saol tatlımgünaydınnnn gökçemmmmmmmmmm kuşummm
Ayyy canım yaaa çokkkkk sevindimmmmmmmmmmmm
maşallah topiğimize dün gelemedim sağlık ocağında kan verecektim. Ama aile hekimliği yeni başlamış sistem yok dediler veremedim ama testim kıpkırmızı çıktı resmini çektim getirdim tam yükleyecektim silinmiş sinir oldum kim silmişse kesin eşimdir tabi bilmiyo ne amaçla çektiğimicanım maşallah topiğimizee.rabbim bu sefer kucağına versin yavrunu..kaç çıktı kan değeri??
ayyyyyyy aminn aminnnn herkezinkini inşallahhhh canım kanda baktırmamışşş testte kıpkırmızı çıkmışşş
Bendeeeeyıldız adına konuşupp duruyomm
saol tatlım
maşallah topiğimize dün gelemedim sağlık ocağında kan verecektim. Ama aile hekimliği yeni başlamış sistem yok dediler veremedim ama testim kıpkırmızı çıktı resmini çektim getirdim tam yükleyecektim silinmiş sinir oldum kim silmişse kesin eşimdir tabi bilmiyo ne amaçla çektiğimi
canımın içi fındık içi allahım kalbine göre verir inşallah
hadi sağlıcakla inşallahhh.kimseye duyurmayınn...
Dün gittim hemen ilk gördüğüm dükkandan dümdüz bi bot aldım botlarım hep topukluydu bunu da kaybetmek istemiyorumSağ tarafımda sürekli bi saplanma var
Dün gittim hemen ilk gördüğüm dükkandan dümdüz bi bot aldım botlarım hep topukluydu bunu da kaybetmek istemiyorumSağ tarafımda sürekli bi saplanma var
hakikaten çok suçladım kendimi sen iş yapmamışın ben neler yaptım benim bide burdan eve gidince ikinci öğretime okumaya gidiyorum.aaaaaaaaaaaa tatlım başlaama bakıyımm öyle botla bilmem neyle olcak iş degilki ooo sadece kaderrrr kısmetttt sen ilki için kendini suçlama çünkü olduktan sonra oluyo sen ne kadar dikkat edersen ettt bak ben temizlik bile yapmıyodum sadece yatıyodum ama oldu yanii olcagı varsa olur o yüzden lütfen ööle korkarak buda gidecek die düşünmeeee allaha emanetttt
aa topuklu çokmu zararlı. :26: Bende topuklu giyiyyorum iş yerinee..çok değil ama..orta topukk.. :26:
aa topuklu çokmu zararlı. :26: bende topuklu giyiyyorum iş yerinee..çok değil ama..orta topukk.. :26:
evet hemşom hamişim tavuk oldum maşallahgünaydın canlarımmmmmmmmmmmm..............nasılsınız?
Hemşommmmmm hamilesin değil miii :81: :81: :81: Kurban olduğum hemşommm kendine çok dikkat ett
şeromdan haber var mı?
Yavyum ne alemde? :44:
Yeliz sen nasılsın? Daha iyisindir umarım
Ben hala doğurmadım, ablam tutturamadı15'inde doğurursun dedi ama olmadı
Doktorun söylediklerini uyguluyoruz eşimle bundan sonra bol boll
evet hemşom hamişim tavuk oldum maşallah
Baharımızın acelesi yok nazik bi kız
Günaydın canlarımmmmmmmmmmmm..............nasılsınız?
hemşommmmmm hamilesin değil miii :81: :81: :81: kurban olduğum hemşommm kendine çok dikkat ett
Şeromdan haber var mı?
Yeliz sen nasılsın? daha iyisindir umarım
ben hala doğurmadım, ablam tutturamadı15'inde doğurursun dedi ama olmadı
hoşgeldinn canımmm yok aynıyım bakalım inşallah iileşicem bi günnn
yıldızımm ben zararı oldugunu düşünmüyorum çünkü daha çok küçükler büyüynce belki zarar verir .ama sonuçta topuk kemiklerle ilgili bi durum.tabiki şu riski var sonuçta topuklu giyince düşme riski daha fazla oluyo insanda
hayatım yoğunuz işyerinde.pek girmiyorum o yüzdenn...Günaydın canlarımmmmmmmmmmmm..............nasılsınız?
ben hala doğurmadım, ablam tutturamadı15'inde doğurursun dedi ama olmadı
ya ama düz taban bot kumaşın altına gitmezki..kime sorduysam hamile olduğumu duuyduktan sonra kaldırdım kenara dedi
zararlı tabi deliiiiiiiiiiii
tamam canım güzel yiyorum ama mecburan işti okuldu çok yoruyorumTey teyyyyyyyyy sen halay çekmee otur sennnnnnn
ben çekerim senin yerine, belki doğururum :))))
çok sevindim aşkım yaaaaaaaaaaa.........bundan sonra çok dikkat et tamam mı? Sıcak banyo yasakkk, ağır kaldırmak yokkkkkk, yorma kendini!!! Bol bol meyve süt ve günde bir yane yumurta :)
ölede canım ben akşama akşamdan geceye kadar hep faliyetteyim napim bide topuklu giyersem bu halimlehoşgeldinn canımmm yok aynıyım bakalım inşallah iileşicem bi günnn
Yıldızımm ben zararı oldugunu düşünmüyorum çünkü daha çok küçükler büyüynce belki zarar verir .ama sonuçta topuk kemiklerle ilgili bi durum.tabiki şu riski var sonuçta topuklu giyince düşme riski daha fazla oluyo insanda
tamam canım güzel yiyorum ama mecburan işti okuldu çok yoruyorumTey teyyyyyyyyy sen halay çekmee otur sennnnnnn
ben çekerim senin yerine, belki doğururum :))))
çok sevindim aşkım yaaaaaaaaaaa.........bundan sonra çok dikkat et tamam mı? Sıcak banyo yasakkk, ağır kaldırmak yokkkkkk, yorma kendini!!! Bol bol meyve süt ve günde bir yane yumurta :)
ölede canım ben akşama akşamdan geceye kadar hep faliyetteyim napim bide topuklu giyersem bu halimlehoşgeldinn canımmm yok aynıyım bakalım inşallah iileşicem bi günnn
Yıldızımm ben zararı oldugunu düşünmüyorum çünkü daha çok küçükler büyüynce belki zarar verir .ama sonuçta topuk kemiklerle ilgili bi durum.tabiki şu riski var sonuçta topuklu giyince düşme riski daha fazla oluyo insanda
ben kotla giyorum genelde bizim iş yerinde serbest canım evet kumaşla yakışmaz ama kısa etekle mikemmel oluyhayatım yoğunuz işyerinde.pek girmiyorum o yüzdenn...
Ben iyi sayılırımm.bulantılarım oluyo sabahları.bişey yiyemiyorumm..akşamları çok acıkıyorum bu sefer yedikten sonra midem bulanıyo..
Herşey yolunda gitsinn bulantıyada herşeyede razıyımm.yeterki iyi olsun kuzucumm...
Cumartesi kalp atışları için gidicezz.allah nasip ederse inşallahhh görürüzz....
Bu arada o koca göbeklee......Yazık kocişee yaa...
Ya ama düz taban bot kumaşın altına gitmezki..
Bide ben topuklularla çok yürümüyorumm.masa başındayım malum bütün günn...
Anladım bebişimm.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?