saol canım benim yarın doktora gidecem işte çok heycanlıyım :26::26::26:senin doğum ne zaman
,melojj,idilcan,Yildiz10,gokcegokce,bellee,tinkerbell09,
selam arkadaşlar, nasılsınız
canım tansiyonum düşmüştü biraz revirde dinlendim geldim ondan canım konuşamadım
merhabalar kızlar hepinizi çok özledim ...yıne anlıkta olsa net geldi okula bırazdan kesın kesılır...her sey yolunda mı bır degısıklık var mı forumda..öptum
yok bana öle demiyolar ben soruyorum sizede uzun geldi mi diee herkes yok sen beklediğin için öle geliyo sana başkalarına çbuk geçer böle hamilelik askerlik fln diolarr ama sanki ben insanları bunlattım gibi gelio
ayy kızz ii bari hareket edebilionmuda yapıonuzzzben hrket edemiyorum bi tarafıma bile zor dönüommm
idill hep sorcam unutuyom sana kaç kilo aldın sen toplamda şimdi kaç kilosunn ???
canm benımmm ben epıdural sezeryan düşünüyorummm normal doğum hayattta yapamam çok korkak bı ınsanımm napayımmm hoş bu epıduralden de korkuyorummm belden ığne yapılıyor yaa allah korusun yaaa
:26::26: hayırlısıyla ınş. doğum sağlıklıca gerçekleşir de bebeğimı kucağıma alırımm
ayy evet yaa herkes hasta sanırım bu aralar
hoş geldin canım hepimizde aslında iyi olmaya çalışıyoruz,melojj,idilcan,Yildiz10,gokcegokce,bellee,tinkerbell09,
5+3 olacakcanım cumartesi günühadii inş.. keseyi görürsünn ne kdrlık gerçi bilmiyorum ama hayırlısı olur inş.
eheheh benim doğum olmıcak vazgeçtimm o kdr bekledim gelmedi hakkını kaybetti artıkk
13 gün içinde gelicek cadıı inş..
iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ,bebeğimi inşallah sağ salim kucağıma alırım Allahım
hadii inş.. keseyi görürsünn ne kdrlık gerçi bilmiyorum ama hayırlısı olur inş.
eheheh benim doğum olmıcak vazgeçtimm o kdr bekledim gelmedi hakkını kaybetti artıkk
13 gün içinde gelicek cadıı inş..
hoşgeldinn canım hayırlıı olsunn tekrardan
Allah kucağına almayı nasib etsn inş..
hoş geldin canım biz açıkçası özellikle çalışmadık. hatta ben bebek olmasın diyeyumurtlama günlerinde kalkıp dolaştım ama oldu işte, senin şimdi hormonların tavanda da ondan öyle düşünüyorsun canım ama sen bilirsin burda birinin 7. de olmuş hiç yılmamış
yıldızcım
senide tebrik ederim canım Allahım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bide b-hcg baktırdınmı kaç çıktı
inşallah cannım sat kaçtı senin
ay bana öyle diyolar valla herkes bunaldııı 9 ay değilde 9 senedir hamileymişim gibi geliyor
fazla hareket edemiyorum ama kolaylaştırmak için başka bir yöntem yok herhalde :26: geçenlerde kontrole gittiğimde söyledi doktor bana, ''ne yapmam lazım hızlandırmak için'' diye sordum kadın bana ''aşk yapın'' dediama isteyerek zevk alarak...bacaklarını açıp da ''haydiiiiii'' deme....
orgazm olmak doğumu tetikliyormuşsperm de rahmi yumuşatıyormuş
ben 65 kiloydum şimdi 83-84 kiloyum toplam 18-19 kilo aldım canım
sen ne kadar aldın?
canımm bende bebiş için çalışmıcam zaten zevkine yanii..
hamiş kalmadan öncesinden bırakmıştık çalışmaları baya oldu artıkın libido tavandayani bir sakıncası olurmu rahim için onun için sordumm.:94:.ben bebeği tüp bebek düşünüyorum zaten.
bende 63 le hamile kaldım şimdi 78-80 arası gidip geliyorum. Ben mi fazla aldım acaba die sordum
toplamda 10 alanalarda var yauu nasıl oluosaaa yengemm hamile kaldığında 65 miş doğumdan çıkınca 63 çıkmışş maşallah didimmm
bende 63 le hamile kaldım şimdi 78-80 arası gidip geliyorum. Ben mi fazla aldım acaba die sordum
toplamda 10 alanalarda var yauu nasıl oluosaaa yengemm hamile kaldığında 65 miş doğumdan çıkınca 63 çıkmışş maşallah didimmm
evet canım bebiş için çalışma zevkine çalışkısmeti varsa dünyada inş gelir ve sağ salim doğurursun doktor kaç ay korun dediki bana üç ay demişti gerçi doktoruda dinleyen oldu ya
hoşgeldınnn bızler ıyıyız sen nasılsınnn
benimkide sanırım 10 aralık olacaktı[/QUOTE]benim sat 14 aralık tı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?