neyse canım riskli dönemi atlattınız bundan sonra okadar kardeş olmanıza gerek yokbide doğumdan sonrasını düşün okadar zaman napsın adam gerçiiii biz bebeişleri taşıoz onlarda biraz sabrediversinler canım
kızlar ben brsey sormak istıorm cvp weren olursa cok sevinecem..adet siklusum 31 gün de bir..yani 14 çıkarıoum 17.gün yumrtlama ya...aslında 17 .gün çatladığı günmu yanı 24-48 saatte tam çatlıomuş ya hanii ..yoksa 17 ye 2 gun daha eklemek mı lasım en fazla...yanı yumurta ortalama 18 a9 .gün demi hazırda bekler tahmınııı..Allahın işide gerçi..mrk ettiğim ben hep kacırıom sanrm o günü...17 yada 18.günden sonra pek ilşki olmuoo...olsa iyimi olur )))))))))
Arkadaşım benimde adet siklusum 31gün...Ben de sen gibi hesaplar yaptım 2 gün önce ve 2 gün sonra çalıştık hep.Ama benim sana tavsiyem;benim günüm değişiyordu anladığım kadarıyla ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günümü öyle tespit ettim...Şimdi hamileyim çok şükür.Tavsiye edebilirim yani.Gönlüne göre olsun inşallah
ben yapmıorm ama ovulayon testi kullanan var mı aranızda.kırmızı çizgiyi gördgnz gun mü yoksa sonraki günler mi ilşki gerekirrr
canım valla sen bilirsin ama bencede içme d.k hapı..adet olduktan soınrada korunma rabbim ol derse olur..bencede biran önce başla sende accık heyecan yaşayalım sendede..tabiki önce karar senin ve eşinin..inşallah hadi bakalım hayırlısı benimde dr.adet olunca (adet olana kdr ilişki yok zaten)1 ay yasmin içmemi istedi bizde aldık ilacı laleylede konuştuktan sonra vazgeçtim zatende vazgeçecektim içmekten geçende haberler birkaç kişi çıktı ilacı içmişler biri yoğun bakımda birininde varis yüzünden bacağındaki toplardamarlarda tıkanıklık olmuş.bendede varsi başlangıcı var ve içmekten çok korkuyorum.daha önce ilk evlendiğimde 2 ay içmiştim bide mayıs ve haziranda 2 ay içtim kist erisin diye bir zararı olmamıştı.ama şimdide herkes içme biranönce çalışmalara başla diyorlar.bu operasyonlardan sonra çocuk yapma için tam zamanıymış ilk 6 ay içinde...dr.bide 1 ay iç sonuçlara bakalaım belkide ona göre korunmaya devam edecskn dediçok kararsızım napıcağımı bilemiyorum ama içmeyeceğim heralde
kızlar ben brsey sormak istıorm cvp weren olursa cok sevinecem..adet siklusum 31 gün de bir..yani 14 çıkarıoum 17.gün yumrtlama ya...aslında 17 .gün çatladığı günmu yanı 24-48 saatte tam çatlıomuş ya hanii ..yoksa 17 ye 2 gun daha eklemek mı lasım en fazla...yanı yumurta ortalama 18 a9 .gün demi hazırda bekler tahmınııı..Allahın işide gerçi..mrk ettiğim ben hep kacırıom sanrm o günü...17 yada 18.günden sonra pek ilşki olmuoo...olsa iyimi olur )))))))))
Canım ben sana cevap yazdım yukarıda oku istersen...
ben alıyım bu ay ozaman cnm cok tsk ederım bence bende farklı yumurtluorm tutturamadm gtti 3 aydr...kırmızıyı gördkten ne zaman ilşkı oldu cnm yaa
canım valla sen bilirsin ama bencede içme d.k hapı..adet olduktan soınrada korunma rabbim ol derse olur..bencede biran önce başla sende accık heyecan yaşayalım sendede..tabiki önce karar senin ve eşinin..
canım illa yumurtlama döneminde çalışma sonucta bazen erken bazende gec yumurtlayabilirisn..eğer kacırmak istemiyosan önemli günleri adetten sonra 10. günle 20. günler arasında bol bol çalışş anca bu şekilde yakalayabilrisin..ben aynen öyle yaptım ve hamile kalmıştım..
ben yapmıorm ama ovulayon testi kullanan var mı aranızda.kırmızı çizgiyi gördgnz gun mü yoksa sonraki günler mi ilşki gerekirrr
Bencede denemekte fayda var canım,inşallah sana da yardımcı olur...
