Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr ben cıkıyorummmm hepinize iyi gecelerrrr en kocamanından öpüyorumm hepiniz..

evet kocişe ii ders oldu bi ara hepmiii yapacaz diyordu şimdi peşimde geziyor napim ozaman dedim sende beni bi hamile bırakamadın anaaam benmiyim suçlu dedi sonra dr.gittimkii anaaaaa oda neee herlade kist hamile kalmanı engelllio artık bu kisti alalım dedi bende gittim kocişe:26: kocişşşşş özürdilerim yaa sen beni hamile bırakırmışsında meğersem kistim buna izin vermiyormuş dedim

kızz sende misafirlerini yolcu et sonra kocişinle ilgilenn barimmmm

buarada ii geceler tatlım bende çıkıcam birazdan

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr :)) okudum okudum ancak gelebildim hamişlerimiz naılmış bakıymm :)
herşey yolunda anladıgım kadarıyla böylede devam eder inşallahhhh :)))

koccaman öpüyom hepiniziii

bende sizi özledimm şekercim ama durumlar malum gelemıyorum şu an :)

akşamda çok yorgun oluyorum ondan giremıyorum ama yakındır ınsallah :))))

yada baharla elifle beraber geleyım ben ya eueheueheueu evet evet

meloşşş canm nasılsınn nasıl gıdıyor hamılelık
ayşem nasılll çok ama çok slm sole bendennnnnn

Aleykumselam canım :) gayet iyiyim 2. etap testleri verdık baklım genetıkte ıncelenıyo
bu sefer sonuclar ocakda cıkıcak :)) böyle işşte :)

günaydınnnnn...:126:
kimseler olmamışta olsaa topiğimin günaydınını vermek istedimm...
elifff dört gözle seni bekliyorum kuşum inşallah güzel haberlerle geliceksin bize..

ayyy ne kadan tenha bu topik böyleee olanlarda konuşmuyo artıkınhuuuuu kızlarrrrrr ordamısınız.:92::92::92:

iyiyimmm çok şükür tatlım sen nasılsınnnn.tatlım bişi sorucam yaaa benim iki gündür aşırı derecede akıntım var böle yapışık yapışık s...k gibi nie olurki bu

iyi olmana sevindim canımmmm..bende iyiyim evdeyim işte kaynanam var annem var oturuyoruzz..çarşamba nasipse izine ayrılıyoruzz 10 gün yokun annemleri bırakıcaz hemde bir izin yapıcaz..
kızzzzzz o akıntı yumurtladığını gösteriyoo 24-48 saat içersinde yumurtan çatlıcakk bu günleri bol bol değerlendir..inşallah seninde güzel haberleri alıcaz kısmetse ama lütfen aksatma akşam eve gidince atla adamın üstüne..
akşamm bizdede ekşın vardıı amannn resmen uçtummmama takke (prezervatif) kalmamış korunamadık hemen kalktım wc gittim heralde bir kereliğine birşey olmaz..:97:

inş tatlımm ben hazirana kadar düşünmüyom ama olursada hayır demem tabiki hayırlısı yaaa.ohh sonunda kavuştun kocişeeee uzun aradan sonrada çokk gğsel oluo yaaaaa boşver tatlım korunmamışınız ama bişi olmas hamiş kalırsanda kısmet sonuçtaaaa belkimde saglıklı olurrr.ayyy ne güsell ii bol bol gezin valla bizim yerimizedeeee tatlımm benn didiom evimeee öptğümmmm seniii

hatiiceeee nasılsınn

kııızzzzzz uçuşun hayırlı olsunnnn
takkeye de koptumm ayrııcaa

mrb kızlaaarr ben geldiiimmmm
hoşgeldin meloşummmm...nasılsınızz...
düşümesende olursa kötü olucak ne güzel olur hazirana kadar 5 aylık olmuş olur..ayy evet yaa kavuştum sonundaa ama cok öslemişim. valla hamiş kalıcamı sanmıyorum daha yeni kürtaj oldum rahim anca topluyo..olursada allahım böyle nasip etti derim ne yapim..:129:
tamam canım gezerim tabii yaşadığımız üzüntüden sonra iyi gelicek..
güle güleee canımmmm bende seni öpüyorummmm tatlım..

hatiiceeee nasılsınn

kııızzzzzz uçuşun hayırlı olsunnnn
takkeye de koptumm ayrııcaa

iyiyim hayatım sağoll sen nasılsın..
ayrıca sağoll canım artık bol uçuşlu günler geciririz..
takke annemin buluşu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…