Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
saol canım benim yarın doktora gidecem işte çok heycanlıyım :26::26::26:senin doğum ne zaman

hadii inş.. keseyi görürsünn ne kdrlık gerçi bilmiyorum ama hayırlısı olur inş.

eheheh benim doğum olmıcak vazgeçtimm o kdr bekledim gelmedi hakkını kaybetti artıkk
13 gün içinde gelicek cadıı inş..

iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ,bebeğimi inşallah sağ salim kucağıma alırım Allahım

yıldızcım
senide tebrik ederim canım Allahım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bide b-hcg baktırdınmı kaç çıktı

canım tansiyonum düşmüştü biraz revirde dinlendim geldim ondan canım konuşamadım

geçmiş olsun hemşom ne oldu birden...dikkat et canım

merhabalar kızlar hepinizi çok özledim ...yıne anlıkta olsa net geldi okula bırazdan kesın kesılır...her sey yolunda mı bır degısıklık var mı forumda..öptum

hoşgeldin bacımmmm :) ege nasılll

ay bana öyle diyolar valla herkes bunaldııı 9 ay değilde 9 senedir hamileymişim gibi geliyor
fazla hareket edemiyorum ama kolaylaştırmak için başka bir yöntem yok herhalde :26: geçenlerde kontrole gittiğimde söyledi doktor bana, ''ne yapmam lazım hızlandırmak için'' diye sordum kadın bana ''aşk yapın'' dedi ama isteyerek zevk alarak...bacaklarını açıp da ''haydiiiiii'' deme....
orgazm olmak doğumu tetikliyormuş sperm de rahmi yumuşatıyormuş

ben 65 kiloydum şimdi 83-84 kiloyum toplam 18-19 kilo aldım canım
sen ne kadar aldın?

,melojj,idilcan,Yildiz10,gokcegokce,bellee,tinkerbell09,
selam arkadaşlar, nasılsınız
hoş geldin canım hepimizde aslında iyi olmaya çalışıyoruz
5+3 olacakcanım cumartesi günü

iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ,bebeğimi inşallah sağ salim kucağıma alırım Allahım

inşallah cannım sat kaçtı senin

hoşgeldinnnnn tekrar tebrik ederim senii

ay bende vazgeçtim doğurmuyorum

canımm bende bebiş için çalışmıcam zaten zevkine yanii..
hamiş kalmadan öncesinden bırakmıştık çalışmaları baya oldu artıkın libido tavanda yani bir sakıncası olurmu rahim için onun için sordumm.:94:.ben bebeği tüp bebek düşünüyorum zaten.

yıldızcım
senide tebrik ederim canım Allahım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bide b-hcg baktırdınmı kaç çıktı

saol tatlım inş hep böle sora sora devam eder günlerimizde doğururuz ben yeni düşük yapmıştım adet olmadan hamile oldum hcg ye daha baktıramadım yarın gidecem iki kere idrar testi yaptım ikisindede kıpkırmızıydı

bende 63 le hamile kaldım şimdi 78-80 arası gidip geliyorum. Ben mi fazla aldım acaba die sordum
toplamda 10 alanalarda var yauu nasıl oluosaaa yengemm hamile kaldığında 65 miş doğumdan çıkınca 63 çıkmışş maşallah didimmm

evet canım bebiş için çalışma zevkine çalış kısmeti varsa dünyada inş gelir ve sağ salim doğurursun doktor kaç ay korun dediki bana üç ay demişti gerçi doktoruda dinleyen oldu ya

30-40 kilo alanlar da var yani biz yine iyiyiz

bende bunda 63 le kaldım inş senin gibi son ayıma gelirim canım:13:

evet canım bebiş için çalışma zevkine çalış kısmeti varsa dünyada inş gelir ve sağ salim doğurursun doktor kaç ay korun dediki bana üç ay demişti gerçi doktoruda dinleyen oldu ya

evet canım allah ol derse tabiki boynumuz kıldan ince..bana dr. korunma devam et dedi ama tabiki eşim normal değilde tüp olsun artık diyo..ondan sordumduu sana ne zaman başlamıştın çalışmıştın diye...

neyse kızlarr ben cıkıyorum çarşıya cıkıcazzz hadii mucuuuu mucuuuuu

hoşgeldınnn bızler ıyıyız sen nasılsınnn

bende ıyıym canım sagolasınn

slm canım hosgeldın hamıleymıssın canım superr allah saglıkla versın ınsallahh

benim sat 14 aralık tı canım
benimkide sanırım 10 aralık olacaktı[/QUOTE]

yıldız canım hamıleymıssın sende gozunaydın ınsallah bu sefer saglıkla hayırlısıyla versın rabbımm canım benım ya kotu tavugum kotu tavugum dedın hep bak masallahın varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…