haber veririm canım tabii ki :)
İnşallah öyle olur annem hemen iş yerimin yanınd oturuyo ben bakarım merak etme
diyo ama genede ne bileyim işte :) ev borcuna daha yeni girdik
valla yarın yapcaz tapu işlemlerini inşallah .....eğer bebeiş varsa bize gene sürpriz olcak
planda yoktu hiç ama hayırlısı işte onun için çalışmam lazım..
Suuuuuuuuuuuuuuu smartın yokluğunda sen mi yeniliyon kız listeyi CADIARZU çok iyi olmuş bu valla, smart uzun süre giremediğinde liste de çok geride kalıyodu yerimseniben
hoşbulduk canımbenim..a.s.
ya bu topiğe girmek hem iyi oluyo..hemde kötü...hemen havalara giriyorum...ilk aydan hemen hamile kalabilirmiyim sizce...ne dersiniz....:uhm:
Ben de öyle yapıcam canımcım boshayallersmile bakalım yarın doktor ne dicek, belki de boşa ümitleniyorum yumurtlama bile olmadı belki de eyvahedigeldismile içtiğim antibiyotiklerin yumurtlamamı ektilemiş olmasından çok korkuyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
KARASU ay_shenin testte silik çıktı zati:)))
o zaman sen hemen kan yaptır bence.benim de öyle oldu 1 hafta sonra tahlil yaptırdım hem idrarda hem kanda çıktı.gelio yani:ecrin_bebek:
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam bebek geliyoinşallah :Saruboceq:
Ben öyle olmuştum ya kahverengi lekelenme yaşayan herkesi hamiş sanıyom halime bak :roflol:
KARASU ay_shenin testte silik çıktı zati:)))
canımcım inş hamişsindir sağlıkla gelsinde gerisini boşver çalışırsın
geçen sene bizde ilk denememizi yaptıktan sonra ev kredisine girdik ne yapcaz derken tutmamış zaten bi dahada denememiştik hayırlısı buymuş dedik şimdi tekrar deniyoruz ne yapalım 3 sene daha ödiycez borcu ama okdar bekleyemem dedim ben çalışırım ne yapıyım yeterki olsunda geciktirmektende korkum var yaş gidiyo
Ay_shecİm hamİle kaldıĞım ay bİzde yenİ ev almıŞtık
evİnİz hayırlı olsun canım. Kısmetİyle gelİyo bak velete :)))
elson sende h.g. ArkadaŞım hayırlısı olsun 17ocaktra İnŞ adt olmassın :)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa süpermiş zemuszemus ben onu kaçırmışım yaa :kedi:
Ay_she cik tebrik ederim tatlım, silik çizgi HAMİŞ demek :CüvCüv:
Ben demedim mi Ocak ayında topiğimizde hamiş patlaması olacak diye, hamişler birer birer dökülmeye başladı işte :lepi:
Darısı başımıza inşallah kısss... :Saruboceq:
kızlar bana müsaade ben biraz halsizleştim kendinize çok iyi bakın ,görüşmek üzere opuyorumnanaktan
Ayyy hayırlısı olsun inşallah ya hayırlısı
bende lekeyi ilk gmrdüğümde eşimi arayıp ben sanırım hamileyim enden vazgecelim
demiştimne güzel işte bebişimiz yeni evine gelcek demişti :)
:)
evet eşimde öyle söylüyordu yaşımız çok ta geç değil ama genede gencken istiyo insan :) oh sizin az kalmış kredi bizim daha yeni başladı :) bitiririz inşallah
Merhaba arkadaşlar
Benim regl tarihim 6 gün geçti,karnım davul gibi şiş,çok gazım var ancak bu sabah idrar testi yaptım birşey çıkmadı
Biraz daha beklemem mi gerekir idrar testi için ne dersiniz?
Yada bugün iş çıkışı acil servisten girip kan testimi yaptırsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?