Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Şero geldi doktordan
Birinin kalbini görmüşler diger bebişinde kesesi saglıkla gelişiyormuş
bu kadar erken görmeleri mucizeymiş biri digerinden daha hızlı gelişmiş ama hiç bir sıkıntı yokmuş çok şükür
teyzelerine çok selam ssöledi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper haberrrr buuuuuuuuuuuuuuu hemde bu kadar erkenden görmüşler yaaaaaa

çok sewindimmmmm.... döndü şansımız topikceneeeee

çooooook sevindimmmm
maşallah kuzucuklara

kızlar bugün ayşe nin hematoloji sonuçlarıda çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam...oda giremiyor iş yerinden artık... bakalım bişii çıkacak mı meraktayımm...

aaaaaaaaaa suuuu gözünaydın görmemiştim kızın olcakmışşş
demiştim demi öyle hissediyorum geç göründü diyee
ayy yerim kuzunu

sağol teyzesi teşekkür ederiz :)
evet sen de demiştin canım,nazlı kızımız geçen hafta
bacaklarını açtıda nihayet öğrendik :))

Son düzenleme:
Selam kızlarr..
Haber vermek için geldim karasuyu ama fatoş vermişş...
çok şükürr..
öptüm sizi...

Benimki kaç santim öğrendim: http://*******/h7G5Ld, seninki kaç santim?

BOYUT ÖNEMLİDİR

Böyle devam ederse dünyadaki balık stokları 2050’de tükenecek. Büyük balıkların %90’ı çoktan yakalandı. Toplam balık stoklarının %60’ı çoktan bitti. Balıkların bittiği gün deniz yaşamı da bitecek.
Oysa hala zaman var. Büyük balıkların yüzde 10’u hala hayatta, balıkların yüzde 40’ı hala denizlerdeki ekosistemi beslemeye devam ediyor. Bugün yavru balık avını durdurabilirsek yarın herşeyi düzeltebiliriz.

Eyleme katılın! Tarım Bakanlığı’ndan yavru balık satışını engellemesini ve yasal balık boylarını düzenlemesini isteyin. Denizlerden vazgeçmeyin

herkes mayıştı sanırım bu saatte hadi kalkın bi türk kahvesi içelim....

ya kızlar hepimiz ortak bi yerde buluşabilsek nasıl olurdu acaba? bi düşünsenizee.... hergün beraberiz ve en yakınlarımızla konuşmadıklarımızı biliyoruz... bence var yaaaa harika olurduuuuu... ayrılamazdık bileeee...

merhabalarrrr

NAGİŞŞŞŞ çok sevındım maşallah mınnaklara yaaaaaaaaa allahım tamamını nasıp etsın yaaaaaa

AYŞEMM senden de gusel habeerler beklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…