Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyiz canim soal.iyi disarida cikabiliyosun daha iyi olursun ins.

ay kızlar misafir bastı gece geç saatte, maç falan seyrettik.... 1 :00 ı geçiyordu kalktılar... biz çalışmaya koyulduk hemennnn tabiii.... fırsatım olmadı topiğe bakmaya, anca gelip bi okuyayım dedim... yarın görüşürüsss, herkese iyi gecelerrrrr

a,bu arada ben 20 aralığı bekliyorum. :) ısterimki burda paylaşımı olan arkadaşlarımızla bir de liste oluşturabilelim.böylece güzel sonuçları da daha yakından takip edebiliriz :)
merhaba smart_gırl bende 15 aralık yanı bugun ve ben adet olmadım bana dua edın olur mu haftaya kadar bekleyıp test yapmak ıstıyorum yoksa cok buyuk hayal kırıklıgı oluyor dualarınıza ıhtıyacım var kıslarr bu arada lıste olurturursanız 15 aralıkta benım )))

gunaydın baalllıı kaymaklı donduymalarımmmmmmmmmmmmmmm

ayşemmmmmmmm sonuçlarının gusel çıkmasına çok ama çok sevındımmmm

nagişim kesecıklerı gormuşsun maşallah kuucuklarınaa canm benımmm

huhuuuuuuuuuuuuuu noldu bu topığeeeeeeeeee neden kımsecıkler gırmıyor artıkınnnn , neden eskısı gbı değillll amaaa

günaydın canım nedense bu aralar hep sessiz topiğimiz bende ne ümitlerle gelmiştim

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR VE TOPİGİMİZİN YENİ ANNE ADAYIIIIIIIIIIIIIII YILDIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ALLAHIM İNŞALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNNNN

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve topigimizin yeni anne adayııııııııııııııı yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Allahım inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnn

canım ya çok duygulandım inş. Darısı isteyen herkese

canım maşallah topiğimizee.Rabbim bu sefer kucağına versin yavrunu..kaç çıktı kan değeri??

ayyyyyyy aminn aminnnn herkezinkini inşallahhhh canım kanda baktırmamışşş testte kıpkırmızı çıkmışşş

bendeeee yıldız adına konuşupp duruyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…