valla çok kötüymüş su yaa..yalnızım bide..Rabbim yardımcım olsunn...((((
ama bebek iyi olsun bin kere razıyımm...
sen nasılsın canım??
canım meraba evet bizde siteye artık kimsenin gelmedğinden yakınıyordukkızlar bu ara uğramıyorumm.çünkü iş yeri acayip yoğunnn...hafta sonu mesai yapsak anca ama gidemem...
ve mide bulantılarım varr..hele dün akşam baya kötüydümm.çıkarmadım hiç ama kötü yaa bu mide bulantısı ...insanın aklını fikrini alıyorr....
karasunun daha betermişş.yediğini çıkarıyormuş.bu gidişle hastaneye yatcam dedi...
herşey yolunda olsunda razıyız hepsineee...
NURUMM tebrik ederim hayatımm..Allah tamamına erdirsinn...
MERCAN oğlun olmasına sevinmedim desem yalan.kızın varmış birde oğlan fena olmadı hani..Allah sağlık sıhhat versinnn.hayırlı evlat olsun en önce...
eşim geldi benimde..yemek hazırlıyorr...yarın pıt pıt duymaya gidicez inşallahh duyarız.inşallah nasip eder Rabbimm....
inşallahhh...
hepinizi öpüyorumm...
iyi akşamlar kızlarrr...
iyi akşamlarr kıslarrrrr..
mercan canımmm tebrik ederim bir kızın vardı birde oğluşun olucakmışş cok sevindim..sağlıklı gelsin inş. oğluşş...
eliffff bugün birşey sormuştum ama görmedin sanırımm kürtajdan ne kadar sonra başladın çalışmalara acaba ben başlasam herhangi bir sorun olurmu..bugün tam 10 gün oldu..
Yok canım hastalanmamıştır merak etme kötü düşünme hemen...Belkide çok yoruldu yemeğide yiyince zaten insana çok tatlı bir uyku çöküyor...
inşallah canımmm yarın bize gelir gelmez hemen haber ver..canımm çok teşekkür ederim.inşallah duyarızzz...
kürtajdan sonra sanırım 2 hafta sonra oldu münasebet.ama korundukk
benim kürtajdan sonra bir iki gün kanamam oldu ondan sonra bitti.25.günde adet gördümm...
böyle işte balımm..
canım libido bizim topiğin cinsel istek artması anlamında kullanıyoz..ee benimde nedense acayip arttıı..Çok sevindim canım iyi olmana Allah ım daim etsin iyiliğinizi.
Ooo süper ya libido ne demek unuttum ben canım ya
Bunları değerlendir emi:)
Bebiş iyi canım kasılmalarım agrılarım var ama olsun bebek iyi olsun yeterki...Bilmiom ki kusum ya valla inadı bıraksada gösterse sıpa kendini pek bi iyi olcak:)
hoşgeldin canım gecmiş olsunnn koçişine bundan sonrasında iyi bak bol bol taze sıkılmış havuc susyu içir spermler için cok iyiymiş..ben geldim kızlar kociş hastalanıyor galibaa erkenden uyudu ilkdefa:26:
haticem yoksam kararından vazmıgeçtin canım?korunacaktın hatta tüp bebek demiştin şimdi çalışmaları soruyosun:26: ?
haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallah canımmm yarın bize gelir gelmez hemen haber ver..
benimde 10 gün oldu..kanamam iki gündür bitti kanama değilde akıntı şeklindeydi..
canım bende korunucamm hani erken değil değilmi ondan soruyorum..
cok sağol acıkladığın için canım..
canım libido bizim topiğin cinsel istek artması anlamında kullanıyoz..ee benimde nedense acayip arttıı..
ohh ohh iyi olmasına sevindim minnakın yesin teyzesi onu inş. birdahaki kontrolde görürsünüz..
hoşgeldin canım gecmiş olsunnn koçişine bundan sonrasında iyi bak bol bol taze sıkılmış havuc susyu içir spermler için cok iyiymiş..
yokkk canım vazgecmedim kararımda kattiyimm.
hala tüp bebek diyorum ama sonucta zevkinedemi yapmıcaz yaa..
kızlara sormak istediğim acaba erkenmi çalışma için yani bir sakınca olurmu diye sordumdu..
canım meraba evet bizde siteye artık kimsenin gelmedğinden yakınıyorduk.benim ablamında anneminde 9 ay bulantıları devam etmiş ben naparım bilmiyorum artık ablamı hasteney yatırmıştık serumlarla geçirdi 3 ayını inş senin ve şeronun biranönce mide bulantılarınız geçer.canım eğer istersen sana turşu kurar yollarım çok severler bnm turşumu hani aşerersen bi adres vermen yeterli Inşallah yarın pıt pıtlarını duyarsın canım hayırlısıyla...
hee tamam ozaman canım bende vazgeçtin sandım.tabikide illa çocuk içnmi eşlerimizle birlikte oluyoruz yaniiadet olduktan sonra korun canım yumurtlama dönemine göre hesaplarsın zaten
inşallah canımmm yarın bize gelir gelmez hemen haber ver..
benimde 10 gün oldu..kanamam iki gündür bitti kanama değilde akıntı şeklindeydi..
canım bende korunucamm hani erken değil değilmi ondan soruyorum..
cok sağol acıkladığın için canım..
canım libido bizim topiğin cinsel istek artması anlamında kullanıyoz..ee benimde nedense acayip arttıı..
ohh ohh iyi olmasına sevindim minnakın yesin teyzesi onu inş. birdahaki kontrolde görürsünüz..
hoşgeldin canım gecmiş olsunnn koçişine bundan sonrasında iyi bak bol bol taze sıkılmış havuc susyu içir spermler için cok iyiymiş..
yokkk canım vazgecmedim kararımda kattiyimm.
hala tüp bebek diyorum ama sonucta zevkinedemi yapmıcaz yaa..
kızlara sormak istediğim acaba erkenmi çalışma için yani bir sakınca olurmu diye sordumdu..
