canım çok geçmiş olsun şimmdi her ikinizde iyisiniz değil mi??
çok sağol cnm bende çok iyyim artık bugün ilkdefa çıktım dışarı akşam....gayet iyiyim
inşallah bitanem amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanada banada bekleyen herkesede inşallah
bende biranönce sirtiyorum ama olmuo anacım ben napimm nekdr çalışsanda olmuyor gelecek bir zamanaı var demekki....
merhaba smart_gırl bende 15 aralık yanı bugun ve ben adet olmadım bana dua edın olur mu haftaya kadar bekleyıp test yapmak ıstıyorum yoksa cok buyuk hayal kırıklıgı oluyor dualarınıza ıhtıyacım var kıslarr bu arada lıste olurturursanız 15 aralıkta benıma,bu arada ben 20 aralığı bekliyorum. :) ısterimki burda paylaşımı olan arkadaşlarımızla bir de liste oluşturabilelim.böylece güzel sonuçları da daha yakından takip edebiliriz :)
günaydın canım nedense bu aralar hep sessiz topiğimiz bende ne ümitlerle gelmiştimgunaydın baalllıı kaymaklı donduymalarımmmmmmmmmmmmmmm
Ayşemmmmmmmm sonuçlarının gusel çıkmasına çok ama çok sevındımmmm
nagişim kesecıklerı gormuşsun maşallah kuucuklarınaa canm benımmm
Huhuuuuuuuuuuuuuu noldu bu topığeeeeeeeeee neden kımsecıkler gırmıyor artıkınnnn , neden eskısı gbı değillll amaaa
günaydın canım nedense bu aralar hep sessiz topiğimiz bende ne ümitlerle gelmiştim
günaydın canım nedense bu aralar hep sessiz topiğimiz bende ne ümitlerle gelmiştim
evet yaaa hayırlısı olsun Artık napalımmm herkesın işi gucu var demekkı :26::26:
yıldızzzzzzzzzzzzz nerdeydinn dünnn yoksaaaaaaaaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve topigimizin yeni anne adayııııııııııııııı yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Allahım inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnn
günaydın canımmm..gökçemmm elifcimmm günaydınnnn
kızzz..gerçekmiii...KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR VE TOPİGİMİZİN YENİ ANNE ADAYIIIIIIIIIIIIIII YILDIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ALLAHIM İNŞALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNNNN
:26::26::26::26::26::26:günaydın canımmm..
kızzz..gerçekmiii...
gunaydınnn pıtırcıkkkkk
canım ya çok duygulandım inş. Darısı isteyen herkese
efett efettttttt
canım maşallah topiğimizee.Rabbim bu sefer kucağına versin yavrunu..kaç çıktı kan değeri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?