Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şerooo gözün aydın olsun canım Allahım tamamına erdirsin inşallah minnaklarını sağ salim alırsın kucağına canım

haklısın aslında ben buraya ilk üye olduğumda çok güzel paylaşımlar vardı şimdide çok güzel çok samimi çok içten ama o zaman bir saatte bile sayfalar çok ilerliyordu ama sitenin şu anki durumuda önemli sitede her an sorun çıkabiliyo arkadaşlarında canı sıkılıp çıkabiliyorlar bence ama herşeye rağmen çok güzel

Merhaba kızlaarrr :)))

hematolojideydım bugun aldım sonuçları tertemizz :) bi sorun yok

ama doktor şimdi ıkıncı plan testlere geçiyoruz bu bebk kaybı konusu irdelencek bi konu dedi

3 tane daha tahlil verdi ama o hastanede yapılmıyormus cerrahpaşaya gidicem yarın işte

dedim özel lab da yapalarsa yaptırym dedim gittim anaam 3 testi 1000 tl ye yapıolar yuh

dedim çktım bu ne yaa iyiki ssk var

sonra doktor kan sulandırıcı vercem sana bu tahlılleri yaptır iğne vercem dedi

öle işte ee siz napıyosunuz bayadır gıremıyom yaaaaa

canımm çok sevindim sonuçların temiz çıkmış çok şükürrr bebek konusunuda araştırsınlar bakalım sebebini bulurlar inşallah.
ameliyat bu araştımalardan sonramı olucak canım.
topikte pek bişi yok yeni zaten yeni site düzeninden dolayı sürekli bakımda site :))))))
ama nagiş bebeklerin birinin kalp atışını duymuş digerinin keseside gelişiyomuş saglıklı bi şekilde .ben yıldızı merak ediorum yaaa test yapcaktı ama yok bugün heralde oda hamiş ve kan vermeye falan gitti yarın belli olurrr.
ee sen napıyosun bakalım yeni iş nasıl gidio

ayşemm hoşgeldin canımmm...
hemotoji sonuclarında birşey cıkmamış cok sevindim..büyük ihtimalle sanada clexsan 04 verecektir banada onu verdiler cünki...acaba verdiği testler ne testiki öğrenirsen söylede bizde yaptıralım..

şerooooooo canımm cok sevindimm bebişler cok iyiymiş allahım inş. hep böyle sağlıklı hamişlikler gecirmeyi nasip etsin...maşallah minnaklara

offff on kere yazdım yollamadı yaa sinir oldum..

ayşee geçmiş olsun canım sonuçların temiz çıkmış çok sevindim
gözün aydın..inşallah diğer testler de yapılırda sebep neymiş öğrenilir..
tekrar geçmiş olsun canım

İnşallah canım bı sbep cıkmıycak galıba yaa
hematolojide cıkmazsa sırada romatoloji var bakalım hayırlısı ınsallah

ayy karasu canım yaa çok sevındım ne uzel Allah sabrının mukafatını verdi sonunda
İnşallah Rabbım sağlkla kuaklamak nasib eder darısı basına basımıza ınsallah yelızcım :)

evt anım sanırım clexsan vercekler bi sebep cıkmaz belkı testlerım tertemzı cıktı ama doktor cok şaşırdı
ya ama o zaman neden olmuskı bu hersey yolundaysa Allah Allah çok garip yaa şaşırdım valla
diyo ıste onun ıcın ıkıncı asama testlere gectık canım tahlıllerı yazmıs ama okunmuokı garip bişiler
yazmıs yaa ama sanırım kan pıtılasmasına falan bakılck galıba tam bılemıomkı
bide sakın ha hamıle kalma bu ara ben dıyene kadar dedı ıı dedım bende

sağol sekerımmm :)))
inşallah canım yaa belkıde bı sebep cıkmaz bell olmazkı bakalım nolucak :)

en azındna elımden gelenı yapayım dımı ama :) senın bebıs nasıl ?

kızlarrrrrr selammm nabersınız bakalım :2:

ayse sonucların temız cıkmıs canım cok sukur
seroda kalp atısınımı duymus ohh cok sukur masallahh finduklaraa
yelızcem sen nasıl oldun canım hastaydın ıyımısın bırazzz:2:
baska neler oldu haberım yok benımm kızlarrrrrrrrrrr umarım herkes ıyıdırrr

am,nn canımm aminnnn.bu arada haziranda desin doktor yaa bizde allah kısmet ederse tatile gidices ordan gelince bebiş yapıcazz birlikte hamiş kalırızzzz

hoşgeldin canımmmm aynıyım tatlım yaa hala ve hala hastayım iileşemedim bi türlü bide üzerine sinizüt oldum ve sürekli baş agrısı çekiorum:2::2:

ayşecimm hadi gözün aydın cnm sonuçun temiz çıkmış diğer testlerindede allah yardımcın olsun cnm evet iyiki ssk var cnm yoksa halimiz yaman ufacık bir ilaç bile bi ton paraaa:18:
şerocumm gözün aydın cnm minnaklarının rahatı yerindeymişşşş maşşallahhhhhh

hoşgeldin canımmmm aynıyım tatlım yaa hala ve hala hastayım iileşemedim bi türlü bide üzerine sinizüt oldum ve sürekli baş agrısı çekiorum:2::2:

ay canım benım yaa senın kı cok üstelemıs yaaa dıkkat et cnım kendıne havalarda buzzzzzzz

AYŞECİMMM çok sevindimm..çok mutlu oldum kötü bişey olmamasına.bide hamilelik olayı araştırılsınn..tamamdır Allahın izniylee...
öptüm seni...

sağol emoşummm :))))

Allahhımmmm emoşma da bissürü bebıs ver yarabbiimmm :))))
göbüşünde mınnak tekmeler hıssetsın ınsallahhhhh
göğsündekı sütle bebegını emızırmesını nasib et Allah ımmmm
Senın hazinen genıstır emoşa da ver yelizede hatceme de pempedanaya da yıldızada banada herkese
herkese ver Allahımmmm :)

am,nn canımm aminnnn.bu arada haziranda desin doktor yaa bizde allah kısmet ederse tatile gidices ordan gelince bebiş yapıcazz birlikte hamiş kalırızzzz

canım ben haziranda hızlandırılmıs müfredatla başlıyom çalışmalara ınsallahh

İnşallah sağlıkla nasib olur bu sefer cümlemıze canımmmm

tabıı ne güzel olur hemde ne güzel yeter kı sağlıkla hayırlısıyla olsunn :)))

AYŞECİMMM çok sevindimm..çok mutlu oldum kötü bişey olmamasına.bide hamilelik olayı araştırılsınn..tamamdır Allahın izniylee...
öptüm seni...

yavyummmm :))
İnşallahh canım yaa ratırılsında bısey olmadıgına emın olayımmm
sağolsun doktor da cok ıyı yaa ılgılnmez ılgılenmez peşini bıakmıcam bu ısın dıo sağolsun
ya çok sevındımmm varya :) haziranda bomba gıbın gelecem ınsallahh eheuheuehe

Allah ım sağlıkla versın hepimize ınslalahh :)

ee senın bebıs naısl şekercimm duydunmu kalp atıslarını :)ticker yapomuyuss :)))

sağol blleimmmm evet cok sukur senın nasıl gıdıo gebelık :)

efet efet saglıkla hayırlısıyla ve zamanı geldiginde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…