Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr

yelizcim geçmiş olsun bitanem neoldu sana??
yıldızdan haber mi bekliyorsunuz???
topikte yine az kişi görüyorum

günaydınn elma şekerlerimmmmm.

gamzelimm iyi olmana çok sevindim canım.allahım inşallah yeni yılda saglıklı bi bebiş verir sana.

günayın canımmmm...
evet canım iyiyim allaha cok şükür inşallah allahım hepimize nasip etsin canım yani yılda cifter cifter..

günaydınn elma şekerlerimmmmm.

gamzelimm iyi olmana çok sevindim canım.allahım inşallah yeni yılda saglıklı bi bebiş verir sana.

günayın canımmmm...
evet canım iyiyim allaha cok şükür inşallah allahım hepimize nasip etsin canım yani yılda cifter cifter..

günaydın kıscelerimm...:92::92:
nasılsınızz bakim..
bu arada bence yıldızın testi pozitif cıktı kan vermeye gitti kesin..

günaydııııınnnnn

ahhh ahhhh kızzz eski günlerimi özledim çocuk yapmaya çalıştığımız ogünleriiiiii

hamile kalırsan napacaksın bak bana en başından beri yasak kardeş kardeş uyuyoruz alış sende bunlara

günaydın kıscelerimm...:92::92:
nasılsınızz bakim..
bu arada bence yıldızın testi pozitif cıktı kan vermeye gitti kesin..

Günaydın canım hoş geldin
İnşallah dediğin gibidir ya yıldızımda sevinsin

günaydııııınnnnn

ahhh ahhhh kızzz eski günlerimi özledim çocuk yapmaya çalıştığımız ogünleriiiiii

ahh kyamam sana libido tavan yaptı sanırım...
benimde nasıl libido tavanda sormaa şu kanamam gecse atlıcam adamın üstüne ama evde annem ve kayınvaldem var..neyse artıkın izinden gelince acısını cıkarıcam..

günaydın yawrularrrrrr....bulutlu ama ılık bir hava var izmirde... yemeği dışarda yicessss bugün, rahatım yaniiii akşama kadarrrrr

sormaaa kızzz bugün 14 gün olacakkk yaa adamcağız yanımda ama oda pek yanaşmıor yanaştığı zaman ay uyyy acıo falan oluyor yanlışlıkla karnıma falan dokununca bağrıyorum diyeuzak durmayı tercih ediyor...neyse biraz daha iyiyyim ama bende sen gibim atlamak istiyorum ya

Günaydın canım hoş geldin
İnşallah dediğin gibidir ya yıldızımda sevinsin
hoşbuldum balımmm..
valla benim kalbime öyle doğuyo inşallahta öyledir bakalım görücezz..:82:

günaydın tatlım hoşgeldinnn
bencede kan vermeye gitti kesinnn

yaaa yine misafir geliyormuşşşş yaaaa
günaydın hayatım...
anam sende ne yoğun kadınsın gelen giden eksik olmuyo bereketli ev maşallah..

günaydın yawrularrrrrr....bulutlu ama ılık bir hava var izmirde... yemeği dışarda yicessss bugün, rahatım yaniiii akşama kadarrrrr
günaydınn canımmmm hoşgeldin...
buradada kar var ve cok soğuk donuyoz valla...
ohh bugün rahatın yerindee gez bakalımm sen hele hamiş kalda arıcan bu gezmeleri..

baya olmuş kız maşallah..neyse bir 15 gün daha dayanınn...
benim kanama gecince başlıcam çalışmalara tabi korunarak.bana kalsa korunmucamda bakma koçişim istiyo.. hakkımızda hayırlısı bakarsın kacamak olur geliverir fasulye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…