Ay kızlar bana da bu bi hafta geçmek bilmez artık yaa eyvahedigeldismile yarın kontrole gidicem hormon testine ama beta hcg baktırmicam, hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum çünkü bilmiyorumkismile benim için de dua edin nolur :Saruboceq: hiç bu kadar heyecanlanmamıştım eyvahedigeldismile (laf aramızda hiç bu kadar çalışmamıştım da zaten :kedi: ) :roflol: :roflol: :roflol:
aaa bana kimsecikler cevap yazmadı....senağlama
eskiden böyle değildi azizim...gruplaşmamı var ne....:dilcikar:
aaa bana kimsecikler cevap yazmadı....senağlama
eskiden böyle değildi azizim...gruplaşmamı var ne....:dilcikar:
twetty geç gördüm canım çok teşekkürler geçmiş olsun dileğin için...
asrewya bak ağlıcam he.. ay sivilcem çıktığı için ilk kez umutlancam ya :))))
sivilceyle ilgisi yok ozaman ya ay çook sevindim çookkkk
tatlım ne belirtilerin var anlatırmısın?
evet canım baktırma bende yaptırmıyorum bak test sonra düşük falan çıkar kafam iyice karışmasın önce günümü beklicem 3 gün geçsin sonra idrar testi yapıcam ondan sonra kan
öncelikle 5 gün geciktim...
gecikmeden önceki belirtim deli gibi uyumaktı yani uyuma düzenim çok düzgünken
birden her yerde uyyakalır oldum hatta eşimin nöbette kaldığı bi gece uyya kalmışım
ders çalışırken ve kapı telefon seslerini duymadığım için apartman ayağa kalkmış tüm
tanıdıkların haberi olmuş ayşe ordamı diye aramış biizmki fln başıma bişey mi geldi
diye telaşlanmışlar sağolsunlar :) işte o zaman eşimde dedi sen uyumaya başladığına
göre bebiş mi geliyo diye.....sonra son iki gündür çok yoğun şekilde sabah bulantım var
19 aralık yumurtalam günümdü..25 aralıkta kahverengi leke gördüm
gecen hamleliğimde göğüsleim çok acımıstı şu an hiçbişey hissetmıyorum göğüslerde
bacaklarımdaki damarlar belirginleşti...sürekli gaz var :kedi: hoş o adette de oluyo ama
adet gecikince de devam etti benimki ediyorda maalesef....ve 2 gündür çok acıkıyorum
bana sorsanız en büyük iki belirti her hamilelikte 1.sabah bulantısı 2.çok uyku bence
tabi ben hala hamile olmayadabilirim diyorum boshayallersmile
canım yaaa inşallah bebeğin seninledir de acını hafifletir bize mutlaka haber ver olsanda olmasanda
ay_she canım benim lütfen kendini kasma aynısı olmıcak inanıyorum ben..
ben 2yaşındaydı oğlum işe başlamıştım. inan bak daha planlı proglamlı oluyo insan
evde rahat davranıyosun ama çalışırken illa yapılacak o. o yüzden çalışan anne daha disiplinli planlı ve programlı olur
kahverengi lekelenmenin üstüne kaç gün geçti ?
hoşbulduk canımbenim..a.s.Yok kız aşkolsun valla ben görmedim yazdığını, zaten okulda nette sorun var bi giriyorum bi giremiyorum, attığım mesajlar gitmiyo falan deliriyorum kötükedihüso
hoşgeldin tatlım :1hug:
25 aralıkta gördüm kahverengi lekeyi bugün itibariye 11 gü geçti
25 aralıkta gördüm kahverengi lekeyi bugün itibariye 11 gü geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?