Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımcım inş hamişsindir sağlıkla gelsinde gerisini boşver çalışırsın
geçen sene bizde ilk denememizi yaptıktan sonra ev kredisine girdik ne yapcaz derken tutmamış zaten bi dahada denememiştik hayırlısı buymuş dedik şimdi tekrar deniyoruz ne yapalım 3 sene daha ödiycez borcu ama okdar bekleyemem dedim ben çalışırım ne yapıyım yeterki olsunda geciktirmektende korkum var yaş gidiyo

Suuuuuuuuuuuuuuu smartın yokluğunda sen mi yeniliyon kız listeyi CADIARZU çok iyi olmuş bu valla, smart uzun süre giremediğinde liste de çok geride kalıyodu yerimseniben

evet canım :)) liste geri kalmasın diye smartcım yokken ben ekliyorum yerimseniben

hoşbulduk canımbenim..a.s.
ya bu topiğe girmek hem iyi oluyo..hemde kötü...hemen havalara giriyorum...ilk aydan hemen hamile kalabilirmiyim sizce...ne dersiniz....:uhm:

Belli mi olur hayatım, yaradan büyük, sen duanı et, O da ol desin :Saruboceq: herşey olur onun izniyle
Ben evliliğimin ilk ayında balayında hamile kaldım da farkında olmadan düşürdüm dönüş yolunda, olmaz diye bişey yok inşallah bigün hepimiz kavuşucaz meleklerimize :Saruboceq:

asrewya saol gülüm adet olursamda üzülmüyorum ben gerçekten
okadar alıştım ki
eee 3yıl oldu dilekolay
inş tez zamanda gelirde yaşım geçmeden doğurabilirim

Merhaba arkadaşlar
Benim regl tarihim 6 gün geçti,karnım davul gibi şiş,çok gazım var ancak bu sabah idrar testi yaptım birşey çıkmadı
Biraz daha beklemem mi gerekir idrar testi için ne dersiniz?
Yada bugün iş çıkışı acil servisten girip kan testimi yaptırsam?

canım yaa hemen ümitsizleşme bi git bakalım doktora ne dicek ondan sonra üzül şimdi değil amaklava:

KARASU ay_shenin testte silik çıktı zati:)))

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa süpermiş zemuszemus ben onu kaçırmışım yaa :kedi:
Ay_she cik tebrik ederim tatlım, silik çizgi HAMİŞ demek :CüvCüv:
Ben demedim mi Ocak ayında topiğimizde hamiş patlaması olacak diye, hamişler birer birer dökülmeye başladı işte :lepi:
Darısı başımıza inşallah kısss... :Saruboceq:

o zaman sen hemen kan yaptır bence.benim de öyle oldu 1 hafta sonra tahlil yaptırdım hem idrarda hem kanda çıktı.gelio yani:ecrin_bebek:

Ayyy hayırlısı olsun inşallah ya hayırlısı

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam bebek geliyo inşallah :Saruboceq:
Ben öyle olmuştum ya kahverengi lekelenme yaşayan herkesi hamiş sanıyom halime bak :roflol:

bende lekeyi ilk gmrdüğümde eşimi arayıp ben sanırım hamileyim enden vazgecelim
demiştim ne güzel işte bebişimiz yeni evine gelcek demişti :)

KARASU ay_shenin testte silik çıktı zati:)))

:)

evet eşimde öyle söylüyordu yaşımız çok ta geç değil ama genede gencken istiyo insan :) oh sizin az kalmış kredi bizim daha yeni başladı :) bitiririz inşallah

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... ......8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35..........................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979...................................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

kızlar bana müsaade ben biraz halsizleştim kendinize çok iyi bakın ,görüşmek üzere opuyorumnanaktan

mısracım idrar testinde çıkmayanı çok duydum...normalde gecikme olmuyorsa hamile olabilirsin..ama ben düşüncenin fiziksel özellikleri yüzde yüz etkilediğine inannıyorum.çok isteyenlerde gecikme oluyo yani..hayırlısı olsun inş...nasip...rabbim eksikliklerini göstermesin.....karasu sağol canım...inşalllaaaahhhh.....toplu olarak dua edelim..rabbimin hazinesinde çok...bizede verir...inannıyorum ben...opuyorumnanaktan

ya öylede işte borç beni zaten korkutuyodu bi de üstüne bebiş evide kaçırmak istemedik

çok uyguna dubleks kocaman bi daire öderiz dedik annemlerde arka çıktı aldık bakalım

hayırlısı olsun inşallah :)

karasu canım ebruli doğru söylüyo.. allah korusun de. dua et canım.
biz kadınlar hemen en kötüsünü düşünüyos aslında hep yaptığımız şey.
halbuki iyi tarafından baksak hep şükretsek betern beteri var desek teselli etsek kendimizi..
yok illa en kötüsü

kan testiyle kesinleşmediği sürece her ihtimal var saldım kendimi herşeyin

hayırlısı eğer bebiş varsa psikolojimi bozmayım kötü etkilenir belki boshayallersmile

biter biter ben mızmızlanırken bi baktımki 1,5 senyi bitirmişim bile evinizde hayırlı olsun şimdi faiz oranlarıda düşük çok karlı yapmışsınız

Elson cvp için saol cnm,işin aslı biz pek fazla çalışmadık,tedavi oluyordum aralık ayında ilacı kesmiştik.
Ama meraktan çatlıyorum bugün itibariyle,karnım acaip şiş,işyerinde sorup duruyorlar hamile misiniz diye,kasıklarımda aynen regl sancısı gibi sancı var,birde özel bölgenin sol alt tarafında bu akşam acil servise gidip test için bir şansımı deneyeyim bakiyim

hoşgeldin canım ama 6 gün geçmiş az değil yaptır bence sen testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…