Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar misafirlerim gelmek üzere ben çıkayım artık hatcem geçmiş olsuna geliyorlar güya kimseye sölemicektik bütün şehir duydu neyse canlarım misafirler gidince gelirim artıkım öpüldünüz

gökcemm sen nasılsın canımmm..:92:
mertimiz nasıll sizde sona doğru yaklaşıyosunuz allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin..

valla ıkı gundur yelızım gıbı grıbım halsızım yatıorummm pc açık ama yazacak gucum bıle olmuyorr ama sıızıı okuyorumm o bıle yetıyor banaa

mert kağan paşa ıyı maşallah hareketlii ama baya yoruyor benıı açıokcası bşey yaptığımda yok ama baya buyudu karnım sıvrıleştiii taşıyamıorum sankı karnımı ...ayakkabılarımı bağlıyamıorum düşünnn çok şükür şimdılık ıyıyız umarım hep de oyle olurrr .... haftaya salı kntrolumuz var burdaa ayın 28ınde de trabzonda kntrolum var umarım ıyıleşirim yaaa ...

sen nasılsınnn ıyı mısınnnn dıkkat et kendıneee

bende tostoparlak olmak istiyorummm....ayaklarımı bağlayamayayımmmm

kızlar merhaba
idrar yolu enfeksıyonu gecıren var mı aranızda ? bu durumda eşinizle beraber olmanın bi sakıncası var mıdır acaba

cok gecmiş olsun canımmm havalar birden soğuyunca herkez ne olduğunu anlamadı bile ee birde cift canlısın hastalığa yakanlamak daha kolay oluyo vücut idrencin ister istemez düşüyo..
oh ohhh mertimizde iyiymiş aman hep iyi olsun kuzumuzz...
inşallah kontrolünüzdede herşey yolunda olur..

bende iyiyim canım cok şükür cok hafif kanamam var o kadar toparlıyorum yavaş yavaş inş. iyide olucamm ve sonrada tedaviye başlıcam nasipse...bakarsın nanemle aynı dönemde başlarız ikimizde güzel haberler veririz size...

bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tabiki önce sen sonra ben..

kızlar merhaba
idrar yolu enfeksıyonu gecıren var mı aranızda ? bu durumda eşinizle beraber olmanın bi sakıncası var mıdır acaba

merhab canım hoşgeldin..
ben nerdeyse her ay geciriyorum..eşimlede beraber oluyorum bir sakıncası olduğunu sanmıyorum..

neyse kıslarr ben kacarrr.:80:
.sadece annem olsa sorun değilde kaynanam varr ister istemez cekiniyorum ondan..
arada gelirim yineee cokk öptümmmmm canlarım sizi:90:

canım benım ALLAHIM tez zamanda sana da ve tum bebek ısteyenlere hayırlı sağlıklı bır şekıldee nasıp etsın ınş.

daha da ıyı olacaksın hayatımm RABBIMIN ıznıyleee ...ayy ne gusel olur nanemle aynı anda hemde nagişim gbı ıkız patlatsanızzz ahh ahhh ınş. hayırlı ve sağlıklı bır şekıldeee

bu arada mert kağan ın odasını gordunuz mu sızzzz

vayy dogum kontrol hapının zararları sonunda çıkıyor yeryüzüne millete dayıyordular hormon hormon çok sevindim valla
ben ş evi süpürim silimde gelim yaa

bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tabiki önce sen sonra ben..

merhab canım hoşgeldin..
ben nerdeyse her ay geciriyorum..eşimlede beraber oluyorum bir sakıncası olduğunu sanmıyorum..

canım kadın doğumcuya git, en uygun ilacı onlar veriyor, eğer hamiş kalmak istiyorsan, sakın her doktorun ilacını içme... ben 6 aydır detoks yaptım vallahiiii 1 aspirin bilr içmedimmm....
SEDA SAYAN ı açın kızlarrrrrr....KAĞAN KOCATEPE geliyorrrrr
ya Gamseli sen bu ay dinlenn, ben seni sıkı sıkı tutar çekerimmmm önümüzdeki ay....yeterki bu çalışmlar boşa gitmesin bu ayyyyy!!!

hoş buldum gamzelikız :)

peki agrı ya da acı oluyor mu yaa cesaret edemıyorum adetli gibi adama olmaz dıorum zaten 4 gun sonra da adetım baslar ıns baslamaz da :)

vayy dogum kontrol hapının zararları sonunda çıkıyor yeryüzüne millete dayıyordular hormon hormon çok sevindim valla
ben ş evi süpürim silimde gelim yaa

bende bi süre içmeye kalkmıştımda...afedersiniz ama salak bir doktordu gittiğim, sırf yazdırayımda içeyim derdindeydim o zamanlar, her ilişki sonrası kanamam olmaya başladı... bana taa yaz tatiline çıkacak sıra, hamile olabilirsin dedi..o anlama gelirmiş kanama...beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü.
yıllar sonra ise kendi doktorum rahim ağzında polipim olduğu ve bunu büyütenin hap olduğunu söyledi...

ayy bende ilk evlendigim ay almıştım hap 1 ay adet görür gibi kanamam olmuştuuu

ayy bende ilk evlendigim ay almıştım hap 1 ay adet görür gibi kanamam olmuştuuu

bende kullanma taraftarı değilim hormon aşılıyoruz resmen hormonda herşeyin başı

bunun dile getirilmesinden çook memnun oldum

kızlarrrrr, akşama ne yemek varrrr???? pek bayılıyorum bu aralar bu yemek işine bennn

bamya var canımcım bende bide salata yaparım misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…