Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım!Nasılsın bakalım yolunda dimi herşey?
canım herşey yolunda değil aslında ama görmezden geliyorum bazı şeyleri öle yapınca insanın canı çok acımıyoo bazı şeyleri kabullenip zamna bırakmak gerekboşver beni sen nasılsınn nasıl geçiyo hamilelik üzmüyo dimi minnoşun seni

slm canım hoşgeldinnnnnnn
yaaa offfff sen naptın cnm ya çalışmalara başladın mı?ben daha ona bile geçemedim

hoşbulduk hayatımmm çalışma felan özellikle yapmıyorum canım yaptımda ne oldu koca bir hiç herşeyi akışına bıraktık hayırlısı artıkınn sende bi an önce sağlığına kavuşmaya bak bi tanem inşallah rabbim mükafatını verir bir an önce senin ve tüüm bekleyenlerin

merhaba cnm tanışamadık ama onunla çok geçmiş olsun kızın kötü bir şaka yapmış sana farzenn inşallah rabbim bidaha böle bişey yaşatmaz allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızçeni

saol hayatim evet tanisamadik.benim pek vaktim olmuyo her zaman buranin gzl sohbetlerini kaciriyoirum...

canım çok geçmiş olsun şimmdi her ikinizde iyisiniz değil mi??
çok sağol cnm bende çok iyyim artık bugün ilkdefa çıktım dışarı akşam....gayet iyiyim

inşallah bitanem amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanada banada bekleyen herkesede inşallah
bende biranönce sirtiyorum ama olmuo anacım ben napimm nekdr çalışsanda olmuyor gelecek bir zamanaı var demekki....

ewet cnm zamnı var herşeyin rabbim bilir ne zaman göndericeğini meleklerimizi umarım bekletmeden gelir meleklerimiz anneciklerinee

saol hayatim evet tanisamadik.benim pek vaktim olmuyo her zaman buranin gzl sohbetlerini kaciriyoirum...

bende takılamıyorum bu aralarda bi ara sık sık giriyodum ama şimdi çok seyrek giriyorum hem yoğunluktan hemde biraz bu konulardan kendimi çekmek istiyorum ama her gün gelip okuyorum yazılanları bağımlılık yapıyo burası insana

Haklısın canım insanız işte...Birazda görmememiz lazım ki yaşayabilelim.Ama her karanlığın ardından da bir ferahlık var inşallah.Hem dört dörtlük hayatta yok ki dimi ama...Boşver...İyiyim ben canım çok şükür.Bebiş büyüyor bir yandan çok şükür fazla üzmüyor annesini de sadece bu aralar kasıklarımda kasılma ve ağrılar oluyor.Birazda okulda yoruluyorum sanırım ondan canım o kadar çok şükür...

Yok canimm simdi hersey yolunda skr.
dogum yaklastigi icin hazirliyo beni kizim galiba.

Anladım canım sevindim o zaman herşeyin iyi olmasına..Ee annesi prenses geliyor sinyalleri vermiş baksana...Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin minik...

kızlar bnm amcamın kızıda bebeğini düşürmüştü ben onu kanaması oldu sanıyordum meğersem oda hatice gibi kesesi boş diye kürtaj yapmışlar bugün ilkdefa söledi...

ama birkaç ay sonra tekrar hamiş kaldııı şimdi kızı 2 yaşında

Üzücü bir olay yaşamış eminim onlar için zorlu geçmiştir.Ama Rabbim büyük hemen ardından bir prenses göndermiş evlerine ne mutlu canım!Her zaman umutlu olmak lazım hayatta bence sahip olduğumuz en güzel şey o...

bencede canım.herşey gelip geçiyor hayata umutla bakmak lazım.ben geçen hafta canım çok yanıyordu çarşamba amileyat olmuştum birdahaki çarşamba gelsin demiştim çarşamba bitti:86: şimdide diyorum kiiii hamiş kalacağım günler gelsinde size müjde vereyim artık

evet canım günler yani hayat o kadar hızlı akıyor ki o olsun bu olsun diyorun oluyor geçiyor biile...Zamanı tutamıyor insan biz 16haftayı bitirdik ama teste baktıgım gün dün gibi yakın geliyor bana.İnşallah seninde müjdeyle ve sevinçle bize koşupp hamileyimmmmmm diye geldiğin günler olacak canım o gün bayram edicez her birlikte!

Selam cansucum mervecim
Uyumaya gidiyordum baktım pc açık bi bakim dedim Gözümden uyku akıyor hepinize tatlı rüyalar

inşallah bitanem ilk koşup buraya gelirim heralde ah ahh ogünler gelecek miii çok ama çok merak ediyorum dua edin kızlar yaaa
Selam cansucum mervecim
Uyumaya gidiyordum baktım pc açık bi bakim dedim Gözümden uyku akıyor hepinize tatlı rüyalar

iyigeceler canımda cansu kim ya?

Selam cansucum mervecim

iyi geceler hayatım ve de onun güzel minişi,tatlı rüyalar!

inşallah bitanem ilk koşup buraya gelirim heralde ah ahh ogünler gelecek miii çok ama çok merak ediyorum dua edin kızlar yaaa

iyigeceler canımda cansu kim ya?

Tabiki hayatım ya her daim dua seninle...Burdaki bebiş isteyen tüm arkadaşlarımla Allah ım en hayırlı zamanda göndersin bebeklerinizi inşallah canım...O günlerde gelcek bak görceksin

cnm benim amn iiyi ol dikkat et kendine fazla yorma yaa kendini tamam iş ama tez canlı olup herşeye sen koşturmaa biraz tembel ol bu dönemmm

ayy kızlarrr takıldımm faceyee burayı unuttum ama belim çok ağrıdı ya yoğun geçti bu günn ben çıkıyorum kocişkoda uyudu koltukta kaldırayımda yatalım artıkınn iyi gecelerrrr :89:

cnm benim amn iiyi ol dikkat et kendine fazla yorma yaa kendini tamam iş ama tez canlı olup herşeye sen koşturmaa biraz tembel ol bu dönemmm

Haklısın canım eve gelince bol bol tembellik yapıyorum eşimde çok destek oluyor sağolsun.Ama okulda illlaki koşturuyorum nöbetler oluyor,çok yoruluyor insan çocuklar yoruyor bazen dayanamıyorum bağırıyorum olan bana oluyor tabii...Napalım dayancaz mecbur bu günlerimizde geçicek inşallah

Ahhh ahh keşke bende gidip yatıyorum diyebilsem ama saolsun küçük kuzum geceyi gündüze çevirmiş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…