seninle aynı durumdayım canım
günaydınn elma şekerlerimmmmm.
gamzelimm iyi olmana çok sevindim canım.allahım inşallah yeni yılda saglıklı bi bebiş verir sana.
Günaydın güzellerrr
günaydınn elma şekerlerimmmmm.
gamzelimm iyi olmana çok sevindim canım.allahım inşallah yeni yılda saglıklı bi bebiş verir sana.
günaydııııınnnnn
ahhh ahhhh kızzz eski günlerimi özledim çocuk yapmaya çalıştığımız ogünleriiiiii
günaydın kıscelerimm...:92::92:
nasılsınızz bakim..
bu arada bence yıldızın testi pozitif cıktı kan vermeye gitti kesin..
günaydııııınnnnn
ahhh ahhhh kızzz eski günlerimi özledim çocuk yapmaya çalıştığımız ogünleriiiiii
günaydın kıscelerimm...:92::92:
nasılsınızz bakim..
bu arada bence yıldızın testi pozitif cıktı kan vermeye gitti kesin..
ahh kyamam sana libido tavan yaptı sanırım...
benimde nasıl libido tavanda sormaa şu kanamam gecse atlıcam adamın üstüne ama evde annem ve kayınvaldem var..neyse artıkın izinden gelince acısını cıkarıcam..
günaydın yawrularrrrrr....bulutlu ama ılık bir hava var izmirde... yemeği dışarda yicessss bugün, rahatım yaniiii akşama kadarrrrr
günaydınn kuşummm hoşgeldinnnn..
hoşbuldum balımmm..Günaydın canım hoş geldin
İnşallah dediğin gibidir ya yıldızımda sevinsin
günaydın hayatım...günaydın tatlım hoşgeldinnn
bencede kan vermeye gitti kesinnn
yaaa yine misafir geliyormuşşşş yaaaa
günaydınn canımmmm hoşgeldin...günaydın yawrularrrrrr....bulutlu ama ılık bir hava var izmirde... yemeği dışarda yicessss bugün, rahatım yaniiii akşama kadarrrrr
sormaaa kızzz bugün 14 gün olacakkk yaa adamcağız yanımda ama oda pek yanaşmıor yanaştığı zaman ay uyyy acıo falan oluyor yanlışlıkla karnıma falan dokununca bağrıyorum diyeuzak durmayı tercih ediyor...neyse biraz daha iyiyyim ama bende sen gibim atlamak istiyorum ya
ohh kafa rahat bol bol lak lak yaparısbenimde dünden yemegim var bende rahatım ama evi süpürmem lazım
aminnnn aminnn şekerimmmgünayın canımmmm...
evet canım iyiyim allaha cok şükür inşallah allahım hepimize nasip etsin canım yani yılda cifter cifter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?