seda sayan a kağan kocatepe gelıyorrrrrrr
gunaydın canmm
bende süpürge işini halledicem birazdan...sonra iyice zor gelmeye başlıyoooo
gökcemm sen nasılsın canımmm..:92:
mertimiz nasıll sizde sona doğru yaklaşıyosunuz allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin..
valla ıkı gundur yelızım gıbı grıbım halsızım yatıorummm pc açık ama yazacak gucum bıle olmuyorr ama sıızıı okuyorumm o bıle yetıyor banaa
mert kağan paşa ıyı maşallahhareketlii ama baya yoruyor benıı açıokcası bşey yaptığımda yok ama baya buyudu karnım sıvrıleştiii taşıyamıorum sankı karnımı ...ayakkabılarımı bağlıyamıorum düşünnn çok şükür şimdılık ıyıyız umarım hep de oyle olurrr .... haftaya salı kntrolumuz var burdaa ayın 28ınde de trabzonda kntrolum var umarım ıyıleşirim yaaa ...
sen nasılsınnn ıyı mısınnnn dıkkat et kendıneee
valla ıkı gundur yelızım gıbı grıbım halsızım yatıorummm pc açık ama yazacak gucum bıle olmuyorr ama sıızıı okuyorumm o bıle yetıyor banaa
mert kağan paşa ıyı maşallahhareketlii ama baya yoruyor benıı açıokcası bşey yaptığımda yok ama baya buyudu karnım sıvrıleştiii taşıyamıorum sankı karnımı ...ayakkabılarımı bağlıyamıorum düşünnn çok şükür şimdılık ıyıyız umarım hep de oyle olurrr .... haftaya salı kntrolumuz var burdaa ayın 28ınde de trabzonda kntrolum var umarım ıyıleşirim yaaa ...
sen nasılsınnn ıyı mısınnnn dıkkat et kendıneee
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebende tostoparlak olmak istiyorummm....ayaklarımı bağlayamayayımmmm
kızlar merhaba
idrar yolu enfeksıyonu gecıren var mı aranızda ? bu durumda eşinizle beraber olmanın bi sakıncası var mıdır acaba
bende tostoparlak olmak istiyorummm....ayaklarımı bağlayamayayımmmm
cok gecmiş olsun canımmm havalar birden soğuyunca herkez ne olduğunu anlamadı bile ee birde cift canlısın hastalığa yakanlamak daha kolay oluyo vücut idrencin ister istemez düşüyo..
oh ohhh mertimizde iyiymiş aman hep iyi olsun kuzumuzz...
inşallah kontrolünüzdede herşey yolunda olur..
bende iyiyim canım cok şükür cok hafif kanamam var o kadar toparlıyorum yavaş yavaş inş. iyide olucamm ve sonrada tedaviye başlıcam nasipse...bakarsın nanemle aynı dönemde başlarız ikimizde güzel haberler veririz size...
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tabiki önce sen sonra ben..
merhab canım hoşgeldin..
ben nerdeyse her ay geciriyorum..eşimlede beraber oluyorum bir sakıncası olduğunu sanmıyorum..
vayy dogum kontrol hapının zararları sonunda çıkıyor yeryüzüne millete dayıyordular hormon hormon çok sevindim valla
ben ş evi süpürim silimde gelim yaa
bende bi süre içmeye kalkmıştımda...afedersiniz ama salak bir doktordu gittiğim, sırf yazdırayımda içeyim derdindeydim o zamanlar, her ilişki sonrası kanamam olmaya başladı... bana taa yaz tatiline çıkacak sıra, hamile olabilirsin dedi..o anlama gelirmiş kanama...beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü.
yıllar sonra ise kendi doktorum rahim ağzında polipim olduğu ve bunu büyütenin hap olduğunu söyledi...
bende bi süre içmeye kalkmıştımda...afedersiniz ama salak bir doktordu gittiğim, sırf yazdırayımda içeyim derdindeydim o zamanlar, her ilişki sonrası kanamam olmaya başladı... bana taa yaz tatiline çıkacak sıra, hamile olabilirsin dedi..o anlama gelirmiş kanama...beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü.
yıllar sonra ise kendi doktorum rahim ağzında polipim olduğu ve bunu büyütenin hap olduğunu söyledi...
ayy bende ilk evlendigim ay almıştım hap 1 ay adet görür gibi kanamam olmuştuuu
kızlarrrrr, akşama ne yemek varrrr???? pek bayılıyorum bu aralar bu yemek işine bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?