma yapmış benden habersiz, preeklempsiyle ilgili falan bişeyler okumuş daha da içini karartmış, nolucak sonumuz bilmiyorum, o kendini kaptırmak istemiyo, korkudan sevincini bile yaşamak istemiyo, ben de kendimi kaptırmicam dedikçe hepten olayın içinde buluyorum kendimi, heyecanlanıyorum offffffffffffffff

işte burda tıckeerr http://lbdf.lilypie.com/qv77p2.png begenırsın ınsallah canım

Beyenmek ne kelime bayıldııııııııııııııııııııııımmmmm öptük seni teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…