Şimdi biz o ay 2 3 gün arayla ilişkiye girdik ne olur ne olmaz diye...Ben 31günde bir adet görüyorum demiştim ya o ay ayın 14.sinde beklerken tam hatırlamıyorum da 13. yada 14.gün kırmızı çizgiyi gördüm.Ama kırmızı çizgiyi görmeden de dediğim gibi gün aşırı çalışıoduk nerdeyse.Kırmızı çizgiyi gördüğümüz gün ve diğer günün geceside çalıştık
sana tavsiyem adetinin 10.günü başla gün aşırı ilişki (adetinin 10.,12.,14.,16.,18.,20 hatta 22. günlerinde)öneriyorum.kelin merhemi olsa kendi başıan sürecek ama ben bunların hepsini yaptım meğersem kist yüzünden hamile kalamıyormuşum
amin canımmm inşallah Allahım herkese gönlüne göre versin...benim bir muradım vardııı yıllarca onun için dua ettim kocamla evlenebilmek için Rabbim dualarımı geri çevirmedi ve evlendimÇok şükür atlattık canım artık ayda bir serbest:)
Evett beklesinler yani nolcak kolay mı anne olmak ... Cidden de ben annemi dünyadaki herşeyden çok severim ama şimdi böyle hamile olunca annemin kıymetını benim için neler yaşadığını kendimde yaşadıkça ona şimdi çok daha bağlıyım...İlk günden beri yaşadıklarımı düşünüyorum da çok şükür ciddi bir sıkıntım olmadı ama olma ihtimalini düşünmek bile ne kadar yıpratıcı...
Allah'ım herkese istediği kadar en hayırlısından ve sağlıklısından kızlı erkekli minikler nasip etsin inşallah!
canım valla sen bilirsin ama bencede içme d.k hapı..adet olduktan soınrada korunma rabbim ol derse olur..bencede biran önce başla sende accık heyecan yaşayalım sendede..tabiki önce karar senin ve eşinin..
aa ewet tahmını günden önce yumurtlamışşsın sanrm 10 gun boyu gün aşırı şart burda sıkı çalışmk lasım tembelım sanrm brssbakalım bu ay denıycem olursa hbr werıcm .)))dgm kontrol hapını yenı brktm 3 ay oldu..3 ay olmaması normal dıolalar haptan sonra ama Allah ın bileceği birşeyy
korunmayım demi kızzzzozaman ben adet olayım sonrada 10.gün çalışmalara başlayım..ayyy 3 aydır yapmıoz çalışma onu bile özledim kızzz bi ara çok bıkmıştıkk kocişede ders oldu bu 15 gündür yaklaşamıyorr bidaha görür
canımm doğum kontrol hapı en az 3 ay en fazlada 6 ay korur derler bıraktıkta sonra..ama ben ilk hamileliğimi hap kullanırken kaldımm..adetimi bekliyorum gelmiyo birde kondurmuyom hamile olamam diyorum krounuyorum ne olsa diyorum..oysa hamiş kalmışımda haberim yokk..hapı bir gün gec atmıştım galiba o zaman kalmıştı..
yani dediğin gibi allahımın işi o ne zaman ol derse o zaman oluyo yani.. [/QUO
tebrık ederım cnm senıde ne güsel bir duygudur..süpriz olmus o daha da farklı olmuştur...haptan önce kımyasal gebeliğim var tek fobim bu sadece..(( Birde işyerımde 3 arkadas hamıle onlara baktıkca daha da gaza gelıorum olmayıncada üzülüorum..bir rahat bırakabılsem kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?