Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Çok şükür atlattık canım artık ayda bir serbest:)
Evett beklesinler yani nolcak kolay mı anne olmak ... Cidden de ben annemi dünyadaki herşeyden çok severim ama şimdi böyle hamile olunca annemin kıymetını benim için neler yaşadığını kendimde yaşadıkça ona şimdi çok daha bağlıyım...İlk günden beri yaşadıklarımı düşünüyorum da çok şükür ciddi bir sıkıntım olmadı ama olma ihtimalini düşünmek bile ne kadar yıpratıcı...
Allah'ım herkese istediği kadar en hayırlısından ve sağlıklısından kızlı erkekli minikler nasip etsin inşallah!

kızlar ben brsey sormak istıorm cvp weren olursa cok sevinecem..adet siklusum 31 gün de bir..yani 14 çıkarıoum 17.gün yumrtlama ya...aslında 17 .gün çatladığı günmu yanı 24-48 saatte tam çatlıomuş ya hanii ..yoksa 17 ye 2 gun daha eklemek mı lasım en fazla...yanı yumurta ortalama 18 a9 .gün demi hazırda bekler tahmınııı..Allahın işide gerçi..mrk ettiğim ben hep kacırıom sanrm o günü...17 yada 18.günden sonra pek ilşki olmuoo...olsa iyimi olur )))))))))

Arkadaşım benimde adet siklusum 31gün...Ben de sen gibi hesaplar yaptım 2 gün önce ve 2 gün sonra çalıştık hep.Ama benim sana tavsiyem;benim günüm değişiyordu anladığım kadarıyla ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günümü öyle tespit ettim...Şimdi hamileyim çok şükür.Tavsiye edebilirim yani.Gönlüne göre olsun inşallah

ben yapmıorm ama ovulayon testi kullanan var mı aranızda.kırmızı çizgiyi gördgnz gun mü yoksa sonraki günler mi ilşki gerekirrr

ben alıyım bu ay ozaman cnm cok tsk ederım bence bende farklı yumurtluorm tutturamadm gtti 3 aydr...kırmızıyı gördkten ne zaman ilşkı oldu cnm yaa

canım valla sen bilirsin ama bencede içme d.k hapı..adet olduktan soınrada korunma rabbim ol derse olur..bencede biran önce başla sende accık heyecan yaşayalım sendede..tabiki önce karar senin ve eşinin..

canım illa yumurtlama döneminde çalışma sonucta bazen erken bazende gec yumurtlayabilirisn..eğer kacırmak istemiyosan önemli günleri adetten sonra 10. günle 20. günler arasında bol bol çalışş anca bu şekilde yakalayabilrisin..ben aynen öyle yaptım ve hamile kalmıştım..

Canım ben sana cevap yazdım yukarıda oku istersen...

oke okudum ademerve cokk tskr ettım Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah..tebrık ederım senıı....brsey dahaa mrk ettım kaçıncı gün sende kırmızı çizgi belırdı hatırlıormusun???

oke..tskr ederım ademerve..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrık ederım senii.. pekii kaçıncı gün kırmızı çizgiyi gördün cnm mrk ettim hatırlıormusun???

ben alıyım bu ay ozaman cnm cok tsk ederım bence bende farklı yumurtluorm tutturamadm gtti 3 aydr...kırmızıyı gördkten ne zaman ilşkı oldu cnm yaa

Bencede denemekte fayda var canım,inşallah sana da yardımcı olur...
Şimdi biz o ay 2 3 gün arayla ilişkiye girdik ne olur ne olmaz diye...Ben 31günde bir adet görüyorum demiştim ya o ay ayın 17.günde beklerken tam hatırlamıyorum da 13. yada 14.gün kırmızı çizgiyi gördüm.Ama kırmızı çizgiyi görmeden de dediğim gibi gün aşırı çalışıoduk nerdeyse.Kırmızı çizgiyi gördüğümüz gün ve diğer günün geceside çalıştık

Son düzenleme:

hmm oke benım hatam sanrm 18. günde bırakmak oluoo dıye düşünuorm öncesınde oluyor cunku bnmde..belkıde 20. gun yumurtluorm ..cok tesekkur ederım

ben yapmıorm ama ovulayon testi kullanan var mı aranızda.kırmızı çizgiyi gördgnz gun mü yoksa sonraki günler mi ilşki gerekirrr

canım ben testi akşam üzerileri yapıyodum hep hep ve gördüğüm gün gece ilişki oldu..ve o gece cok kası ağrım olmuştu..
ayrıca ben 33 günde bir adet oluyorum 14. günler yumurtluyorum sanarken 18. gün yumurtlamıştım yani ovulasyonda 18. gün gördüm cift cizgiyi.

Son düzenleme:

sana tavsiyem adetinin 10.günü başla gün aşırı ilişki (adetinin 10.,12.,14.,16.,18.,20 hatta 22. günlerinde)öneriyorum.kelin merhemi olsa kendi başıan sürecek ama ben bunların hepsini yaptım meğersem kist yüzünden hamile kalamıyormuşum

aa ewet tahmını günden önce yumurtlamışşsın sanrm 10 gun boyu gün aşırı şart burda sıkı çalışmk lasım tembelım sanrm brssbakalım bu ay denıycem olursa hbr werıcm .)))dgm kontrol hapını yenı brktm 3 ay oldu..3 ay olmaması normal dıolalar haptan sonra ama Allah ın bileceği birşeyy

ewet bendede kıst vardı 6 ay hap kullandm geçti bakalım inşallah olmas..dr bana pko olabılır demştş ama bırdaha kıste rastlamadı..o bana dıyorkı 13. ve 16 .gün arası ilşkı olsun ...eeeeee yetmezki cnm)))))

amin canımmm inşallah Allahım herkese gönlüne göre versin...benim bir muradım vardııı yıllarca onun için dua ettim kocamla evlenebilmek için Rabbim dualarımı geri çevirmedi ve evlendim şimdide sağlık ve hayırlı ömürden sonraa o çok evlenmek istediğim kocama bir evlat vermek istiyorum inşallah Allahım bu duamıda geri çevirmez
canım valla sen bilirsin ama bencede içme d.k hapı..adet olduktan soınrada korunma rabbim ol derse olur..bencede biran önce başla sende accık heyecan yaşayalım sendede..tabiki önce karar senin ve eşinin..

korunmayım demi kızzzz ozaman ben adet olayım sonrada 10.gün çalışmalara başlayım..ayyy 3 aydır yapmıoz çalışma onu bile özledim kızzz bi ara çok bıkmıştıkk kocişede ders oldu bu 15 gündür yaklaşamıyorr bidaha görür

canımm doğum kontrol hapı en az 3 ay en fazlada 6 ay korur derler bıraktıkta sonra..ama ben ilk hamileliğimi hap kullanırken kaldımm..adetimi bekliyorum gelmiyo birde kondurmuyom hamile olamam diyorum krounuyorum ne olsa diyorum..oysa hamiş kalmışımda haberim yokk..hapı bir gün gec atmıştım galiba o zaman kalmıştı..
yani dediğin gibi allahımın işi o ne zaman ol derse o zaman oluyo yani..

evet evetttttt korunma bencedee artık seninde gelsin bebeciğin..bu konuda en tecrübeli sarılale var o bile hapı kullanma demiş..:94:valla bizde 2 ay oldu artık koçiş düz duvara tırmanca garibim..ama cok yapınca insan hakketende bıkıyo ama seninkine baya bir ders olmuş birdaha bıkmaz heralde..hadi inş. ilk ayda geliversin bebecikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…