hayır canım ya ilk defa gördüm böyle bişey normalda adet önceside lekelenmem olmaz benim direk adetim gelir bilmiyorum yaaa çok karışığım uyumak ve pazartesi günü uyanmak istiyorum bu heyacan bekleyiş öldürcek beni
yaaaa benim bu sivilcem nolcekbilmiyorumkismile
hamile arkadaşlar sizde adet öncesi çıkan sivilceden çıkmışmıydı genede:sinifsinif:
hayır canım ya ilk defa gördüm böyle bişey normalda adet önceside lekelenmem olmaz benim direk adetim gelir bilmiyorum yaaa çok karışığım uyumak ve pazartesi günü uyanmak istiyorum bu heyacan bekleyiş öldürcek beni
o zaman kesin yerleşme lekesidir canım ya :)) tabi hemen ümitlendirmeyelim seni sonra üzülüyoruz( canım benim işallahhh gelmiştir meleğinnn :Saruboceq:
canım yaaa yaşadığın şeyi okudum geçmiş olsun ama bak bebeğin yine gelmiş sana ihmal etme hemen bi kan testi yaptır varsa çıkar zaten
Canımcım benim de yerleşme günümde senin gibi pembe akıntım olmuştu ve o ay hamiştim, inşallah sen de hamiş olacaksın ayyyyyyyyyyyyyyyyy zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Hoşbulduk :) Evet silikti ve 1-2 saat sonra baktığımda tam çizgi belliydi
30 dakşkadan sonrası yanlış olabilir diyo testte ama daha öncekilerde
sonradanda kırmızılaşmamıştı bilmiyorum halada hastalanmadım
büyük ihtimal hamileyim gibi bu hafta hamilelik belirtileri başladı bu akşam yada
yarın akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah reglim 5 gün gecikti :)
eğer hamileysem bu ikinci olucak ilkinden çok erken ayrılmak zorunda kaldım
çok zordu...herlşeyin hayırlısı...
kayın pederin için üzüldüm inşallah ameliyattan sonra daha sğalıklı olur
ebruli adete 4-5 gün var senin dimi
öyleyse yerleşme kanamadı olabilir canım
inşallah öyledir inşallahhh
ktg seninde belirtin baya var.. senide bi topikten hatırlıyorum sanırım dış gebelik yüzünden tüpün alınmıştı dr.lar yüzündendi hatta.. bu bazı dr.lar varya gebertesim geliyo benimde bebeğim dr.un umursamazlığından düştü
kuşum kesin hamilesin :teytey::teytey:
çok sevindim
ilkini biliyorum okumuştum çok üzüldüm ama illa aynı şeyolacak diye bi kaide yok biliyosun bunu bende biliyorum ama düşükten sonra tekrar hamile kalırsam korkuyla yaşıcam herhalde allah bi daha yaşatmasın güzelim sağlıkla gelsin bebeğin..:lepi:
saol canım güzel dileklerin için:1hug:
bana da yerleşme kanaması gibi geliyo. 1 kere geldi gerisi gelmediyle büyük ihtimalle öyle.
Teşekkür ederim gerçekten çok zor atlattım.Allah kimseye yaşatmasın
Varlığını hemen anlayamımıştım ama yokluğu
o kadar çabuk belli oluyor ki.Şu an bazı endişelerim var korkuyorum gene bişey olcak diye
ayrıca çalışıyorum ve bir süre daha çalışmam gerekicek çalışan anne olmak naısldır.
bilmiyorum halledebilir miyim diye endişeleniyorum ama tevekkülden başka çarede yok
Rabbim en hayırlısını versin ilk hamileliğimde hiç uğraşmadan sürpriz olmuştu
hemde korunmamıza rağmen buna şükretmem gerek belkide.Şükürler olsun
Bu akşam yaptırıcam testi ama annemlere gidebilirz orada yakında hastane yok ondan
yarıa kalabilir. :) Aslında emin gibiyim sabah bulantısı başladımı hamilesindir bence
2 gündür sabahları midem bulanıyor :)
şenaycım allah razı olsun canım çok saol
asrewya bi sürü çıktı bi tanesi büyük diğerleri minik minik hemde afedersin irinli hepsini sıktım:roflol:
offf inşallah adetle ilgisi yoktur sivilcelerimin :çok üzgünüm:
inşallah canım yaaaa Allah hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:
kızlar meraba.topiğe girmeyeli iki üç ay oldu.bebiş yapmaya karar verenler arasına benide alın.bu ay çalışmalara başladık..16-17 ocak beklenen adet tarihim..hadi bakalım...inşllaaaaaaahhh...:Saruboceq:
eee varmı hamişler...
biriniz bilgilendirebilirmi beni....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?