Kızlar işte benim göbüşümmm:))
aaaa mervişim baya baya belli kızzzzayyy ne çabuk yaa bak duygulandım şimdiii bende hamile kalmadan çoşturdum hormonlarımı yaa.inşallah 9 aylık göbüşünüde görmemizi buraya resmini koymanı nasip eder Allahım sen 9 aylık göbüşnün resmini koyduğundada bende 3-4 aylık hamile olurum inşallah:90:
yerimm ben onun içindekinii maşallahKızlar işte benim göbüşümmm:))
Tamam işte hayatım biliom libidonun cinsel istekte artış oldugunu ondan diyorum ya pratikte yani ne oldugunu unuttum resmen eşime kardeşim dicem yakında
inşallah hadi bakalım hayırlısı benimde dr.adet olunca (adet olana kdr ilişki yok zaten)1 ay yasmin içmemi istedi bizde aldık ilacı laleylede konuştuktan sonra vazgeçtim zatende vazgeçecektim içmekten geçende haberler birkaç kişi çıktı ilacı içmişler biri yoğun bakımda birininde varis yüzünden bacağındaki toplardamarlarda tıkanıklık olmuş.bendede varsi başlangıcı var ve içmekten çok korkuyorum.daha önce ilk evlendiğimde 2 ay içmiştim bide mayıs ve haziranda 2 ay içtim kist erisin diye bir zararı olmamıştı.ama şimdide herkes içme biranönce çalışmalara başla diyorlar.bu operasyonlardan sonra çocuk yapma için tam zamanıymış ilk 6 ay içinde...dr.bide 1 ay iç sonuçlara bakalaım belkide ona göre korunmaya devam edecskn dediyani değilmiii libido bu dinlemiyoki cocuk filann..evet adet olduktan sonra korunucam nasipse ocakta giderim görürşmemi yapar startımı veririm nasipse..
Tamam işte hayatım biliom libidonun cinsel istekte artış oldugunu ondan diyorum ya pratikte yani ne oldugunu unuttum resmen eşime kardeşim dicem yakında
yerimm ben onun içindekinii maşallahcanım kocamannn olmuş..
ayyy bennn iyice salaklaştımm valla..:44:
ayy kıyamam ben sizee neyse bebiş olunca tadını cıkarırsınız dicem ama bebişte durarsa..
inşallah hadi bakalım hayırlısı benimde dr.adet olunca (adet olana kdr ilişki yok zaten)1 ay yasmin içmemi istedi bizde aldık ilacı laleylede konuştuktan sonra vazgeçtim zatende vazgeçecektim içmekten geçende haberler birkaç kişi çıktı ilacı içmişler biri yoğun bakımda birininde varis yüzünden bacağındaki toplardamarlarda tıkanıklık olmuş.bendede varsi başlangıcı var ve içmekten çok korkuyorum.daha önce ilk evlendiğimde 2 ay içmiştim bide mayıs ve haziranda 2 ay içtim kist erisin diye bir zararı olmamıştı.ama şimdide herkes içme biranönce çalışmalara başla diyorlar.bu operasyonlardan sonra çocuk yapma için tam zamanıymış ilk 6 ay içinde...dr.bide 1 ay iç sonuçlara bakalaım belkide ona göre korunmaya devam edecskn dediçok kararsızım napıcağımı bilemiyorum ama içmeyeceğim heralde
şaun bişey olmuyormu kızz bu gibi durumlara gelemedğim için henüz bilemiyorum hamileyken yasak mı yoksa??yada ilk aylar mı yasak?idilin son günlerii hala şapıoda ondan sordum
Canım benimm hamilelikte ilişki yasak değil ama ilk 3 ay düşük riskinin olmasından dolayı pek fazla tavsiye etmiyorlar.Ama sonraki aylarda çok sık ve çok şiddetli olmadıkça izin varama benim eşim diyorki bebek varken şaapmak çok tuhaf geliyor bana çocugun gözü önünde oluyormus gibi diyor çok komik kocişim var
bencede yaa sanki bende hamile kaldığımda kocişle 8 ay kardeş olurum gibi geliyor.ilk ay çalışmalarla geçen süre olduğu için onu katmıyorum bide çocuk doğduktan sonrada yasak var o kaç ay bilemiyorumm baya bi kanka oluruz bizde heralde
Evet canım çok tuhaf oluyor hamileyken ekşınlarBiz 4ayda bir kere yaptık ve şimdi o kadar alıştık ki bu duruma hep böylemişiz gibi geliyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?