- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlarr ben cıkıyorummmm hepinize iyi gecelerrrr en kocamanından öpüyorumm hepiniz..
evet evettttttkorunma bencedee artık seninde gelsin bebeciğin.. bu konuda en tecrübeli sarılale var o bile hapı kullanma demiş..:94:valla bizde 2 ay oldu artık koçiş düz duvara tırmanca garibim.. ama cok yapınca insan hakketende bıkıyo ama seninkine baya bir ders olmuş birdaha bıkmaz heralde.. hadi inş. ilk ayda geliversin bebecikler..
Melojjjjjjj doğuramadın mı kız hala(diyene bak)
Ayşem çok özledik seniiiii :2:
Günaydın topiğimin güzel insanlarınasılsınız?
benim yine uykum kaçtı offfffffffffffffffffffffsabahın köründe geldim yine
meloşşş canm nasılsınn nasıl gıdıyor hamılelık
ayşem nasılll çok ama çok slm sole bendennnnnn
Selammmmm hatçemm nasılsın
iyiyim canımmm sen nasılsınn..
iyilik canım nolsunnn iş güç devammm elif dr a gitti
hoşdeldinnnnnnn..nasılsın canımm.:80:
iyiyimmm çok şükür tatlım sen nasılsınnnn.tatlım bişi sorucam yaaa benim iki gündür aşırı derecede akıntım var böle yapışık yapışık s...k gibi nie olurki bu
iyi olmana sevindim canımmmm..bende iyiyim evdeyim işte kaynanam var annem var oturuyoruzz. .çarşamba nasipse izine ayrılıyoruzz 10 gün yokun annemleri bırakıcaz hemde bir izin yapıcaz..
kızzzzzz o akıntı yumurtladığını gösteriyoo 24-48 saat içersinde yumurtan çatlıcakk bu günleri bol bol değerlendir..inşallah seninde güzel haberleri alıcaz kısmetse ama lütfen aksatma akşam eve gidince atla adamın üstüne..
akşamm bizdede ekşın vardıı amannn resmen uçtummmama takke (prezervatif) kalmamış korunamadık hemen kalktım wc gittim heralde bir kereliğine birşey olmaz..:97:
iyi olmana sevindim canımmmm..bende iyiyim evdeyim işte kaynanam var annem var oturuyoruzz. .çarşamba nasipse izine ayrılıyoruzz 10 gün yokun annemleri bırakıcaz hemde bir izin yapıcaz..
kızzzzzz o akıntı yumurtladığını gösteriyoo 24-48 saat içersinde yumurtan çatlıcakk bu günleri bol bol değerlendir..inşallah seninde güzel haberleri alıcaz kısmetse ama lütfen aksatma akşam eve gidince atla adamın üstüne..
akşamm bizdede ekşın vardıı amannn resmen uçtummmama takke (prezervatif) kalmamış korunamadık hemen kalktım wc gittim heralde bir kereliğine birşey olmaz..:97:
hoşgeldin meloşummmm...nasılsınızz...mrb kızlaaarr ben geldiiimmmm
düşümesende olursa kötü olucak ne güzel olur hazirana kadar 5 aylık olmuş olur.inş tatlımm ben hazirana kadar düşünmüyom ama olursada hayır demem tabiki hayırlısı yaaa.ohh sonunda kavuştun kocişeeee uzun aradan sonrada çokk gğsel oluo yaaaaa boşver tatlım korunmamışınız ama bişi olmas hamiş kalırsanda kısmet sonuçtaaaa belkimde saglıklı olurrr.ayyy ne güsell ii bol bol gezin valla bizim yerimizedeeee tatlımm benn didiom evimeee öptğümmmm seniii
hatiiceeee nasılsınn
kııızzzzzz uçuşun hayırlı olsunnnn
takkeye de koptumm ayrııcaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?